Jump to content

Locked 8 godina imena "Skill Arena"

Recommended Posts

Biće se*a!

Nego ja čuo Mire dans otvara server u 20h pa reko de bilo bi glupo da on ima danas vise igraca od nas... Tako da ajmo momci bacanje na reklamice da danas napunimo TeamSpeak 3 400/400, a SA:MP server da bude 1000/1000 a forum bem li ga koliko stane vec nema limit :P

Edited by Bozidar Knezevic

Jesam jedini koji je procitao do KRAJA brate veliki respect tebi i svima od STAFFa stvarni nemam reci,idemo dalje da ova zajednica nikad nee umre #SAONELOVE I ako mozete reci u kolko h global unwarn ❤

• Captain John "Soap" MacTavish
  • Skill Arena iznad svih,idemo jos jace.Istina da mi je ovo postala kao druga “familija” gdje dolazim se zekat s ljudima koje do prije par mjeseci nisam ni znao,nadam se da se [SA] nikad nece zatvorit,bila bi ogromna steta izgubiti sve ovo.. VOLI VAS BRAT ZED. ♥️♥️♥️👌

• Put on a happy face
  • Znaš došo ja iz grada u 10do1 brate do 1i10 nisam zarez preskocio od A do Š sam pročito... Samo cu jedno reći SA ONE LOVEEE.... VOLIM VAS SVE BRAĆO MOJA SAMPERI AKO SE IKAD UGASI SERVER JAVITE SE DA SE NADJEMO NAPRAVIML NELI SKUP DA PODRZIMO SA!!!!!!!!👏👏🏆🏆😋😍❤❤

Od 2014 sam na zajednici i proveo sa mnogo dobre trenutke :D Cestitam svima! #SAONELOVE<3

Brt kako te nije mrzelo da napises ovoliki roman, ja bi se iskreno smorio dok bi pisao sad znam koga cu da cimam da mi pises sastave heehh, na Skill Areni sam iskreno od 2013 godine, imali smo previse uspona padova, gde god odem ,ali na [SA] ce se uvek vracati jer nigde nije zabava kao na [SA], kolko ste mi samo sanse pruzili i kada sam kriv i kad nisam najvise deity zna o cemu pricam . :D pisace se ovo s kolena na kolena sa generacije na generacije... :D

• Love is not a safe world
  • #SAONELOVE

Rokamo dalje <3 Skill Arena forever

Ekipa je najjaca

Edited by Sino_Sakac
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...