Jump to content

Locked RP Event

Recommended Posts

Ime i Prezime:Djuka

Slika Stats-a:sutra edit

Naziv RP Event-a:Paintball
Ucesnici: @Ivan_Zoricic, @Wizz_Walker, @Drake., @Blayze_Dviar, @Lakoni, @Slobodan_Mileusnic, @Spencer, @Don_Alert, @Miki_Jokic, @Benil_Benq
I @Benil Been, @Alexandar_Capetron, @Petar_MaximI @John_Keen, @Vuk_Sucur, @Markonius povedite svoje clanove, svi koji zele na Event naravno neka se pridruze
Datum odrzavanja Event-a:18.52018
Mesto odrzavanja Event-a:LV aeodrom
Objasnjenje:Paintball je igra i sport u kojem se takmice P u grupama ili pojedinačno. Cilj igre je eliminisati protivnike tako da ih pogodite kuglicama koje sadrže u sebi boju iz posebnog pištolja zvan Paintball Marker.Princip igre je da dva tima od po tri, pet, sedam ili deset igrača ulaze u igralište, pri čemu svaki tim zauzima svoju stranu igrališta. Igra započinje na znak sudije. Cilj igre je eliminisati protivnički tim, osvojiti zastavicu iz protivničke baze i doneti je u svoju bazu.Svi igraci imaju oruzije i zastitnu opremu.

Mislim da svi znate sta je paintball, ali za one koji ne znaju je ispisan tekst gore.

Svi mislite da je ovo nemoguce, ali mozemo pokusati.

Da se napravi baza i igraliste od automobila kako bi ucesnici mogli da se sakriju na putu ka protivnickoj bazi.

Pucali bi Coltom ili nekim drugim oruzijem, dogovoricemo se, to je najmanji problem.Kada ste prvi put pogodjeni automatski napustate teren i za vas je tu igra gotova.

Umesto zastavica, iz protivnickih baza ce se uzimati cvece ili neko oruzije, dogovoricemo se.To odnosite u vasu bazu i prvi tim koji to uradi je pobednik.

Slike pozvanih ucesnika IC Putem:/

@Vuk_Zivkovic

Iznestie mislenja svi.

Edited by Djuka°
8 hours ago, Ben_Simmons said:

Ajde da vidimo bas kako ce ovo ispati. Predlazem da igrate dok se ne skine pancir, kad se igracu skine pancir da tad bude elimisan.

Dodato na listu.

Moze, svidja mi se.

• Ja stalno pijem i tugu krijem
  • 13 minutes ago, Djuka° said:

Veceras Event u 22h!Cekamo vas na LV aeodromu.

Tu sam, mozda budem kasniJo

Edited by Slobodan_Mileusnic

Bilo nas je stvarno mnogo, mnogo hvala svim liderima koji su poveli članove. @Ivan_Zoricic, @Drake., @Dwayne_Wright, @Jack_Davies.Najveća pohvala za @Ivan_Zoricic, @Malone.(strefila ga je srčka pa je morao da ode, šta ćeš, dešava se), @Drake., @Dwayne_Wright.Pokušali smo nešto bukvalno nemoguće za RPG Server, kol'ko tol'ko smo uspeli.Mnogo hvala @Ivan_Zoricicjoš jednom.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...