Jump to content

Locked Zahtev za CK - Diego Mendez. [ODBIJENO]

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca) : @Paco_Hernandez, Bogdna Miljković i još par njih. Ne znam im ic imena ))

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili) :  Diego Mendez ( Floyd Lawton )

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega) : Nakon što je Diego kročio u Seville kraj dobio je metak u predelu noge, gde je sam počeo da stvara pretnje preko telefona i ostaloga. Jose je odlučio da Diega skloni sa mape jer mu počinje stvarati probleme, otišao je do svog prijatelja Suareza ( @Stefi Zemunac) mu je dao broj njega jer je došao nekako do njega. Jose je pozvao Diega da dođe u kafić Ten Green Bottles, gde je on pristao i došao, nakon toga Jose je podmitio par crnja da upadnu u kafić i da zajedno ubiju dotičnog Diega Mendeza. Nakon toga Jose i Diego su par trenutaka pričali gde su uleteli dotične crnje i iznabadali i ubili Diega. 

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili) : Eo sve slike, jedino neam za to što sam se sam se dogovorio sa Pacom icly ali da upadnu ali može neko pregledati chatlogove pošto meni ne pišu jer sam morao relog. 

SLIKE : https://imgur.com/a/XdYRZ

Dodatno : Pre neki dan nam je Pancho rekao lokaciju gde se nalazi Floydova "grupica" i mi smo se tamo upitili ali ni ko ga nije bilo pa sam ja pitao Stefija za njegov broj i on mi ga je dao icly. Kasnije sve se ovo izdešavalo.

@Floyd Lawton Molim te samo da se neizrazim "nekenjaš" puno pošto znam kakva si osoba. Sam si i rekao da postavim CK vidi se na slici.

Edited by Jevta
https://www.sarp.gg/forum/topic/258548-zahtev-za-ck-diego-mendez-odbijeno/

• per aspera ad astra
  • CK odbijam jer nemate pravog RP razloga vec ste to pocinili iz OOC razloga sto sam se ja zalio na tebe i na Panchu.
    Dokaz koliko nemate blage veze da uradite jedan pravilan CK.
    Moras imati slike gde ja dolazim tamo pa vam pretim i pretim preko telefona itd itd.
    Prvo si pocinio MG label.Video si moj broj na komandu /broj te si me tako pozvao.
    Drugo si pocinio RP2WIN jer si se javio sa pricom kako ti je neki Suarez dao broj kojeg ja u IC nisam upoznao nikada.
    Evo i slike gde me ti zoves sa tom pricom.   https://imgur.com/a/yekiM  

Edited by Floyd Lawton
    3 minutes ago, Floyd Lawton said:

CK odbijam jer nemate pravog RP razloga vec ste to pocinili iz OOC razloga sto sam se ja zalio na tebe i na Panchu.
    Dokaz koliko nemate blage veze da uradite jedan pravilan CK.
    Moras imati slike gde ja dolazim tamo pa vam pretim i pretim preko telefona itd itd.
    Prvo si pocinio MG label.Video si moj broj na komandu /broj te si me tako pozvao.
    Drugo si pocinio RP2WIN jer si se javio sa pricom kako ti je neki Suarez dao broj kojeg ja u IC nisam upoznao nikada.
    Evo i slike gde me ti zoves sa tom pricom.   https://imgur.com/a/yekiM  

jujujujuju sine moi... imam razlog jer si nam stvarao probleme icly, Stefi te je pokušao juče zvati i dao mi je tvoj broj. I da što onda tvoji članovi i ti rpate da si ti umro juče ? Kao i ti drugog chara.

Edited by Guest
  • per aspera ad astra
  • 2 minutes ago, Dusan_Erdeljan said:

jujujujuju sine moi... imam razlog jer si nam stvarao probleme icly, Stefi te je pokušao juče zvati i dao mi je tvoj broj.

Koji Stefi decko jesi li ti normalan? 
    Daj ti slike da sam ja uopste RPao sa njime i da sam nekome dao broj fona IC.

CK ce ti odbiti svakako jer nemas sve slike,a i jer si uradio RP2WIN i MG Label posto slike RPa sa tim nekim IC Suarezom nemas.

EDIT:
    A dobices i zalbu jer si malo pre CKao moje clanove iz razloga : Jedan Aztecas umre,umru 10 Riffa. Video sam sve decko,nisam afk bio nego sam gledao sta radite i to cu posle da postavim u zalbu kako si i sta si u chatu pisao.
    Iz OOC razloga CKas moje clanove.Toliko o tvom RPu i o samom RPu u tim Aztecasima.
    Taj koji je tebe ubacio u org nije normalan.
    Propala org od kada je Daka otisao,naravno i Djukanovic.

Edited by Floyd Lawton
  • per aspera ad astra
  • 1 minute ago, Dusan_Erdeljan said:

Dečkonja mali.

1. Nije to moj problem i prestani da se izvlačiš.

2. Onda se posle žališ na gluposti jer sam ti rekao da si "glup", a i sam "omalovažavaš" eto deca 2k18.

Ne lupaj gluposti.
    Ne izvlacim se nego ti kazem da lepo dostavis te slike.

7 minutes ago, Floyd Lawton said:

Koji Stefi decko jesi li ti normalan? 
    Daj ti slike da sam ja uopste RPao sa njime i da sam nekome dao broj fona IC.

CK ce ti odbiti svakako jer nemas sve slike,a i jer si uradio RP2WIN i MG Label posto slike RPa sa tim nekim IC Suarezom nemas.

EDIT:
    A dobices i zalbu jer si malo pre CKao moje clanove iz razloga : Jedan Aztecas umre,umru 10 Riffa. Video sam sve decko,nisam afk bio nego sam gledao sta radite i to cu posle da postavim u zalbu kako si i sta si u chatu pisao.
    Iz OOC razloga CKas moje clanove.Toliko o tvom RPu i o samom RPu u tim Aztecasima.
    Taj koji je tebe ubacio u org nije normalan.
    Propala org od kada je Daka otisao,naravno i Djukanovic.

jujujujujuju ja neverujem ? Imam ja razlog da ckam tvoje članove jer sam im rekao nešto što netrea. Naravnos svaki put i kada ti dođeš ću te Ckati.

• per aspera ad astra
  • 1 hour ago, Dusan_Erdeljan said:

Dodatno : Pre neki dan nam je Pancho rekao lokaciju gde se nalazi Floydova "grupica" i mi smo se tamo upitili ali ni ko ga nije bilo pa sam ja pitao Stefija za njegov broj i on mi ga je dao icly. Kasnije sve se ovo izdešavalo.

Ni taj Pancho ne zna gde se IC nalazimo jer mu u ICu nismo rekli.Prekinite da MGate.
    Videli ste u developima gde smo IG i sada kao od jednom i IC znate.HAhHAHAHAHHAHA. 
    MGeri.Cao.
    Cekaj nadlezne da odluce.

• per aspera ad astra
  • 14 minutes ago, Dusan_Erdeljan said:

jujujujujuju ja neverujem ? Imam ja razlog da ckam tvoje članove jer sam im rekao nešto što netrea. Naravnos svaki put i kada ti dođeš ću te Ckati.

@Richard_Zakheaew Pretnja CKanjem.Molim te da ovog igraca kaznis ili nesto preduzmes.Evo sam je sada sebe izvalio da oce da me CKa samo zbog OOC razloga.
    Pritom lik radi RP2WIN jer ne moze on da zna da sam ja u Rifi jer mu IC nismo rekli,a ni lideru njihovom nismo rekli.
    Reci mu da lepo dostavi slike od samog pocetka gde mu taj Stefi ili Pancho daju informacije o meni.

1 minute ago, Floyd Lawton said:

@Richard_Zakheaew Pretnja CKanjem.Molim te da ovog igraca kaznis ili nesto preduzmes.Evo sam je sada sebe izvalio da oce da me CKa samo zbog OOC razloga.
    Pritom lik radi RP2WIN jer ne moze on da zna da sam ja u Rifi jer mu IC nismo rekli,a ni lideru njihovom nismo rekli.
    Reci mu da lepo dostavi slike od samog pocetka gde mu taj Stefi ili Pancho daju informacije o meni.

ja ću te uvek ckati ako mi tako budeš dolazio u set i kurčiš mi se.

24/7 si mi u setu glumiš mudo.

7 minutes ago, Floyd Lawton said:

Ni taj Pancho ne zna gde se IC nalazimo jer mu u ICu nismo rekli.Prekinite da MGate.
    Videli ste u developima gde smo IG i sada kao od jednom i IC znate.HAhHAHAHAHHAHA. 
    MGeri.Cao.
    Cekaj nadlezne da odluce.

Da ne znam ali poslaću ti slike lika koji vas druka o svemu kod mene i to član ''PD''-a? :D

Edited by Pancho_Hernandez
  • per aspera ad astra
  • 1 minute ago, Dusan_Erdeljan said:

ja ću te uvek ckati ako mi tako budeš dolazio u set i kurčiš mi se.

24/7 si mi u setu glumiš mudo.

24/7 sam u tvom glupavom setu?
    Decko.Ja imam svoju RP org i u svome sam setu 24/7.
    Da nas u IC onaj Aleksa_Statham nije lepo zvao,mi ne bi ni otisli do vaseg terena IC jer smo RPali nas dvoje i krenuli ka nasem setu da tamo RPamo.
    Ja sam rekao da vise nikada sa vama necu RPati ali posto me je Aleksa lepo pitao,ja sam ipak RPao sa njime.
    Lepo smo malo pre u RPali,niko se nije kurcio i kada sam ja otisao afk,ti si ove moje CKao.
    Ne lupaj gluposti vise i ne spamaj.

• per aspera ad astra
  • 2 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Da ne znam ali poslaću ti slike lika koji vas druka o svemu kod mene i to član ''PD''-a? :D

Clan PD-a?
    Posalji slobodno slike jer mi ni sa jednim PDom nismo RPali.
    Kako on moze da zna da smo to bas mi?
    MG Label naravno.Video je moj nick i eto.Odma zna da sam ja lider Toonerville Rifa 13 i da sam ja u ICu Diego Mendez,a ovk Floyd_Lawton.

Svakako ce vam odbiti CK jer IC razloga za ovime nemate.Imate samo OOC razloga.
    Postavite slike gde se ja u ICu "kurcim" i gde vam pretim kao sto je Dusan naveo gore.

Ovo je deff. validan ''CK'' jer si sam prihvatio ''CK'' molio bih da se ovo reši imate slike gore!!!

• per aspera ad astra
  • Pa nisam ja prihvatio CK nego sam morao u /do da napisem da sam mrtav jer bi bio RP2WIN i PG jer ono...nije moguce da ostanem ziv u glavu kad me pukne.
    Neka rese nadlezni ovo i nemojte da spamate vise.
    CK ce vam biti odbijen jer nije validan tkd ono.
    Morate imati slike od pocetka gde mi IC stvaramo lose odnose,gde vam pretimo,bijemo,lomimo glave ili sta vec,nzm ni ja.
    Ovo nije nista jer je on prekrsio tu par pravila i to je bas bas prekrsio.
    Morate imati slike sve od pocetka,a ne od samo tog kafica.

• per aspera ad astra
  • @Mirzah_Salvatore Vidis ti ovo brt...Kaze lik da RPamo 24/7 u njihovom setu :/  Zao mi ih je sto moraju da nas CKaju iz OOC razloga :( 

Just now, Floyd Lawton said:

@Mirzah_Salvatore Vidis ti ovo brt...Kaze lik da RPamo 24/7 u njihovom setu :/  Zao mi ih je sto moraju da nas CKaju iz OOC razloga :( 

eto ti kaže momka da nespamamo, a sam spama lmao.

eo chatlog gde mi je priznao Đurađ sve :

Aljosa_Kicanski kaze: Olla, senores.
    [12:50:05] [Mexicano] Cyber kaze: 'Olla
    [12:50:14] Aljosa_Kicanski kaze: Como estass?
    [12:50:14] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aleksa_Statham (Adolescente): {FFFFFF}Aljosa, odo ja u Sk ako treba nesto, Pancho ubaci Cybera i t
    [12:50:18] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aleksa_Statham (Adolescente): {FFFFFF}i tjt.
    [12:50:19] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Mislis njihov,posto ja nisam odavde...
    [12:50:23] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Srdjan_Mladenovic je van duznosti{00C0FF}))
    [12:50:24] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Ae, sreæno.
    [12:50:29] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Srdjan_Mladenovic je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [12:50:34] [Mexicano] Cyber kaze: Da
    [12:50:52] Screenshot Taken - sa-mp-301.png
    [12:50:52] Screenshot Taken - sa-mp-302.png
    [12:50:56] Aljosa_Kicanski kaze: Èiji si ti?
    [12:51:05] {F81414}[VANREDNE VIJESTI] {FFFFFF}Neko vrijeme nece biti pristupa signalu u oblasti tornja {22C7F5}2{FFFFFF}!
    [12:51:20] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Beatrex je van duznosti{00C0FF}))
    [12:51:20] Returning to class selection after next death
    [12:51:21] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Ja sam od Daniela mladji brat.
    [12:51:30] Aljosa_Kicanski kaze: Daniela?
    [12:51:37] Aljosa_Kicanski kaze: Ko je taj frik?
    [12:51:41] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Da onog od malo pre.
    [12:51:48] Ko prvi upise {6EF83C} 2BSwzDC3YOK {F3FF02}osvaja  $2941 {FFFFFF}novca.
    [12:51:49] * Aljosa_Kicanski (( na koga bi mislio? ))
    [12:51:53] {F3FF02}Igrac [Amke_Toretto] je prvi upisao rec i osvojio nagradu.
    [12:51:54] * Djuradj_Stevandic (( Floyda ))
    [12:51:59] Aljosa_Kicanski kaze: Mislim da ga znam.
    [12:52:07] Aljosa_Kicanski kaze: Bilo vas je dosta.
    [12:52:14] * ONLINE: {ffffff}Clan vase organizacije Mumi[523] je usao na server.
    [12:52:15] Aljosa_Kicanski kaze: A i nepamtim nebitne liènosti.
    [12:52:15] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: On je i moj jefe takodje.
    [12:52:19] {F81414}|----------------- Clanovi Online -----------------|
    [12:52:19] {F81414}- Clan | {FFFFFF}Aleksa_Statham {F81414}| Rank {FFFFFF}2
    [12:52:19] {F81414}- Clan | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski {F81414}| Rank {FFFFFF}3
    [12:52:19] {F81414}- Clan | {FFFFFF}Keen_Sa {F81414}| Rank {FFFFFF}1
    [12:52:19] {F81414}- Clan | {FFFFFF}Mumi {F81414}| Rank {FFFFFF}4
    [12:52:27] Aljosa_Kicanski kaze: Jefe?
    [12:52:31] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Da.
    [12:52:34] Aljosa_Kicanski kaze: Koe je to sranje?
    [12:52:57] {F81414}Varrio Los Aztecas | Mumi (Chico): {FFFFFF}Jesi tu Erdeljan?
    [12:52:57] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Zivimo gore u Las Colinasu ali nismo Mara.
    [12:53:00] {F81414}WARN | {FFFFFF}Admin Ryder je dao warn igracu Shone_Castello
    [12:53:05] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Nisam.
    [12:53:08] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Mare vise nema tako da nam neprave probleme.
    [12:53:16] Aljosa_Kicanski kaze: Znam.
    [12:53:19] {F81414}Varrio Los Aztecas | Mumi (Chico): {FFFFFF}Jesi vidio onog Floyda mentola?
    [12:53:23] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Neso_Pavicevic je van duznosti{00C0FF}))
    [12:53:25] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}CKao sam ga juèe.
    [12:53:29] [SA:RP] {F81414}Upisali ste pogresnu komandu | Kucajte /komande za listu komandi!
    [12:53:34] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Qwerty je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [12:53:35] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Mi smo Toonerville Rifa trinaest.
    [12:53:37] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}CK je na frm.
    [12:53:42] {F81414}Varrio Los Aztecas | Mumi (Chico): {FFFFFF}Debil je žestok.
    [12:53:43] Aljosa_Kicanski kaze: Rifa?
    [12:53:48] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Da.
    [12:53:58] * Aljosa_Kicanski (( Jose bi se prisetio momka kojega je bio ubio iz Rife. ))
    [12:54:06] Aljosa_Kicanski kaze: Znaš možda nekog? Diega?
    [12:54:16] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Moj jefe,koji je umro juce....
    [12:54:27] * Aljosa_Kicanski se potsmehuje u sebi.
    [12:54:32] Aljosa_Kicanski kaze: Sauèešæe.
    [12:54:36] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Qwerty je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [12:54:43] * Djuradj_Stevandic saginje glavu,te pravi tuzan izraz lica
    [12:54:54] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Beatrex je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [12:54:58] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Primam tvoje saucesce...
    [12:55:02] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Srdjan_Mladenovic je van duznosti{00C0FF}))
    [12:55:03] Aljosa_Kicanski kaze: Sigurno ima razlog zašto ga je neko ubio.
    [12:55:07] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Srdjan_Mladenovic je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [12:55:09] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Da mi je znati amigo,koga je ubio.
    [12:55:10] Aljosa_Kicanski kaze: Ipak titulu je imao veliku.
    [12:55:20] * Aljosa_Kicanski (( U sebi : Stoji ispred tebe, ha-ha ))
    [12:55:27] {F81414}[VANREDNE VIJESTI] {FFFFFF}Neko vrijeme nece biti pristupa signalu u oblasti tornja {22C7F5}1{FFFFFF}!
    [12:55:41] Aljosa_Kicanski kaze: Pa, ebiga tebramoj,.
    [12:55:43] * Djuradj_Stevandic (( U sebi:ko bi mogao biti? ))
    [12:55:51] Aljosa_Kicanski kaze: Diego Mendez?
    [12:55:55] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Da,da.
    [12:56:07] Aljosa_Kicanski kaze: Mogu ti nešto priznati?
    [12:56:11] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Sta?
    [12:56:18] Aljosa_Kicanski kaze: Jeo sam kesadilje za doruèak.
    [12:56:27] Aljosa_Kicanski kaze: Mmm, prelepo jelo.
    [12:56:37] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Lepo,lepo,
    [12:56:47] Aljosa_Kicanski kaze: Nego, senore?
    [12:56:50] * Djuradj_Stevandic jedva progovara reci od tuge
    [12:56:55] Aljosa_Kicanski kaze: Vaša ta Toorenivla Riffa.
    [12:57:07] Aljosa_Kicanski kaze: To je kao neka ghetto familija?
    [12:57:20] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Otprilike.
    [12:57:23] Mumi kaze: Dobar dan.
    [12:57:27] Mumi kaze: Došao Gucci.
    [12:57:28] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}eo ti ga floyd afka oðe
    [12:57:31] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Olla amigo.
    [12:57:34] Aljosa_Kicanski kaze: Desi, Gucci pièko stara!
    [12:57:41] [SA:RP] {F81414}Upisali ste pogresnu komandu | Kucajte /komande za listu komandi!
    [12:57:42] * Mumi je u trepu, živciraju ga ovi Meksikanci.
    [12:57:47] [SA:RP] {F81414}Upisali ste pogresnu komandu | Kucajte /komande za listu komandi!
    [12:57:50] {007FFF}[RUKOVANJE] {C0C0C0}Ponuda za rukovanje od {FFFFFF}Mumi{C0C0C0}. Da prihvatite {007FFF}/prihvatirukovanje{C0C0C0}.
    [12:57:55] {007FFF}[RUKOVANJE] {C0C0C0}Prihvatili ste rukovanje od igraca {FFFFFF}Mumi{C0C0C0}.
    [12:57:59] * Djuradj_Stevandic pruza ruku mumiju
    [12:58:01] Aljosa_Kicanski kaze: Que passa, bratmoi?
    [12:58:02] Mumi kaze: Ko je ovaj?
    [12:58:11] Aljosa_Kicanski kaze: Neki iz Toornevile Riffa familije.
    [12:58:44] * Mumi neæe da se rukuje sa ovim likom, ide mu na kurac.
    [12:58:44] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Ja sam Thomas Hernandez.
    [12:58:44] * ONLINE: {ffffff}Clan vase organizacije Melko_Meskic[266] je usao na server.
    [12:58:44] * Djuradj_Stevandic zacudjeno gleda u mumija nije ocekivao da se nece rukovati
    [12:58:44] Novi zadatak iz matematike: {00AAFF}681{FFFFFF} + {00AAFF}433{FFFFFF} = ?
    [12:58:47] {00AAFF}Adin_Peljto{FFFFFF} je pogodio test iz matematike. (rezultat: {00AAFF}1114{FFFFFF})
    [12:58:50] * Djuradj_Stevandic vraca ruku pored tela
    [12:58:53] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Melko
    [12:58:53] * Mumi je iznerviran zbog ovih likova,pucali su na Azteku pred njegovim oèima.
    [12:59:04] Aljosa_Kicanski kaze: Nego, senore.
    [12:59:07] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Kazi.
    [12:59:13] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}ckao sam ti frenda
    [12:59:16] [SA:RP] Komande se mogu koristiti svake 2 sekunde!
    [12:59:17] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}eto ti mg
    [12:59:18] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Kojeg?
    [12:59:23] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}floida
    [12:59:28] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}xD, sto?
    [12:59:32] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}zato što je umobolan
    [12:59:36] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}ai imam ic razlog
    [12:59:41] * Mumi vraæa Dezert u gaæe, nosi ga je r je u trepu.
    [12:59:51] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Ok.
    [12:59:53] Aljosa_Kicanski kaze: Znaš šta je Azteca?
    [13:00:02] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Azteca?
    [13:00:06] SA:RP | {04CC29}Plata je stigla na vas bankovni racun!
    [13:00:11] Aljosa_Kicanski kaze: Vario Los Aztecas.
    [13:00:17] Aljosa_Kicanski kaze: Ti je najjaèa familija u gradu.
    [13:00:19] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Znam amigo.
    [13:00:21] Aljosa_Kicanski kaze: Koja ti je ubila brata.
    [13:00:25] Aljosa_Kicanski kaze: Ovog Jefe-a.
    [13:00:27] {FFFFFF}[SA Taxi] {F3FF02}Taxista Filip_Zavisic je na duznosti || {FFFFFF}/call 558{F3FF02} ||
    [13:00:34] * Djuradj_Stevandic je u neverici sta je cuo
    [13:00:37] Mumi kaze: Kako reèe da se zove vaša familija,momak?
    [13:00:40] * Aljosa_Kicanski uzima svoj MX 13 iz košulje on ga repetira i smeška se.
    [13:00:45] Aljosa_Kicanski kaze: Ja sam ti ubio Jefe-a.
    [13:00:53] Mumi kaze: Kako reèe da se zove vaša familija,momak?
    [13:00:58] Aljosa_Kicanski kaze: Toorvenile Riffa.
    [13:01:03] Mumi kaze: Pošto je uskoro neæe ni biti.
    [13:01:04] [Mexicano] Djuradj_Stevandic kaze: Bolje da ja krenem,nebih voelo da se zadrzavam
    [13:01:06] Aljosa_Kicanski kaze: I hvala što si mi sve priznao i vašu lokaciju.
    [13:01:09] {00C0FF}(( {FFFFFF}GameMaster Bogi_Vasic je na duznosti,za pomoc kucajte /pitaj {00C0FF}))
    [13:01:14] Aljosa_Kicanski kaze: Hajde, lepo lezi na pod i digni ruke.
    [13:01:22] * Mumi vadi Dezert, hoæe da napuši Djuradja.
    [13:01:34] Aljosa_Kicanski kaze: Džepari ga Gucci.
    [13:01:38] Mumi kaze: Pucali ste na mog brata.
    [13:01:42] Mumi kaze: Neæe moæi.
    [13:01:45] * Djuradj_Stevandic leze na pod srce mu kuca dvesta na sat
    [13:01:50] Mumi kaze: Džepari ti i deijlimo 50-50.
    [13:01:56] Aljosa_Kicanski kaze: Aeae.
    [13:02:15] * Aljosa_Kicanski stavlja svoj MX 13 Shotgun na pod, kreæe tražiti stvari po Ðuraðovom telu.
    [13:02:22] * Aljosa_Kicanski (( Ima li Ðurað neš kod sebe? ))
    [13:02:39] * Djuradj_Stevandic (( u levom dzepu upaljac i 50$ ))
    [13:02:41] Screenshot Taken - sa-mp-303.png
    [13:02:58] * Aljosa_Kicanski gura svoju d. ruku u džepove prvo l. i pronalazi 50$ i upaljaè.
    [13:03:01] Aljosa_Kicanski kaze: Opa, novac!
    [13:03:08] Screenshot Taken - sa-mp-304.png
    [13:03:08] {F3FF02}Igrac Djuradj_Stevandic vam je dao 5000$ novca.
    [13:03:08] * Djuradj_Stevandic uzima nesto novca i daje ih Aljosa_Kicanski.
    [13:03:12] Screenshot Taken - sa-mp-305.png
    [13:03:18] * Melko_Meskic gasi motor na vozilu.
    [13:03:18] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Mumi kaze: Djuradje, po pravilu kad te neko rP krade,sve što imaš u ruke IG...
    [13:03:18] ...  moraš da daš. ))
    [13:03:21]  Melko_Meskic izlazi iz vozila.
    [13:03:27] Melko_Meskic kaze: Sta radite to?!
    [13:03:27] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Ne mora. ))
    [13:03:29] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje prvog broja...
    [13:03:29] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Pusti ga. ))
    [13:03:32] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 17
    [13:03:32] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje drugog broja...
    [13:03:35] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 14
    [13:03:35] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje treceg broja...
    [13:03:38] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 7
    [13:03:38] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje cetvrtog broja...
    [13:03:39] * Aljosa_Kicanski baca Gucciu upaljaè.
    [13:03:41] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Mumi kaze: To je do tebe, takvo je pravilo. ))
    [13:03:41] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 26
    [13:03:41] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje petog broja...
    [13:03:44] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 20
    [13:03:44] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje sestog broja...
    [13:03:45] Aljosa_Kicanski kaze: Hvataj.
    [13:03:47] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 8
    [13:03:47] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zapoceli smo izvlacenje sedmog broja...
    [13:03:50] BERZA: ZLATO Kupovna cena:225000 || Prodajna cena:25000!.
    [13:03:50] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Izabran je redni broj: 1
    [13:03:50] {80C8FE}[DRZAVNA LUTRIJA]: {FFFFFF}Zavrsili smo sa izvlacenjem kuglica!
    [13:03:50] Dobitna kombinacija: 17, 14, 7, 26, 20, 8, 1
    [13:03:50] {5FA7FF}Lotto listic sa {FFFFFF}tri {5FA7FF}pogodka je imalo: {FFFFFF}0
    [13:03:50] {5FA7FF}Lotto listic sa {FFFFFF}cetiri {5FA7FF}pogodka je imalo: {FFFFFF}0
    [13:03:50] {5FA7FF}Lotto listic sa {FFFFFF}pet {5FA7FF}pogodaka je imalo: {FFFFFF}0
    [13:03:50] {5FA7FF}Lotto listic sa {FFFFFF}šest {5FA7FF}pogodaka je imalo: {FFFFFF}0
    [13:03:50] {5FA7FF}Lotto listic sa {FFFFFF}sedam {5FA7FF}pogodaka je imalo: {FFFFFF}0
    [13:03:52] Melko_Meskic kaze: Pitao sam sta radite?!
    [13:03:54] * Mumi hvata upaljaè i gleda ga onako jebaèki.
    [13:04:02] Aljosa_Kicanski kaze: Ovo je Toorvenile Riffa.
    [13:04:03] * Djuradj_Stevandic prepoznaj svog druga Melka
    [13:04:10] Aljosa_Kicanski kaze: Pancho je rekao da svakoga izdžeparima i ubiemo,.
    [13:04:12] {C0C0C0}[Dnevnik] Novo Hapsenje | {00C0FF}Pripadnik interventne jedinice je uhapsio Luka_Pecelj
    [13:04:15] * Djuradj_Stevandic i dalje nista ne progovara
    [13:04:23] Melko_Meskic kaze: Pancho vam to rekao?! Pa on je mrtav.
    [13:04:31] * Aljosa_Kicanski stavlja 50$ izdžeparenih u svoj d. džep.
    [13:04:33] {F81414}WARN | {FFFFFF}Admin Sanja_Sa je dao warn igracu Djape_Madox
    [13:04:37] Aljosa_Kicanski kaze: Bar ti tako misliš.
    [13:04:41] Aljosa_Kicanski kaze: Pre njegove smrti.
    [13:04:52] Mumi kaze: Doboljno je èuo.
    [13:04:53] Melko_Meskic kaze: Sta prije njegove smrti?!
    [13:04:57] Aljosa_Kicanski kaze: Ništa.
    [13:04:59] * Djuradj_Stevandic ceka da mu Melko pomogne
    [13:05:10] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Melko_Meskic kaze: Aljosa jesi li vidio rp event? ))
    [13:05:16] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Da. ))
    [13:05:35] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Melko_Meskic kaze: Pa sto govoris da je ziv, nisi inderektno rekao, vec kao da ti j...
    [13:05:35] ... e rekao da ih ubijes. ))
    [13:05:47] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Rekao mi je pre nego što je umro. ))
    [13:05:52] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Pre jedno 5 dana mi je rekao to. ))
    [13:05:55] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Melko_Meskic kaze: Pa trebao si tako u IC. ))
    [13:06:04] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: Pa i rekao sam ti to, stop ooc. ))
    [13:06:12] Aljosa_Kicanski kaze: Ehh... sada žaomie.
    [13:06:17] Aljosa_Kicanski kaze: Ali si gotov.
    [13:06:18] Mumi kaze: Ja æu ga.
    [13:06:25] Melko_Meskic kaze: Ja tu ne mogu nista.
    [13:06:28] * Djuradj_Stevandic cuti ko zaliven
    [13:06:34] * Aljosa_Kicanski uzima svoj MX 13 Shoutgun sa poda, zatim ga repetira i shots fireuje Ðuraðevu g
    [13:06:34] * Mumi (( Mrtav? ))
    [13:06:37] * Aljosa_Kicanski -lavu.
    [13:06:44] Screenshot Taken - sa-mp-306.png
    [13:06:49] Melko_Meskic kaze: Dosta je!
    [13:06:50] * Djuradj_Stevandic (( Da. ))
    [13:06:57] Screenshot Taken - sa-mp-307.png
    [13:07:02] Aljosa_Kicanski kaze: Poèivaj u miru brate moi ha-ha.
    [13:07:05] Melko_Meskic kaze: Sto ste ga morali ubiti?!
    [13:07:06] Mumi kaze: 'Ajde da ga bacimo u more tamo.
    [13:07:10] Aljosa_Kicanski kaze: Morali smo.
    [13:07:20] Aljosa_Kicanski kaze: Jedan Azteca ode, ode 10 Riffa.
    [13:07:30] Mumi kaze: Pucali su na Aztecu.
    [13:07:31] {09B0E8}(Otvoren prozor) {ffffff}Gockas_Lex kaze: t/b e
    [13:07:36] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Gockas_Lex kaze: Mumi ))
    [13:07:41] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Mumi kaze: E ))
    [13:07:44] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Gockas_Lex kaze: Jer ste lider na org ))
    [13:07:45] * Aljosa_Kicanski mota pljuvaèku u sebi, zatim pljuje po sred Ðuraðeve glave.
    [13:07:47]  Melko_Meskic ulazi u vozilo.
    [13:07:51] * Melko_Meskic pali motor na vozilu.
    [13:07:51] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Mumi kaze: Ne ))
    [13:07:57] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Gockas_Lex kaze: Ko je lider ))
    [13:07:59] Aljosa_Kicanski kaze: Idemo da ga odnesemo.
    [13:08:06] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Mumi kaze: Pancho_Hernandez ))
    [13:08:07] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Melko_Meskic kaze: Pancho. ))
    [13:08:13] Novi zadatak iz matematike: {00AAFF}55{FFFFFF} * {00AAFF}55{FFFFFF} = ?
    [13:08:13] * Aljosa_Kicanski stavlja svoj MX 13 Shotgun nazad u košulju, otkoèava ga.
    [13:08:20]  Aljosa_Kicanski ulazi u vozilo.
    [13:08:20] [SA:RP] {6EF83C}Ulazite u vozilo! TEMPOMAT - Y !
    [13:08:20] [SA:RP] {6EF83C}SVETLA - /svetlaon /svetlaoff!
    [13:08:20] [SA:RP] {6EF83C}Ulazite u vase vozilo!
    [13:08:21] {00AAFF}Srdjan_Mladenovic{FFFFFF} je pogodio test iz matematike. (rezultat: {00AAFF}3025{FFFFFF})
    [13:08:21]  Aljosa_Kicanski izlazi iz vozila.
    [13:08:25] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Saki_Momcilovic kaze: momci ))
    [13:08:27] * Mumi vraæa Dezert u gaæe, dobro je svršio Ðuraða,ono.
    [13:08:29] Aljosa_Kicanski kaze: Doneæu family auto.
    [13:08:35] Aljosa_Kicanski kaze: STANI!
    [13:08:37] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Saki_Momcilovic kaze: jel znate mozda koliko je Jester FT ))
    [13:08:43] Aljosa_Kicanski kaze: On je došao ovim kolima?
    [13:08:48]  Aljosa_Kicanski ulazi u vozilo.
    [13:08:48] [SA:RP] {6EF83C}Ulazite u vozilo! TEMPOMAT - Y !
    [13:08:48] [SA:RP] {6EF83C}SVETLA - /svetlaon /svetlaoff!
    [13:08:48] {00C0FF}Privatno Auto
    [13:08:54] * Aljosa_Kicanski (( Kljuèevi u kolima? ))
    [13:08:54] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Saki_Momcilovic kaze: jel znate mozda koliko je Jester FT
    [13:08:56] Mumi kaze: IMA LI KLJUÈA ?!
    [13:09:01] (( * Saki_Momcilovic otvara prozore. ))
    [13:09:03] {09B0E8}(Otvoren prozor) {ffffff}Saki_Momcilovic kaze: jel znate mozda koliko je Jester FT
    [13:09:09] * Aljosa_Kicanski (( Kljuèevi u kolima? ))
    [13:09:24] Mumi kaze: 400.000$
    [13:09:24] * Djuradj_Stevandic (( ne ))
    [13:09:26] {09B0E8}(Otvoren prozor) {ffffff}Saki_Momcilovic kaze: hvala
    [13:09:27] * Mumi (( Pa gdje su? ))
    [13:09:27] * Djuradj_Stevandic (( ispali su na putu  ))
    [13:09:28]  Aljosa_Kicanski izlazi iz vozila.
    [13:09:32] Aljosa_Kicanski kaze: Nema kljuèeva.
    [13:09:38] * Djuradj_Stevandic (( zgazeni su ))
    [13:09:51] {F81414}Varrio Los Aztecas | Mumi (Chico): {FFFFFF}....
    [13:09:54] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}lmao.
    [13:09:55] Screenshot Taken - sa-mp-308.png
    [13:10:11] Aljosa_Kicanski kaze: Idem po family auto.
    [13:10:33] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Je l' Floyd ubijen IC?
    [13:10:33]  Aljosa_Kicanski ulazi u vozilo.
    [13:10:33] [SA:RP] {6EF83C}Ulazite u vozilo! TEMPOMAT - Y !
    [13:10:33] [SA:RP] {6EF83C}SVETLA - /svetlaon /svetlaoff!
    [13:10:34] * Aljosa_Kicanski pali motor na vozilu.
    [13:10:36] [SA:RP] Komande se mogu koristiti svake 2 sekunde!
    [13:10:38] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Da.
    [13:10:46] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}ako private ck ovi rpaju da je crko juèe
    [13:10:54] * Aljosa_Kicanski gasi motor na vozilu.
    [13:10:55]  Aljosa_Kicanski izlazi iz vozila.
    [13:10:57] Aljosa_Kicanski kaze: Ubacuj ga.
    [13:11:00] Mumi kaze: Èek.
    [13:11:01] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Jeste li postali na frm?
    [13:11:04] Mumi kaze: Valja ovo auto.
    [13:11:07] * Djuradj_Stevandic (( kazne za auto  ))
    [13:11:09] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Postavili*
    [13:11:12] * Aljosa_Kicanski obema rukama hvata Ðuraða za noge i pokušava ga odvuæi do auta i ubaciti ga.
    [13:11:13] [SA:RP] Komande se mogu koristiti svake 2 sekunde!
    [13:11:15] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Da.
    [13:11:22] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Samo da vidim ša æe reæi Keè ili veæ ko.
    [13:11:25] [SA:RP] Komande se mogu koristiti svake 2 sekunde!
    [13:11:26] * Aljosa_Kicanski (( Uspevam? ))
    [13:11:31] * Djuradj_Stevandic (( da ))
    [13:11:34] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: g ))
    [13:11:43] Aljosa_Kicanski kaze: Upadaj.
    [13:11:43] Mumi kaze: Ja vozim.
    [13:11:43]  Aljosa_Kicanski ulazi u vozilo.
    [13:11:43] [SA:RP] {6EF83C}Ulazite u vozilo! TEMPOMAT - Y !
    [13:11:43] [SA:RP] {6EF83C}SVETLA - /svetlaon /svetlaoff!
    [13:11:46] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Aljosa_Kicanski kaze: Ja æu.
    [13:11:48] * Aljosa_Kicanski pali motor na vozilu.
    [13:11:57] {F81414}Varrio Los Aztecas | Melko_Meskic (Gangster): {FFFFFF}Hoce l' im se raspasti org ako prihvate?
    [13:11:58] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Aljosa_Kicanski kaze: Kada vidiš da idemo prema vodi iskaèi.
    [13:12:05] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Nzm
    [13:12:08] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Ne.
    [13:12:13] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Neæemo auto da bacimo.
    [13:12:18] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Auto je skupo.
    [13:12:19] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Aljosa_Kicanski kaze: Oæemo.
    [13:12:22] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Neæemo.
    [13:12:28] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Ja kažem neæemo.
    [13:12:29] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Aljosa_Kicanski kaze: Ja ga bacam ti radi ša oš.
    [13:12:39] Ko prvi upise {6EF83C} VBEKYwwN {F3FF02}osvaja  $2207 {FFFFFF}novca.
    [13:12:39] {F3FF02}Igrac [Amke_Toretto] je prvi upisao rec i osvojio nagradu.
    [13:12:41]  Muhamed_Cappone izlazi iz vozila.
    [13:12:44] * Mumi vadi Dezert i gurka ga ka Aljoši.
    [13:12:50] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Neæemo?
    [13:12:53] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Aljosa_Kicanski kaze: Dobro.
    [13:13:00] * Mumi vraæa Dezert.
    [13:13:10] {09B0E8}(Zatvoren prozor) {ffffff}Mumi kaze: Bacamo samo ovog šupka.
    [13:13:16]  Aljosa_Kicanski izlazi iz vozila.
    [13:13:18]  Mumi izlazi iz vozila.
    [13:13:23] Aljosa_Kicanski kaze: Neka se udavi.
    [13:13:24] Mumi kaze: ALO.
    [13:13:26] {F81414}[VANREDNE VIJESTI] {FFFFFF}Neko vrijeme nece biti pristupa signalu u oblasti tornja {22C7F5}4{FFFFFF}!
    [13:13:31] Screenshot Taken - sa-mp-309.png
    [13:13:32] Mumi kaze: Lik je mrtav moronu.
    [13:13:58] (( {0084e3}OOC | {FFFFFF}Aljosa_Kicanski kaze: To je to Ðuraðe ckan si, ako Floyd bude još kenjao postavljam. ))
    [13:14:03] Mumi kaze: Ajde u kurac i ti i tvoja vožnja.
    [13:14:26] [SA:RP] {F81414}Pogresno ime stvari!
    [13:14:27] Mumi kaze: Idemo pješke.
    [13:14:28] [SA:RP] Komande se mogu koristiti svake 2 sekunde!
    [13:14:29] {F3FF02}Dali ste igracu Mumi oruzije sa 15 metaka!
    [13:14:33] {F81414}Varrio Los Aztecas | Aljosa_Kicanski (Amigo): {FFFFFF}Idem off malo.

2 minutes ago, Mirzah_Salvatore said:

Ovo je stvarno istina.

Mi smo savez icly i citavo smo vrijeme kod njih ili oni kod nas.

Izvini druže ja za taj savez nisam čuo.. Osim ako vas je @Floyd Lawton sam lagao... Savey sam sa onima koji su dosledni toga a ne sa nekim sitnim bandicama.... Nemam stvarno ''RP''razloga  da sa vama budem savez... Jer vas po ''RP''-u držim u šakama uvek tebra moi!!!

Guest Salvatore_Sa
    2 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Izvini druže ja za taj savez nisam čuo.. Osim ako vas je @Floyd Lawton sam lagao... Savey sam sa onima koji su dosledni toga a ne sa nekim sitnim bandicama.... Nemam stvarno ''RP''razloga  da sa vama budem savez... Jer vas po ''RP''-u držim u šakama uvek tebra moi!!!

Uvijek?

Samo mi reci razlog toga?

To sto ti nisi gledao nije moja stvar.

• per aspera ad astra
  • 8 minutes ago, Mirzah_Salvatore said:

Ovo je stvarno istina.

Mi smo savez icly i citavo smo vrijeme kod njih ili oni kod nas.

Eto.
    Mi samo RPamo kod nas u setu u Las Colinas ili tamo kod njih u drugom delu Las Colinasa tkd nemojte da se ponasate nenormalno i da iznosite glupave cinjenice.

1 minute ago, Mirzah_Salvatore said:

Uvijek?

Samo mi reci razlog toga?

To sto ti nisi gledao nije moja stvar.

Razlog je par upućenih neodgovarajućih reči upućene od strane vas mojim članovima na našoj teritoriji... Dovoljan ''RP'' razlog da vas ugasimo druže ...

• per aspera ad astra
  • 4 minutes ago, Pancho_Hernandez said:

Ko nas drzi u saci? Pancho koji glumi policajca na forumu ,propali admin,Mger i ostala kompanija nonRPera? 
    Dobro.Ukupno vas ima desetoro da kazem.
    A znas koliko nas ima?
    @Mirzah_Salvatore Iznesi slike u reply senor koliko nas je. 
    @Pancho_Hernandez Posto i mi sada imamo IC razloga,mozete da ocekujete nakon odradjenog RPa 10+ likova kod vas u setu pa da se poCkamo malo svi.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...