Guest Jayrobe Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) @Fsociety kašikara nemam šta drugo da kažem @Simple bilo je lijepo vidjet cemo nesto nmg ih tag ali evo imena @Stefan_Deep bratina rperska Nikola Taskovic liderčina,a ne lider. Fico-takode lider nad liderima Trance-ljudina makedonska Kinez-isto kao i trance nemam rijeci kakve su to ljudine @Nikola_Taskovic. @Trance i posebno @Seth SETEEEEE ZNAS SVE NAJJACE O TB STA MISLIM OPET DA UZMES TEC <3 Edited December 20, 2018 by Jayrobe Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030916 Share on other sites More sharing options...
Chinese Chieff galante Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 6 minutes ago, Jayrobe said: @Fsociety kašikara nemam šta drugo da kažem @Simple bilo je lijepo vidjet cemo nesto nmg ih tag ali evo imena @Stefan_Deep bratina rperska Nikola Taskovic liderčina,a ne lider. Fico-takode lider nad liderima Trance-ljudina makedonska Kinez-isto kao i trance nemam rijeci kakve su to ljudine @Nikola_Taskovic. @Trance i posebno @Seth SETEEEEE ZNAS SVE NAJJACE O TB STA MISLIM OPET DA UZMES TEC <3 Ne znas tagovati sramota <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030926 Share on other sites More sharing options...
Guest Jayrobe Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Just now, Kinez^ said: Ne znas tagovati sramota <3 tagovo bi al nece ne izbacuje ime Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030927 Share on other sites More sharing options...
Fsociety Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 8 minutes ago, Jayrobe said: @Fsociety kašikara nemam šta drugo da kažem @Simple bilo je lijepo vidjet cemo nesto nmg ih tag ali evo imena @Stefan_Deep bratina rperska Nikola Taskovic liderčina,a ne lider. Fico-takode lider nad liderima Trance-ljudina makedonska Kinez-isto kao i trance nemam rijeci kakve su to ljudine @Nikola_Taskovic. @Trance i posebno @Seth SETEEEEE ZNAS SVE NAJJACE O TB STA MISLIM OPET DA UZMES TEC <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030934 Share on other sites More sharing options...
Chinese Chieff galante Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 1 hour ago, Nikola_Taskovic. said: @Robilad_Najimod. Najaktivniji lider na sa <3 @Tony_Rogers Crnogorac @Vladan Bogatas ,brat moj @Aleksaa_Popovic Covek koji je promenio najvise nickova @Pavle_Eskobar Trijada opet jase @Peja_Jazovski Jedan od normalnijih na serveru,moze ti dati savet @Luka_Toretto Omiljeno mesto mu je limuzina @Jayrobe Preletac moj <333 @Simple Dusica od coveka @Stefan_Deep Gotivan lik,lcnovac u bccu @Lazar Stanojevic General of teritory @Zoro Zlatna lista @Choda_Corleonee Kengurrr @Lightningstrike Grmljavinaa @Frka dole @Hopsin RPE @Kemi Taxista @Tarik Kikanovic veciti staff team @Gabrielle Mexicanos Dmerka @Nikola Blade gde god da ode,vraca se u lcn @Wolf stari dmer @Milic Travis Bickle @Janko_Sarrabuzzi Papucar @Cadilab Luxword Brat moj <3 @Assassin. Dmer sa t2 @Djomla_Sapic Pravedan @Trance Saki brattt @Kinez^ Dmer sa uzijem ;O @Velja DNB liderrr,BCC liderrr Reveal hidden contents Uzi kazes a? Vise Tec9 koristim .... <3 <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030935 Share on other sites More sharing options...
Rekla je "Emire, ne mogu da dišem bez tebe!" Murtex Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 3 hours ago, Stefan_Deep said: @Deity - @Goldfinger - > Glave zajednice ! Svaka na mestu,skidam kapu ! @Sava - Miki_Sava zmaj,dobar lik,sprda se,nije nakurcen,dobro obavlja svoj posao @Pavle - Dobar lik,vodja,takodje dobro obavlja svoj posao (jutjuber) @Danijela_Savic - Dobra kao vodja admina,fino obavlja svoj posao (Vezano za TS3/Server). @Savke - Lovac na citere (jutjuber) xex @Force - Kraljina @Mire - Dok je bio vodja Admina/Lidera odlicno obavljao svoj posao (TS3/Server),tu je za sprdnju,nije nakurcen brat jutjuber kapa dole kralju @Fanfuljina - Brat propali jutjuber @Aven - Dobar lik ono,kulutran @girlpower - Goca kraljica ! @Luka_Toretto - @Peja_Jazovski - Najjaci lideri LCN-a,kapa dole @Makaweli_Tannenbaum - Buljas geeng. @Zero - Legenda Ballasa @Murtex - Guraj do head-a @Rullof - Udri legendo,uvek je bio tu kad je trebalo,dobar kao lider @Arkan_Sa - Brat moi. @Milan_Pesut. - Dobar,kulturan @Aleksaa_Popovic - Dobar lik @Pavle_Eskobar - Dobar lik @Robilad_Najimod. - Burazer @Nikola_Taskovic. Brat moj LCN-ovac @Cevu_Smith - Citerrr @Jayrobe - Brat moj ludi @Simple - Loodak @HenryAdams - Lowara @Fico - Burazer loodak @Pusica - Dejo mafijoza @Semso - BL nacija @Armada - BL nacija @Erdal_Edo - Japan @Stefan_Sumadinac - Japanac @Seth - Japanac @Kinez^ - Brat moj Dare @Trance - Saki lowara @Ivan_Putin - TBB-ovac @Splinter - DNB @Seval - Cobra citer @Uros_Capone - Brat LCN-ovac @Uros Ivic - AFK-er ;D @Zeljko_Drazic - Hvala na pruzenoj sansi za R5 u LCN @Aljimi - Lowara @Fxy - Femc nub @Cindro - Dobar lik brat Filip @Rudolf. - Biznismen @Aleks. - LCN citer @Srdjan_Despotovic - LCN citeri @Mina_Mince - Mina citerka @Edo_Dizdar - Edo kraljina @Breks_Jony - LCN citeri @Cadilab Luxword - Citerii @Jack_Davies - DM-ercina. @Kasapovic - RMpe. @Luka_Jevticc - Lukachu brat moi @Sucker - Ucenik @Marc_Prescot - Ucii jos @Owl - Nub @Pogba - Brat Armin @Tihovic_Sa - Vodja @Lazar_Stanojevic. @Brzi. - BCC citer @Rossetti - Citer @Gera_Corleone - Citer @Maid Bratex - Brat moj @Petar_Karadjordjevic. - Brt moj lider LCF-a. @Tasovac - Mafijooo @Nikola_Kovac LCF @Stjepan_Toretto - TBB - Ehh,ne mogu vise ima ih jos dosta...dosta ali mrzi me realno <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030964 Share on other sites More sharing options...
Guest Roberto Cavalli Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Owl DME........ Al' zamalo <3 @Lussiano Neki photoshoper, ja mu davao casove photoshopa, sad on jak. <3 @Djordjee Radojcicc Preti proverama svakog dana, al voli ga brat i dalje <3 @Arkan_Sa Stavis kao neke cepove na oci i postanes lider DNBa. ? <3 @Enrico Castello Znamo se sa PLa, luda glava skroz <3 ( Rollins ) @Destroyer. Deksili, zna da se puca, ali zamalo <3@Mihailo_Castello Mihica triggeras. @Adjn_Coreli. Luda glava sto posto.. <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030989 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 2 hours ago, Beatrex. said: Aj i ja :3 @Sava Znas sve buraz,nema reci kojom ne mogu da te opisem i drago mi je sto te poznajem i sto si skontao ko sam i sta sam @Mire Komsija aj da pravimo sneska x'd @Luka_Diesel gotiva od Vodje GM-a..super lik <3 @Tarik Kikanovic znas da te trpam uvek za vodju GM ali te volemm @Johnny TBB4life. @Elitna. cao zeno mojaa @Celar drug,brat,familija.. @Maximus uvek nasmejan i uvek za sprdnju ^ @Kika prevelika ljubav za tebe.. @Diksy volem i tebe jako (ali vise Kiku huehue) @Danijela_Savic Depresivna Dani losa Dani,vesela Dani bolja Dani ! @Pavle nikad necu zaboraviti suspend onaj..ehh masakrirao si me onih 10 dana @Burek. brzo sam te zgotivio RPE nas <3 @Deity ubedljivo najlepsi glas nas svetu @Goldfinger takodje sa Deity lep glas @x3m djed ! @Bojana Bobiiiii <3! @Daco kladinicar aj bani nekad IG kad se setis @Markan. Gmazu dembewi @Kristijan. CSGO only @Savke WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE @Nexus kad budes gledao logove zovi da se smejemo x'd Anime4life ! @Jeca queen of LP. @Mladja ty za zaduzenje baki.. @Djevic pale ce ostati selo zauvek.. @MisterX ok lik XDDD @Shone aj lol nekad botino @Neco crnogoracc <3 @xman brt moiii @Tvrdisic avetinjo avetinjo.. @Tihovic_Sa @Nikola Blade braca propalaa @Cele moj GM..ponos ^ @Ralphy Kragujevac metropola ! @Knotty grobar <3 @Ghetoven Brat moj <3. @Petar_Scalleta SLEPAC @Rille Bojler Volem vas aj z sad. <3 ! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2030990 Share on other sites More sharing options...
Ca$h Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 2 hours ago, Beatrex. said: Aj i ja :3 @Sava Znas sve buraz,nema reci kojom ne mogu da te opisem i drago mi je sto te poznajem i sto si skontao ko sam i sta sam @Mire Komsija aj da pravimo sneska x'd @Luka_Diesel gotiva od Vodje GM-a..super lik <3 @Tarik Kikanovic znas da te trpam uvek za vodju GM ali te volemm @Johnny TBB4life. @Elitna. cao zeno mojaa @Celar drug,brat,familija.. @Maximus uvek nasmejan i uvek za sprdnju ^ @Kika prevelika ljubav za tebe.. @Diksy volem i tebe jako (ali vise Kiku huehue) @Danijela_Savic Depresivna Dani losa Dani,vesela Dani bolja Dani ! @Pavle nikad necu zaboraviti suspend onaj..ehh masakrirao si me onih 10 dana @Burek. brzo sam te zgotivio RPE nas <3 @Deity ubedljivo najlepsi glas nas svetu @Goldfinger takodje sa Deity lep glas @x3m djed ! @Bojana Bobiiiii <3! @Daco kladinicar aj bani nekad IG kad se setis @Markan. Gmazu dembewi @Kristijan. CSGO only @Savke WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE @Nexus kad budes gledao logove zovi da se smejemo x'd Anime4life ! @Jeca queen of LP. @Mladja ty za zaduzenje baki.. @Djevic pale ce ostati selo zauvek.. @MisterX ok lik XDDD @Shone aj lol nekad botino @Neco crnogoracc <3 @xman brt moiii @Tvrdisic avetinjo avetinjo.. @Tihovic_Sa @Nikola Blade braca propalaa @Cele moj GM..ponos ^ @Ralphy Kragujevac metropola ! @Knotty grobar <3 @Ghetoven Brat moj <3. @Petar_Scalleta SLEPAC @Rille Bojler Volem vas aj z sad. Moj bratić! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031026 Share on other sites More sharing options...
[SA] Head Admin,Vodja promotera Laza Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Sava KAKO DA ZABORAVIM SARAJEVO, ALO SARAJEVOOO <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031122 Share on other sites More sharing options...
[SA] Mapping Team HaZaaRD Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Sta reci, koju posluku porati? Uglavnom da i ja štagod šarnem na ovaj forum povodom toplih novogodisnjih praznika Najradije bih oznacio @everyone al ne ide jbg pa cemo 'vako (redoslijed je nebitan) : @Skill Arena Prvo fala tebi na ovih 5-6 godina, neam pojma ni sam ostani takva kakva si do sad bila, najjaca i nepokojebljiva, jedna i jedina SkillArenica #ONELOVE; @Deity Čačak predobar za sve osim za sebe samog , ma brat najjaci, jos cekam da otvorimo kafanu pa da se napijemo ko ljudi PS 300.000€ (nemoj da zaboraviš) ; @Enrico Castello Hrvat moiiiiii <3 Moram jednom naletiti u Rijeku da idemo na Bošket na Bosanca Ma volim najvise ; @Markan. Jedan, jedini i neponovljivi. Duhovni vodja najjaci. Otklanja sve vrste uroka i crne magije. Prorice buducnost i mijenja ljudske sudbine @Goldfinger Po članu 5. zakona o vlasnicko-pravnim odnosima konstantujem da si najjaci pravnik na SA Da zamijenis Vučića ( valjda nece da se ljute pojedini ovdje) ; @x3m Jedan od najstarijih na zajednici ali ne i jedan od najozbiljnijih Uvijek pozitivan i na pola vijagre ( kralj podjebavanja ) ; @Dragica Kuma moja Ma ne da brat nikom, zapalicemo pola Beca ako treba. <3 . @Monchy Jednostavno unikat. Nikad ruznu rijec za 5 godina od tebe nisam cuo. Veliko bogatstvo na zajednici, u svakom smislu rijeci. @Edin Medjed iz Gorazde <3 Kao klinac bio mnogo antipatican ali je za 5 godina izrastao u pravog prijatelja i covjeka. @Antic Najbolji maper na svijetu. Ne znam samo odakle ti tolika insipracija i mastovitost. <3 Moras mi odrzati par casova iz mapanja @Aleksa Jbg znam da neces vidjet ovo Najt zvani banovani @Mladja @Predrag Dvojac bez kormilara. Ne mogu zamisliti jednog bez drugog. Jaci od svih hejtera @Danijela_Savic Nadam se da me se ne plasis vise Vidis da nisam bas tako zao. Control freak sto se tice admina. @Aleksandra Mnogo gotivna ali malkice uobrazena Smrad @Daco Makedonac Nekad prava pcela radilica, obaveze ga malo udaljile od nas kao i vecinu al ostao je tu gdje pripada. Mnoge nisam oznacio, ne znaci da ste manje vrijedni od ovih gore navedenih, jednostavno vas ima previse a i ovo malo sam pisao skoro 2 sata Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031173 Share on other sites More sharing options...
Guest Arkan. Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 1 hour ago, Roberto Cavalli said: @Owl DME........ Al' zamalo <3 @Lussiano Neki photoshoper, ja mu davao casove photoshopa, sad on jak. <3 @Djordjee Radojcicc Preti proverama svakog dana, al voli ga brat i dalje <3 @Arkan_Sa Stavis kao neke cepove na oci i postanes lider DNBa. ? <3 @Enrico Castello Znamo se sa PLa, luda glava skroz <3 ( Rollins ) @Destroyer. Deksili, zna da se puca, ali zamalo <3@Mihailo_Castello Mihica triggeras. @Adjn_Coreli. Luda glava sto posto.. <3 Brat mojjj❤️ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031178 Share on other sites More sharing options...
Guest Arkan. Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 5 hours ago, Stefan_Deep said: @Deity - @Goldfinger - > Glave zajednice ! Svaka na mestu,skidam kapu ! @Sava - Miki_Sava zmaj,dobar lik,sprda se,nije nakurcen,dobro obavlja svoj posao @Pavle - Dobar lik,vodja,takodje dobro obavlja svoj posao (jutjuber) @Danijela_Savic - Dobra kao vodja admina,fino obavlja svoj posao (Vezano za TS3/Server). @Savke - Lovac na citere (jutjuber) xex @Force - Kraljina @Mire - Dok je bio vodja Admina/Lidera odlicno obavljao svoj posao (TS3/Server),tu je za sprdnju,nije nakurcen brat jutjuber kapa dole kralju @Fanfuljina - Brat propali jutjuber @Aven - Dobar lik ono,kulutran @girlpower - Goca kraljica ! @Luka_Toretto - @Peja_Jazovski - Najjaci lideri LCN-a,kapa dole @Makaweli_Tannenbaum - Buljas geeng. @Zero - Legenda Ballasa @Murtex - Guraj do head-a @Rullof - Udri legendo,uvek je bio tu kad je trebalo,dobar kao lider @Arkan_Sa - Brat moi. @Milan_Pesut. - Dobar,kulturan @Aleksaa_Popovic - Dobar lik @Pavle_Eskobar - Dobar lik @Robilad_Najimod. - Burazer @Nikola_Taskovic. Brat moj LCN-ovac @Cevu_Smith - Citerrr @Jayrobe - Brat moj ludi @Simple - Loodak @HenryAdams - Lowara @Fico - Burazer loodak @Pusica - Dejo mafijoza @Semso - BL nacija @Armada - BL nacija @Erdal_Edo - Japan @Stefan_Sumadinac - Japanac @Seth - Japanac @Kinez^ - Brat moj Dare @Trance - Saki lowara @Ivan_Putin - TBB-ovac @Splinter - DNB @Seval - Cobra citer @Uros_Capone - Brat LCN-ovac @Uros Ivic - AFK-er ;D @Zeljko_Drazic - Hvala na pruzenoj sansi za R5 u LCN @Aljimi - Lowara @Fxy - Femc nub @Cindro - Dobar lik brat Filip @Rudolf. - Biznismen @Aleks. - LCN citer @Srdjan_Despotovic - LCN citeri @Mina_Mince - Mina citerka @Edo_Dizdar - Edo kraljina @Breks_Jony - LCN citeri @Cadilab Luxword - Citerii @Jack_Davies - DM-ercina. @Kasapovic - RMpe. @Luka_Jevticc - Lukachu brat moi @Sucker - Ucenik @Marc_Prescot - Ucii jos @Owl - Nub @Pogba - Brat Armin @Tihovic_Sa - Vodja @Lazar_Stanojevic. @Brzi. - BCC citer @Rossetti - Citer @Gera_Corleone - Citer @Maid Bratex - Brat moj @Petar_Karadjordjevic. - Brt moj lider LCF-a. @Tasovac - Mafijooo @Nikola_Kovac LCF @Stjepan_Toretto - TBB - Ehh,ne mogu vise ima ih jos dosta...dosta ali mrzi me realno Brat❤️ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031180 Share on other sites More sharing options...
Guest Mladence Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 8 minutes ago, HaZaaRD said: Sta reci, koju posluku porati? Uglavnom da i ja štagod šarnem na ovaj forum povodom toplih novogodisnjih praznika Najradije bih oznacio @everyone al ne ide jbg pa cemo 'vako (redoslijed je nebitan) : @Skill Arena Prvo fala tebi na ovih 5-6 godina, neam pojma ni sam ostani takva kakva si do sad bila, najjaca i nepokojebljiva, jedna i jedina SkillArenica #ONELOVE; @Deity Čačak predobar za sve osim za sebe samog , ma brat najjaci, jos cekam da otvorimo kafanu pa da se napijemo ko ljudi PS 300.000€ (nemoj da zaboraviš) ; @Enrico Castello Hrvat moiiiiii <3 Moram jednom naletiti u Rijeku da idemo na Bošket na Bosanca Ma volim najvise ; @Markan. Jedan, jedini i neponovljivi. Duhovni vodja najjaci. Otklanja sve vrste uroka i crne magije. Prorice buducnost i mijenja ljudske sudbine @Goldfinger Po članu 5. zakona o vlasnicko-pravnim odnosima konstantujem da si najjaci pravnik na SA Da zamijenis Vučića ( valjda nece da se ljute pojedini ovdje) ; @x3m Jedan od najstarijih na zajednici ali ne i jedan od najozbiljnijih Uvijek pozitivan i na pola vijagre ( kralj podjebavanja ) ; @Dragica Kuma moja Ma ne da brat nikom, zapalicemo pola Beca ako treba. <3 . @Monchy Jednostavno unikat. Nikad ruznu rijec za 5 godina od tebe nisam cuo. Veliko bogatstvo na zajednici, u svakom smislu rijeci. @Edin Medjed iz Gorazde <3 Kao klinac bio mnogo antipatican ali je za 5 godina izrastao u pravog prijatelja i covjeka. @Antic Najbolji maper na svijetu. Ne znam samo odakle ti tolika insipracija i mastovitost. <3 Moras mi odrzati par casova iz mapanja @Aleksa Jbg znam da neces vidjet ovo Najt zvani banovani @Mladja @Predrag Dvojac bez kormilara. Ne mogu zamisliti jednog bez drugog. Jaci od svih hejtera @Danijela_Savic Nadam se da me se ne plasis vise Vidis da nisam bas tako zao. Control freak sto se tice admina. @Aleksandra Mnogo gotivna ali malkice uobrazena Smrad @Daco Makedonac Nekad prava pcela radilica, obaveze ga malo udaljile od nas kao i vecinu al ostao je tu gdje pripada. Mnoge nisam oznacio, ne znaci da ste manje vrijedni od ovih gore navedenih, jednostavno vas ima previse a i ovo malo sam pisao skoro 2 sata fala bate,ziv bio Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031195 Share on other sites More sharing options...
[SA] Vodja admina Danijela_Savic Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 33 minutes ago, HaZaaRD said: Sta reci, koju posluku porati? Uglavnom da i ja štagod šarnem na ovaj forum povodom toplih novogodisnjih praznika Najradije bih oznacio @everyone al ne ide jbg pa cemo 'vako (redoslijed je nebitan) : @Skill Arena Prvo fala tebi na ovih 5-6 godina, neam pojma ni sam ostani takva kakva si do sad bila, najjaca i nepokojebljiva, jedna i jedina SkillArenica #ONELOVE; @Deity Čačak predobar za sve osim za sebe samog , ma brat najjaci, jos cekam da otvorimo kafanu pa da se napijemo ko ljudi PS 300.000€ (nemoj da zaboraviš) ; @Enrico Castello Hrvat moiiiiii <3 Moram jednom naletiti u Rijeku da idemo na Bošket na Bosanca Ma volim najvise ; @Markan. Jedan, jedini i neponovljivi. Duhovni vodja najjaci. Otklanja sve vrste uroka i crne magije. Prorice buducnost i mijenja ljudske sudbine @Goldfinger Po članu 5. zakona o vlasnicko-pravnim odnosima konstantujem da si najjaci pravnik na SA Da zamijenis Vučića ( valjda nece da se ljute pojedini ovdje) ; @x3m Jedan od najstarijih na zajednici ali ne i jedan od najozbiljnijih Uvijek pozitivan i na pola vijagre ( kralj podjebavanja ) ; @Dragica Kuma moja Ma ne da brat nikom, zapalicemo pola Beca ako treba. <3 . @Monchy Jednostavno unikat. Nikad ruznu rijec za 5 godina od tebe nisam cuo. Veliko bogatstvo na zajednici, u svakom smislu rijeci. @Edin Medjed iz Gorazde <3 Kao klinac bio mnogo antipatican ali je za 5 godina izrastao u pravog prijatelja i covjeka. @Antic Najbolji maper na svijetu. Ne znam samo odakle ti tolika insipracija i mastovitost. <3 Moras mi odrzati par casova iz mapanja @Aleksa Jbg znam da neces vidjet ovo Najt zvani banovani @Mladja @Predrag Dvojac bez kormilara. Ne mogu zamisliti jednog bez drugog. Jaci od svih hejtera @Danijela_Savic Nadam se da me se ne plasis vise Vidis da nisam bas tako zao. Control freak sto se tice admina. @Aleksandra Mnogo gotivna ali malkice uobrazena Smrad @Daco Makedonac Nekad prava pcela radilica, obaveze ga malo udaljile od nas kao i vecinu al ostao je tu gdje pripada. Mnoge nisam oznacio, ne znaci da ste manje vrijedni od ovih gore navedenih, jednostavno vas ima previse a i ovo malo sam pisao skoro 2 sata Ti si drug do srzi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031259 Share on other sites More sharing options...
Founder of Automobili Lamborghini Aventador Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 23 hours ago, Djordje said: @Deity @GoldfingerHvala na ukazanoj prilici do sada @Sava Prvi covek koga sam upoznao od staff tim,reci su suvisne.Ljubi brat <3 @Danijela_Savic Dobar vodja,uvek si bila korektna prema meni hvala respect @Jeca Sestroo @Avdagic Mnogo dobar lik smao tako nastavi @Jovic Brat zemljak,ocekujem te u bb-u @Laza Grobareeeee.Posluzio te OPEL @Celar Pcelar medar @Aventador Gde pronalazis onakva auta za tvoju stranicu na instagramu? @xman brtex @Beatrex. Samo nastavi da guras @Steph_Marrick Druze nismo se culi odavno nisi me vljd zab Tjt bare,ako sam nekog zaboravio nemojte se ljutiti ne mrzim nikoga Automobile trazim gde stignem, nemam granice. Do sad sam slikao Valjevo/Beograd, sledece godine idem u San Marino, bice nesto nadam se brutalno. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031262 Share on other sites More sharing options...
ex. Laki Pavlovic Pavke Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 15 hours ago, Mire said: @Goldfinger Ne postoje reci kojima bih ti zahvalio za sve i ne postoji bolji covek od tebe . @Deity Jednom reciju "COVEK" ...ljudina,brat ...3+ reci ... mogao bih pisati 1m stvari dobrih @Sava Najkulturniji covek na nasim prostorima i brat! @Markan. nemam brata rodjenog ali ti si mi ko rodjeni ,uvek raspolozen ,nasmejan ,spreman za sprdnju @Johnny nadam se da sam pravog tag ( Brat moj/bankar <3 ) @Maximus mali zajebant ,ali brat ! <3 @Dusan_Ivic @Dusan Ivic bratina moja !!! <3 @Peskir <33 sve znas @Ledeni. lose smo poceli ,ali se sve ispravilo ,dobar deckic <3 @Bojana Znas sto si tagovana 3:) a ja cu cekati i dalje @x3m Covek sa kime mozes uvek o svemu <3 i brat i deda <3 @Likvidator brat moj,dobar uvek bio <3 @girlpower Definitivno najgotivnija osoba od staff-a/igraca ... Znas da te volim ? ako napisem vise oce Gold da bije @Laza Znas da se sprdam sa tobom uvek,jesi debil ali si dobar deckic <3 Ljubi brat <3 @Lukaa_Master TEBI NAJVISE ZAHVALJUJEM JER SI ME DOVEO NA 7 Nebo <3 :Ljubi brat i nisam te zab @Beatrex.Takodje sa Lukom si me doveo ,i hvalaaa <3333 @Qwerty bratino znas sve @Dzoni_Ignjatov bratinooo znas sveee @Danijela_Savic uvek za sve i svasta @Fanfuljina momak koji je zasluzan mog uspeha trenutnog na yt <3 ne postoje reci za njega koje bi ga pohvalile ! IMAAAAAAAAAA JOS MNOGO KOJIMA NE ZNAM NIKOVE NA FORUMU ,MNOGO IGRACA OBICNIH VIPOVA UNIKATNIH NICKOVA SVIMA HVALA STO POSTOJITE I STO SMO NAJJACI !!!! <3333333333333333333333333333333333333333 Ziv bio. Brat od pocetka do kraja <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031265 Share on other sites More sharing options...
Founder of Automobili Lamborghini Aventador Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 20 hours ago, xman said: @Djordje da nije njega nije bilo ne bih ni znao za sa <333 moja bratina @Sava mnogo dobar decko hoce da pomogne uvek opusten jednostavno mnogo dobar @Murtex isti ja @Shawn_Legacy moj doktor za pesme @Ledeni. hvala za neka savete @Leo doktorirao za specanje @Celar Ceksyy @Diksy lepo se slazem i tjt <3 @Kika smarac <3 @Boky alo oladi @Goldfinger mnogo pravdan decko iako je vlasnik nikad anece da te iskulira uvek je tu da pomogne @Laki_Gloza bajino bastanin @Beatrex. Bratina ponekad jeste panj al okej @Deity doktor za popuste @Mire moj sestric @Edin braca po Mitru Miricu @Bojana jednostavno bratina @Daco kladionicar @Steph_Marrick kid @Danijela_Savic mnogo gotvna osoba ekstra vodja @Jovic baksuzzzzz @Avdagic pomaze u svakoj nevolji @Aventador kako si mi dobro slikao onog mog aston martina respect @Enrico Castello majstor za ubacivanje pesama Ima tu jos dosta admina koji su ekstra sry sto vas nisam tagovao.. Sve je to super, ali jos da je tvoj Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031267 Share on other sites More sharing options...
Kolobaric Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Nesko_Malone - Prije svega humor, nisam znao da ovako ludih osoba ima, ali naravno pozitivno, također čovjek koji me učio oko RP-a i pomagao mi. @Shaquille_Jeron - Brat dobar RP-er, odličan, a humor tek ja ne mogu vjerovat najluđa glava na SA. @girlpower - Koja mi je pružila prvu šansu za lidera, prije svega dobar vođa. @Mike_Sarrabuzz - Dosta dobar lik i RP-er, volim te. @Dusan Erdeljan - Što da kažem osim brata? @Parker - Legenda. Ima ih dosta! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031369 Share on other sites More sharing options...
[SA] Gamemaster Level 1 Ratkovicc Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) @Schoker brat moj najbolji dosta se znamo uvek si mi pomogo i kroz svasta smo prosli <3 @Deity Odlican vlasnik dosta puta mi je dao popust sve najbolje @girlpower dobra devojka pre svega covek.Voli da se druzi i sprda. @Mirelik kojeg najvise gotivim od svih admina na skill areni.Dobro je sto si se vratio. @Danijela_Savic mnogo dobra zena @Sava dobar covek kulturan svaka cast @Sebi dobar lik i drug.Hvala sto si bio omogucio da budem lider bcca @Brzi. hvala i tb brate dosta si mi pomagao puta volis da se sprdas i sve to Edited December 20, 2018 by Ratkovic Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031397 Share on other sites More sharing options...
Guest Admir Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Sava Prije svega dobar lik i drug,a odlican vodja @acKo nmvz sto je banovan acc , uvjek cu biti zahvalan na svakom savjetu i primanju prvi put prije vise od godinu dana u GFX. @Tarik Kikanovic nema potrebe za velikim rijecima sve se zna,brat moi. @Avdagic Rpalija i zanimljiv cojk. @Mr.Corleone Rper u pokusaju al bice bolje , haha salim se samo guraj bato moj uz tebe sam @Fernandez^ kolega i dobar drug @Kemi Top lik koji uvjek pomogne i sve sto je ikad postigo to je bilo samo zaslugom i zao mi je sto nisi dobio priliku za ono sto si zelio,al mozda i bude nekad. @Lussiano @Trava. Kolege moje dobre @Boban_Rajovic Kolega TVF , GM Tim i ti fazoni,dobar ko covjek. @Madzar Vutrogasac moj @Ivan_Potok odlican lider i rper , prekuco igricu bato. @Spencer TVF je gorio pod tvojim nogama. @Tvrtko_Rimac ljepa vremena marsala i tog rpa,sve najbolje za ovog ciku @Ghost top momak i drug @Nesko_Malone Pojma nemas ni o Rpanju ni ko dizajner al si bat moi @Aljimi @Zeljko_Drazic definitivno meni dva najbolja lidera LCN-a @Mahrez lider Ballasa i nezaboravno vrijeme @Wright @Ivan_Zoricic GSF je derao dok ste ga vi vodili i svako ce se toga sjecati. @Mina_Mince Sefica na zonama,samo dmaj @Xeon bivisi kolega dizajner , dobar momak za svake pohvale @Beatrex. top si kralju , samo guraj naprijed @Belmin ETŠovac brat @mirzačov momak koji je prekuco rp i daje dobre savjete,a pored je i top dizajner @Profi_Zivanovic hitman bato @Amko Amkic fini si deckoo @Jalen Washington rper i dizajner u pokusaju , al eto nisi los Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031467 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 7 minutes ago, Admir. said: @Sava Prije svega dobar lik i drug,a odlican vodja @acKo nmvz sto je banovan acc , uvjek cu biti zahvalan na svakom savjetu i primanju prvi put prije vise od godinu dana u GFX. @Tarik Kikanovic nema potrebe za velikim rijecima sve se zna,brat moi. @Avdagic Rpalija i zanimljiv cojk. @Mr.Corleone Rper u pokusaju al bice bolje , haha salim se samo guraj bato moj uz tebe sam @Fernandez^ kolega i dobar drug @Kemi Top lik koji uvjek pomogne i sve sto je ikad postigo to je bilo samo zaslugom i zao mi je sto nisi dobio priliku za ono sto si zelio,al mozda i bude nekad. @Lussiano @Trava. Kolege moje dobre @Boban_Rajovic Kolega TVF , GM Tim i ti fazoni,dobar ko covjek. @Madzar Vutrogasac moj @Ivan_Potok odlican lider i rper , prekuco igricu bato. @Spencer TVF je gorio pod tvojim nogama. @Tvrtko_Rimac ljepa vremena marsala i tog rpa,sve najbolje za ovog ciku @Ghost top momak i drug @Nesko_Malone Pojma nemas ni o Rpanju ni ko dizajner al si bat moi @Aljimi @Zeljko_Drazic definitivno meni dva najbolja lidera LCN-a @Mahrez lider Ballasa i nezaboravno vrijeme @Wright @Ivan_Zoricic GSF je derao dok ste ga vi vodili i svako ce se toga sjecati. @Mina_Mince Sefica na zonama,samo dmaj @Xeon bivisi kolega dizajner , dobar momak za svake pohvale @Beatrex. top si kralju , samo guraj naprijed @Belmin ETŠovac brat @mirzačov momak koji je prekuco rp i daje dobre savjete,a pored je i top dizajner @Profi_Zivanovic hitman bato @Amko Amkic fini si deckoo @Jalen Washington rper i dizajner u pokusaju , al eto nisi los ljubi brat.!!! <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031488 Share on other sites More sharing options...
Samir_Smajlovic Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) sam sam dok me ne taguje niko, tag je sad za mene samo san, znam da tag je nedostizan, necu da prezivim ovaj dannn.. (djani oslabio jbg) #osjecamsealone Edited December 20, 2018 by Samir_Smajlovic Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031495 Share on other sites More sharing options...
Diazz. Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 13 minutes ago, Admir. said: @Sava Prije svega dobar lik i drug,a odlican vodja @acKo nmvz sto je banovan acc , uvjek cu biti zahvalan na svakom savjetu i primanju prvi put prije vise od godinu dana u GFX. @Tarik Kikanovic nema potrebe za velikim rijecima sve se zna,brat moi. @Avdagic Rpalija i zanimljiv cojk. @Mr.Corleone Rper u pokusaju al bice bolje , haha salim se samo guraj bato moj uz tebe sam @Fernandez^ kolega i dobar drug @Kemi Top lik koji uvjek pomogne i sve sto je ikad postigo to je bilo samo zaslugom i zao mi je sto nisi dobio priliku za ono sto si zelio,al mozda i bude nekad. @Lussiano @Trava. Kolege moje dobre @Boban_Rajovic Kolega TVF , GM Tim i ti fazoni,dobar ko covjek. @Madzar Vutrogasac moj @Ivan_Potok odlican lider i rper , prekuco igricu bato. @Spencer TVF je gorio pod tvojim nogama. @Tvrtko_Rimac ljepa vremena marsala i tog rpa,sve najbolje za ovog ciku @Ghost top momak i drug @Nesko_Malone Pojma nemas ni o Rpanju ni ko dizajner al si bat moi @Aljimi @Zeljko_Drazic definitivno meni dva najbolja lidera LCN-a @Mahrez lider Ballasa i nezaboravno vrijeme @Wright @Ivan_Zoricic GSF je derao dok ste ga vi vodili i svako ce se toga sjecati. @Mina_Mince Sefica na zonama,samo dmaj @Xeon bivisi kolega dizajner , dobar momak za svake pohvale @Beatrex. top si kralju , samo guraj naprijed @Belmin ETŠovac brat @mirzačov momak koji je prekuco rp i daje dobre savjete,a pored je i top dizajner @Profi_Zivanovic hitman bato @Amko Amkic fini si deckoo @Jalen Washington rper i dizajner u pokusaju , al eto nisi los Ljubi te brat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031504 Share on other sites More sharing options...
Diazz. Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 (edited) Za ove 3 godine koje sam proveo na SA stekao sam veliki broj prijatelja. Prije svega krenut' ću od osobe koja mi je omogućila da se prvi put oprobam u staffu @Tarik Kikanovic brat moj, kolega iz ETS najbolji vodja, nema dalje top lik. Osoba s' kojom sam se prvi put upoznao u staffu @Cele propali šofer, propali učitelj DM-anja, propali vodja..(Salim se) Brat moj, luda glava, sve najbolje, voli te brat @Pajke za ovog momka nemam riječi, osoba na koju se uvijek mozes osloniti, fin, kulturan, sve pohvale. @Walker kolega iz ETS, odlican momak, kulturan, duhovit, uvijek je tu kada treba pomoc, nadam se da cemo se druziti jos dugo, dugo @Haze_Scofield Ljudina moja, šteta što nismo duže vrijeme proveli u staffu, sve pohvale za tebe, odlican si momak, ono na TS-u ti necu nikad halalit... (Šala, znaš da te brat voli) @Elvo_King borac, ljudina, osoba koja ce pomoci u bilo kom doba dana/noci, nema rijeci kojom bih mogao opisati tvoju dobrotu. @Admir. Skoro smo se upoznali, top lik, kolega iz ETŠ, jedan od boljih dizajnera na SA, sve na svom mjestu, ljubi te brat @Sava Kralju...ne mogu opisati rijecima koliko si top lik, savjetujes za 10, toliko toga sam naucio od tebe i hvala ti za sve sto si mi pruzio na SA. @Sino_Sakac Osoba koja me naučila da RP-am, trebao sam te banovati ali sam zaboravio (znas da se salim) I love you , duzan si mi 2 filma, nadam se da cemo to nadoknaditi na raspustu. @Beatrex. s njim sam najvise vremena provodio, previse gotivan lik, naucio me da testam i jos puno toga love te brat puno Ostale osobe koje sam zaboravio zamolio bih da se ne ljute,mislim da i ne bi mogli stati na listu, previse Vas je i hvala Vam svima na predivnom druzenju. #SAFAMILY Edited December 20, 2018 by Belmin Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/380093-zahvalnica/page/7/#findComment-2031555 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts