Jump to content

Locked Projekat ''Javna kuhinja''

Guest Vuk

Recommended Posts

Formular:

Ime i Prezime: Vuk.
Slika Stats-a:
Naziv RP Event-a: Projekat ''Javna Kuhinja''.
Ucesnici: Organizator je @Vuk i celokupan Los Santos Fire Department uključujući sve njegove divizije,a pozvani su svi ljudi humanog duha.
Datum odrzavanja Event-a: 23.2.2019.
Tacno vreme odrzavanje Event-a: Trebalo bi da bude oko 19:00.
Mesto odrzavanja Event-a: Biće updateovano kada LSFD odredi tačnu lokaciju,nakon obaveštavanja građana.
Objasnjenje: Dakle,smatram da se organizacije jedino može globalno uzdići,pa želim da pravim što češće evente. Ovaj projekat je,verujem,svima poznat i znate šta on predstavlja. Okupićemo se na jednoj lokaciji i svako će doneti neki vid hrane ili neku potrepštinu ove vrste koju ćemo pokloniti u humanitarne svrhe. Sve će biti ispraćeno developom LSFDa,a  nadam se većem odzivu. Ovo je kratki opis ovog projekta,a verujem da ste i već dovoljno upoznati sa ovim vidom humanitarnih akcija. Svakako spada i druženje nakon donošenja hrane jer bi bilo glupo da se samo izRPa donošenje hrane i da se odmah event završi,biće tu priče,biće kratkih govora i sličnog.
Slike pozvanih ucesnika IC Putem: Biće updeteovano kada budemo sve sredili sa LSNom.

Ovim putem pozivam sve lidere law organizacija uključujući @Pavle_Vasquez , @Ica_King , @Petar Stojanovic i ostale da se pridruže ovom eventu kao vid podrške i kao mere sigurnosti. Takođe pozivam i sve ljude koji RPaju civile,svi ste dobrodošli. Svi članovi organizacija i ostali zainteresovani ste pozvani. @Tvrtko_Rimac Pozivam i @Profi_Zivanovic i @Ivan_Potok da se pridruže ovome. Imali smo već jednu saradnju sa LSNom,ovo vam je druga prilika. 

Nisam video da je iko uradio išta slično,pa bih želeo da budem unikatan i da odradim ovako nešto. Uskoro sledi update.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Svaka cast momci nadam se da ce jos ovoga biti.Server nas je malo zezao al nema veze :D 

Moj predlog je da sledeci put samo odrzite ovo van LS-a jer je u LSu prevelik troll i DM inace vi ste top samo nastavite tako!

4 hours ago, strava i zasu. said:

Trenutno najbolji RPE koji postoji, i najbolji ikada, sto se tice aktivnosti na forumu i projektovanjem razlicitih RPE evenata i sl.

Hvala puno,možda si malo preterao,ali svakako hvala na ovoj ohrabrujućoj poruci. Znači zaista!

Hvala svima koji su došli na event i ispoštovali mene koji sam napustio server oko 19:30 jer je bio restartovan jer nisam mogao da uđem kasnije. Međutim,event je zaista lepo protekao uprkos silnim igračima koji su nas ometali,ali vidim da ima onih koji su voljni da rade nešto i generalno vole da pomognu ostalima. Imam dosta ideja i planiram da realizujem nove evente,ali ovog puta van LSa ili na nekoj specijalnoj lokaciji kako bismo mogli da odradimo još nešto jače.

Uskoro event žurke koju sam organizovao zbog prebacivanja stanice LSFDa u PC,pa da proslavimo. Međutim,to je event samo za law orge,a imam neke globalne evente koji će biti realizovani u budućnosti.

Event prošao,hvala još jednom svima vama!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...