Jump to content

Locked Tomorrowland.

Guest Sasha.

Recommended Posts

Guest Sasha.

VtWZht5.png

nYO2nGZ.png

QIkGi.png

30.3.2019  u 19:20H biće održan prvi Tomorrowland u San Andreasu, u Bone Counrty-u.Do sada u San Andreasu nije održan niti jedan veći festival, San Andreas Network korporacija je odlučila na organizacuju isti koji će biti održan na napisanom datumu.U projekat održavanja Tomorrowlanda je uloženo dosta novca, većina novca koja bude zarađena ide u humanitarne svrhe.Festival će biti održan na specifičnoj lokaciji, gde će moći da stane dosta ljudi , uglavom ljubitelji rejv muzike koji vole da dolaze na ovu vrstu događaja.

Tomorrowland će biti ispraćen San Andreas Sherrif's Departmentom koji će da obezbedi sve uslove.Na festivalu će da bude dosta igara koje će da se igraju u prelepom ambijentu.
Parking na ulazu će biti besplatan, dok će karta morati da se plati.

QIkGi.png
7YfwmDR.png
QIkGi.png

Tomorrowland je festival elektronske (rejv) muzike, na koji dolaze skoro ljubitelji sa čitave planete.Festival se održava u većim gradovima, najčešće se održava za vreme vikenda i traje 2 dana, često se sve karte raspordaju za samo nekoliko dana.
San Andreas Network poziva  sve ljubitelje elektronske muzike i zabave da posete ovaj nevorovatan event, ocečujemo vas u što većem broju.

0pHvxUC.png

QIkGi.png

Mesto održavanja festivala:

Spoiler

YmrcJ55.png

GnPJx1o.png

1LO5lYy.png

Edited by Sasha.

Kako da ne dodjem,IC karakter mi se sada bazira na REP ,ovo je rejv ,al nema veze vazno da puca! Ja dolazim sigurno,sa mozda par clana koji isto REPuju.PS 15h sastanak clanova,17h sastanak lidera,ne znam da li cu moci :) Potrudicu se

Edited by Jakovljevic_Nikolla
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...