Jump to content

Locked [RP-Event] Teniski turnir "Condor".

Recommended Posts

Ime i Prezime:  Dzoni_Ristic
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/iW6sHdz
Naziv RP Event-a: Teniski turnir "Condor"
Ucesnici: @Ivan_Zoricic /GSF/ @Wizz_Walker /Baljas/ @Pancho_Hernandez/ VLA/ @Blayze_Dviar MS13/

@Don_Alert /VVZ/ @Piske /TVF/ @Vuk_Sucur  i ostale RP Organizacije @Mupi @NathanJohnson @Floyd Lawton
Datum odrzavanja Event-a: 13.05.2018 20H
Mesto odrzavanja Event-a: Condor HQ (Teniski tereni)
Objasnjenje: Veliko desavanje i takmicenje u tenisu, ziri ce ciniti 4 clana (Mikovic, Slobodan, Hapid i ja), pobednicki tim osvaja 1 milion,  pre svega bitno je druzenje, zabava da ostavimo sto bolji i lepsi utisak, da se igraci naravno zabave sto je vise moguce. 
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: https://imgur.com/a/1j7QYkU nisam stigao sve da slikam, imam obaveze neke. Ali pozvani su u glavnom

Edited by Dzoni_Ristic

Dobra ideja,ali tenis više samoj privilegiji pripada bogataškom sportu.

Po samom RP-u,bolje bi bilo da na tom eventu prisustvuju samo BDT,Condor,DNB,TVF (mafije).

Kao što je i golf,tenis kao sama vrsta sporta više ga igraju bogataši neki.

Nego crnčuge iz huda,koji preživljavaju drogirajući se.

(Moj prijedlog).

Baš event koji sam razmišljao napraviti dok sam bio lider Condora ali me nešto spriječilo i nisam ...
Dobra ideja za event, biće teško RPati ali šta je tu je ...

• [SA] Roleplay Enforcer
  • On 9.5.2018. at 2:38 PM, Sharpie_Mikhailov said:

Dobra ideja,ali tenis više samoj privilegiji pripada bogataškom sportu.

Po samom RP-u,bolje bi bilo da na tom eventu prisustvuju samo BDT,Condor,DNB,TVF (mafije).

Kao što je i golf,tenis kao sama vrsta sporta više ga igraju bogataši neki.

Nego crnčuge iz huda,koji preživljavaju drogirajući se.

(Moj prijedlog).

Baš zato sam i stavio ovo, jači rankovi Mafija ( R5, lideri ) će biti sa nama, nadgledati to, a samim tim što je nagrada 1000$ crnčuge nemaju šta da izgube.. Većina ljudi koji imaju slaba primanja u RL (Prvi ja. ) iako ne znam da igram tenis, da mi neko ponudi 1000$ pristao bi. S' obzirom da će se verovatno RPati preko /attempt, nema razlike bio on crnja ili kinez, italijan ili rus. :) Hvala na predlogu, svakako. :) 

Guest šešum tito
    On 5/9/2018 at 12:45 PM, Dzoni_Ristic said:

(Mikovic, Slobodan, Hapid i ja).

GLE HAPIDA AHAHAHAHAHAHAAH.

Hapid_Dudo, carina. Bio botara teška kad sam ja bio u Condoru R5.Nije znao izRPat vezanje pertle, a kamo li RP pravila.  A sad se uvrštava u ''glave RP eventa'' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, JOŠ R5. HAHAHAHAHAHAHAHA. UMIREM OD SMEHA.

• Ja stalno pijem i tugu krijem
  • 15 hours ago, šešum tito said:

GLE HAPIDA AHAHAHAHAHAHAAH.

Hapid_Dudo, carina. Bio botara teška kad sam ja bio u Condoru R5.Nije znao izRPat vezanje pertle, a kamo li RP pravila.  A sad se uvrštava u ''glave RP eventa'' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, JOŠ R5. HAHAHAHAHAHAHAHA. UMIREM OD SMEHA.

Ni ti nisi znao kad si poceo da igras, sta je rp a kamoli da rpas...sve se to da usavrsiti, pa cak i nas Hapid :D

Guest šešum tito
    2 hours ago, Slobodan_Mileusnic said:

Ni ti nisi znao kad si poceo da igras, sta je rp a kamoli da rpas...sve se to da usavrsiti, pa cak i nas Hapid :D

Slobo kralju ovo je zezancija LoL. Ja i Hapid smo kao braća, ovo je zezancija bratemoii mili. AHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHH. SAD SI SE TI PROVALIO HAHAHAHAHAHAHAHA

@Hapid Dudo viš OVO HAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAH

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...