Jump to content

Locked DEBATA SAMP VERZIJE - IGRACI BIRAJU!

Recommended Posts

Moze nova verzija,bilo bi super.Za neke igrace i nije problem jer imaju samo SA u favorite (npr ja :D ) i njima nije problem sto nece moci da igraju na druge servere sa tom samp verzijom. To sto se tice Vice City-a i Liberty City-a iskreno mislim da ce biti malo zeznuto jer ce biti to jedna bas velika mapa i mislim da ce mnogima Crashovati i lagovati to jest bagovati,kako god.
Uglavnom bi bilo super da imamo tako nesto.Pogotovo te lokacije za RP i to za skinove da mogu svi da vide ako neko ima npr Supermena,Gokua itd...
Ja sam za.

Ocena:PLUS

Sto se mene tice ja predlazem da ti ubacis ono sto je najbolje @Deity ipak si sam osmisleo server i ulagao max trud i razumes se dosta oko svega, tkd mislim kako ti budes odlucio to ce se svima svideti ;) 

2 hours ago, Rasta.^ said:

Ma kakvi to, valja skidat sve to. 
Imam ja dobar komp, al' to skidanje i sve to smor. 

NE :)  Jer igrača nema u LV ni SF a pogotv sad ostalo to :/

^

• [SA]Baddest Man on The Planet
  • Eh mislim da bi se trebala uvest nova verzija jer ja kao ja stariji igrac gledam sve isto znaci bukvlano vrijeme je za neke nove promjene mislim da djelim isto misljenje sa cak vise od pola zajednice.VELIKI PLUS OD MENE.

Bilo bi dobro, zasto ostati na istom? Promena nije na odmet. Konkretno vidim da ce biti mapa za RP-ere, ovo treba ubaciti kad dodje finalna verzija.

Meni se svidja, nije mi problem skinuti sve to Skill Arena mi je jedini server na kojem igram tako da sa moje strane  PLUS !

Da iz prostog razloga sto bi se povecao RP i bolje i ljepse bi bilo na srw.....

4 hours ago, Marko_Djukic said:

Iskreno ne, zato sto ko zna kakve ce skinove igraci hteti, Liberty City i ostalo nam ne treba ionako nema igraca ni u SF a ni u LV.

takodje slazem se sa jevtom i pavletom,nek ostane ova,dosta njih ce prestati i da igra zbog toga..

Edited by Daka_Milosavljevic
    1 hour ago, Pierce said:

Od svega navedenog najvise ce mi smetati, ali apsolutno smetati ti custom skinovi. Pretpostavljam da ce ljudi donirati za takve skinove i ubacivati bas kao sto si naveo supermene i naruto kurceve sto mene prvenstveno tera da prestanem da igram.

Tako da sam ja za to da se ostane na ovoj verziji.

1 hour ago, Wright bitcheZ^ said:

Izgubili bi igrace bukvalno. Ne znam...

^

3 hours ago, Ivan_Turukuss said:

I JOS DA DODAM MISLIM DA JE SADA MNOGO POTREBNIJE TAJ SA WARDEN JER STA CE IGRACI KOJI SU BANOVANI BEZ POTREBE CEKAT I ODLAGAT DO BOG ZNA KAD A CITERI MOGU SLOBODNO IGRATI

to sve moze,ali da citeri igraju ne.To onda mozemo svi skidati siteve i citovati na server ?

Pa gledano sa moje strane mišljenja to bi se trebalo ubaciti, gledano donijeće neki vid osveženja, samp je veoma star i dosta stvari se vrti u krug i jednostavno to više nije zanimljivo,, gledano sa tom novom verzijom bi dobili VC i LC mape što bi moglo da posluži da se rastereti SA mapa,  custom skinove koji bi zamjenili stare "low quality" skinove, i te nove objekte koji bi poslužili za ulepšavanje tekstura i mnogih drugih stvari 

Što se tiče loše strane problem je sa tim što se ne mogu igrati serveri ako nije na tom clientu, gledano to bi trebalo provjeriti na drugim serverima kako će kod njih funckionisati jer ako se pojave određeni bugovi/crashevi bacićete vrijeme i trud u vatru

• Legendary Aztecas' Leader
  • 55 minutes ago, Daka_Milosavljevic said:
    5 hours ago, Marko_Djukic said:

Iskreno ne, zato sto ko zna kakve ce skinove igraci hteti, Liberty City i ostalo nam ne treba ionako nema igraca ni u SF a ni u LV.

takodje slazem se sa jevtom i pavletom,nek ostane ova,dosta njih ce prestati i da igra zbog toga.

Slazem se sa Dakom i Djukicom...

Ne... Ovo za supermena itd, mnogo ce se abjuzati koliko vidim, a ipak cemo morati poseban client skidati.. Jedino sto je dobro je sto vozila NECE propadati, a to je najveci problem kod moje org, u pitanju je RM, ali ima i drugih slucaja gde takodje propadaju... Ali to se moze popraviti... Takodje, Vice i Liberty City su skroz bespotrebni jer ionako u SF i LV jedva ima igraca, npr da moze imati 4K igraca onda bi bilo potrebno ubaciti jer bi lagovalo kada bi bilo 4K igraca u 1-2 grada... I nesto sto je bitnije od svega toga je sto ce dosta vise lagovati/bugati/crashati...

Za te custom objekte, verovatno bi vecina igraca koristila to i samo bi povecalo mogucnost crasha...

Po mom misljenju NE

Edited by Arkan.

Pa sta znam...

Svi vole da vide nove stvari, kako u zivotu tako i u igrici, ali ne treba se odmah zaleteti i ne razmisliti bar 2 puta.

Mozda ta nova verzija i nije toliko dobra. Bolje ostati na ovome sto jesmo sada, jer realno i ovako smo najbolji server na Balkanu.

Nove stvari jesu dobre, ali ipak mislim da ne treba rizikovati.

Za sada ovu verziju sto imas je savrsena, i bolje ostati na ovoj sto je sada.

Nenade, ako ti mislis da je dobra stvar onda uradi kako mislis da treba, jer se ipak najbolje razumes u to, bavis se time.

Citam gore komentare i cisto sumnjam da neko ima toliko stari racunar ( drvene masine ), jer toliko svi vole igrice, pa ih i sami nadogradjuju.

Masa igrica ne moze da se podrzi na starim masinama.

Bolje sada ubaciti Warden kako si i planirao, a ova verzija otom potom, videti kako se pokazala kod nekog drugog, i ako je dobra lako ces je ubaciti :)

Ti najbolje znas, pa tako i uradi.

Guest Sedlarevic

Iskreno, ako cemo realno gledati na negativne stvari, postoje hiljadu servera sa 0.3.7. verzijom, i svih hiljadu igraca igraju na nekom drugom serveru na kojem je 0.3.7.

po meni je to glupo, jeste da ima gore nekih novina ali ipak ne svidja mi se :D, moje misljenje ja sam za "NE" ti odluci ti si Vlasnik ove zajednice.

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • supermen je primer samo omfg... ne moze supermen jer je zasticen autotskim pravima... sto sve shvatate bukvalno sta vam je..

Da naravno

Kalcor i SAMP developeri ispali supci sto nisu zavrsili verziju pod izgovorom da igraci nisu zainteresovani

1.Ubacite normalne skinove da ne bude trola

2.Mislim da VC I LC nisu potrebni ne mozemo da napunimo LV I SF a kamoli jos

3.Ako ovi prepametni samperi ne znaju obican client da instaliraju kao SAMP sto su,onda ugasite kompjuter izadjite napolje i radite nesto drugo

Edited by Dzoni_Novovic
  • [SA] TS3 Helper / [SA] Admin
  • @Deity Mislim da ce 3.7 DL  da smanji broj igraca na Skill Arenu i da nece biti isto ko pre ovo je odlicno sto se tice svega ali sve to odlicno ima isto toliko loseg gradili ste skill arenu dugo i postigla je ovo i jos se trudite za taj MTA mislim da je ovo losa idjea i da bi ovim vrati skill arenu unazad svi znamo kakva je situacija RL da ima i onih koji bas i neznaju update ovo ono nestrpljivih svega i nebi trpljeli 3.7DL 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...