Jump to content

Locked RP Event-Zurka u disco klubu ''Hitman'' #2

Recommended Posts

Ime i Prezime:Alexandro Savke
Slika Stats-a: https://imgur.com/a/LsHF4lD
Naziv RP Event-a:Zurka u disco klubu ''Hitman''
Ucesnici:Svi pozvani.
Datum odrzavanja Event-a:30.09.2018

Tacno vreme odrzavanje Event-a:21:00
Mesto odrzavanja Event-a:Firma 303.
Objasnjenje:Nemam nista dodatno za objasniti.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: U nasem developu.

Naknadno cu staviti sliku statsa.

@Cindro @Popov @Uros_Varnicic @Blayze_Dviar @Aleksa_Cortez @Daki Capone @Lulac_Palilulac @Zivkovic_Vasquez  @Vex @Luka_Karanovic @Luka_Jevticc @Peskir @Wright @Laki_Gloza @Ante_Kolobaric @Sergio_Ferreiro @Zivac_Zivanovic @Stefan_Casteelo @Jokic_Sa

Edited by Alexandro_Savke
Slika statsa dodao,
  • Its one thing to use a weapon,but another to kill.
  • Naravno,ocekuj Vatrogasce,taman posle sastanka odmah na event,odlicno !

• from rajvosa with hate
  • A mene nigdje da me oznaćiš dobro,dobro, šalim se..

Vjerovatno ću doć, ako budem kući bio ;) 

Event je prosao odlicno, zahvaljujem se svima koji su dosli.Bilo je dosta ljudi, nadam se da ce i sledeci put biti ovoliki broj ljudi.

Pred kraj je doslo do DM-anja, zao mi je nisam mogao nikako to da sprijecim.

@Burek.

Za event je zasluzan @Jokic_Sa, kao i svi ostali clanovi jednako koliko i ja.

1 hour ago, Alexandro_Savke said:

Event je prosao odlicno, zahvaljujem se svima koji su dosli.Bilo je dosta ljudi, nadam se da ce i sledeci put biti ovoliki broj ljudi.

Pred kraj je doslo do DM-anja, zao mi je nisam mogao nikako to da sprijecim.

@Burek.

Za event je zasluzan @Jokic_Sa, kao i svi ostali clanovi jednako koliko i ja.

Nadam se da mene nisi quotovao kao da sam prouzrokovao taj DM.Istina,doslo je do DMa na kraju zbog dmera i nonrpera.Ja i moji clanovi smo resili samo 2 dmera iz samoodbrane,odnosno Jova_Smoke i jedan vas sto je radio za sankom,da li je pomislio da smo mi dmeri,ja ne znam.Iskreno nije bio los event,bilo je zanimljivo.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...