Jump to content

Locked National Resources Club - Opening recycling yard

Recommended Posts

gXzoTUZ.png

National Resources Club - Opening recycling yard

6.4.2019. - 21:00h

QIkGi.png

Znaci sutra pravimo novi RP event u 21:00h. Radi se o otvaranju reciklaznog dvorista u Los Santosu. Dobro dosli su svi oni koji su zeljni RPa, konkretno law organizacije.

Zamolio bih trollere i DMere da ne dolaze na event.

Sve IC ce biti u nasem developu orge kao i obicno. Na eventu ocekujte otvorenje reciklaznog dvorista i neku kratku prezentaciju o recikliranju i to je to, nista previse zabavno, no vjerujem da ce biti barem pojedincima zanimljivo. 

Lokacija odrzavanja eventa:

ypcBxIZ.png

TMhZtPR.png

WRqhtuT.png

Znaci to vam je odmah kod bus vozaca, samo odete preko i tu ste.

Preko puta je neki posao, nisam siguran koji, no nebitno. Ako netko slucajno ne zna ili mu nije jasno gdje je ova lokacija neka mi se javi na PM ili me quote dolje i objasnit cu bolje.

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Kakvi su potezi takvi su igraci
  • 22 hours ago, Veljko_Bosancic. said:

Dolazim verovatno,ako u to vreme budem kuci.Ali velika je mogucnost da cu biti napolje,tako da srecno sa eventom.

22 hours ago, Popov said:

Doći ćemo.

22 hours ago, Garrett said:

Dolazim.

13 hours ago, Ivan_Kozic2 said:

Zbog ocena u skoli mi je uzet komp, sitne su sanse da dodjem :(

11 hours ago, Mateja_Bukvic said:

Dolazim,da podrzim naravno.Kao ponosni clan kluba :D 

@Popov @Admir @Petar Stojanovic @Djevic @Garrett @Sasha. @Ivan_Kozic2 @Aleksa_Mladjenovic itd.

Nitko nije dosao na event, event ce biti pomjeren za naredni dan u tjednu u vecernjim satima, sutra ili prekosutra javljam kada ce biti event, nemojte lockati, hvala.

19 minutes ago, Amko Amkic said:

Doći cu mozda sa svojima, ako sam pozvan :D

normalno da si pozvan brate, svi su pozvani :D 

Ako budem tu doci cemo da ispostujemo iako nemamo veze sa eventom, mislim ipak smo mi gang. :) 

CgWjfF1.png

rwVFoZ5.gif

Event prosao okej, skoro pa i nije bilo ljudi, ali sam odlucio organizirati jer sam vec jednom pomjerio event jer nikoga nije bilo, jedva pa je i nekoga bilo nakon sto sam pomjerio event. Hvala svima koji su bili na eventu. 5x po redu event National Resources Cluba, idemo dalje.

Iskren moram biti.Decko stavrno ima dobre ideje al mi je mnogo zao sto dosta gluplje ideje koje se ponavljaju i dalje prolaze bolje od njegovih.I danas nas je bilo malo na eventu ne vise od pet ali smo ispostovali do kraja i to sve jedna ista ekipa na celu sa Sashom iz Novinara i Burekovom ekipicom iz Hitmena.A svi su mogli doci...i ne mogu reci da nisu.Jos jednom kazem jako mi je zao i nadam se vecoj poseti igraca na sledecem eventu.

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Ja se ispričavam, ljudi su se prestali obazirati na RP evente, niti ja nisam bio zadovoljan sa svojima... Biti će bolje nekada nadam se, još jednom isprike @Lukas_Davorija..

Just now, Garrett said:

Ja se ispričavam, ljudi su se prestali obazirati na RP evente, niti ja nisam bio zadovoljan sa svojima... Biti će bolje nekada nadam se, još jednom isprike @Lukas_Davorija..

Nemas se potrebe ispricavati, uzivaj u zivotu ;)

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...