Jump to content

Locked Predlozite Evente na serveru {SVAKOGA DANA}

Recommended Posts

Evo jedan predlog od mene.

Admini/GM urade nešto na nekoj lokaciji (parkour/vožnja ili nešto 10-to, ne naravno što bi neka beba od 5 godina mogla da ponovi), bilo to kolima ili trčeći i skupi se 10ak igrača lupam i onaj ko najbolje ponovi dobija najveću nagradu, drugo i treće mesto logično manje.

• Bakisha rekao ne može.
  • 1. Trke Biciklima 🚲  - određenom broju igrača seta se Biciklo i trkaju se. 

2. War event, napravi se neka mapa i 10 po 10 igrača se pucaju međusobno.

3. Skakanje iz aviona - avion dodje na neku lokaciju i svi igrači moraju negdje sletjeti na toj površini i pucati se. Kao Fortnite

4. Pokušaj ne umrijeti na brodu - 2 Admina dobiju testeru i hvataju igrače sa njima

1.Trke bickilovima na brdovitim povrsinama.

2.Da nas Admini rokaju sa Bazukama i da se mi sakrivamo,a ko prvi ostane dobija nagradu.

3.Trke kamionima sa prikolicom,da kome se otkaci prikolica dobije automatski kill od strane admina/m ko prvi ostane sa prikilicom pobedjuje.

4.Da svi u isto vreme skacemo sa planine ko poslednji padne on pobedjuje.

On 20. 04. 2019. at 11:08 PM, Mekovski_Sa said:

1. Dan Noc event

Znaci neki admin napravi sobu na ts3 i napise da se odrzava event dan noc ljudi udju on je lock i geta sve njih na neku zgradu i kao u RL on govori dan i svi koraju ustati i kad kaze noc svi moraju cucnuti tako sto kliknu c,i tako on govori dan,noc dok neostane jedan i on je onda pobednik.

2.Vatreni Krug

Isto kao prvi znaci admin dodje i geta nas na neku lokaciju(zatovren prostor) i vise admina dodje i uzmu m4 i pocaju igrace i igraci trce i beze kako bi preziveli i ko poslednji ostane on je pobednik ili poslednja 3 koja ostanu.

Ovo je super ideja za evente.

Bilo bi super da svakim danima u vremenu oko 18h ili 19h da se uvek odrzava Box Event a nagrade bi bile na primer.

Nagrade:1 Mesto FS na 2 oruzja po zelji 2 Mesto Spec Nick 3 Mesto 5.000.000$

@Noki sta ti kazes uglavnom ti organizujes Box Event-e :)

Last to survive:

Ovaj event se radi na nekoj platformi kao npr. zgradi nekoj,spawnaju se vozila i igraci se udaraju istima sve dok ne puknu.Posto naravno,postoje igraci koji ce,cim se auto zapali istrcati napolje i trcati imaju pravo i na to,ali nemaju pravo da kradu vozila drugih igraca.Ako slucajno dodje do krsenja pravila u eventu igrac se moze zaliti uz adekvatne dokaze.Pravila nema mnogo:

1.Auta drugih igraca ne smije se krasti.

2.Nije dozvoljena pucnjava na eventu

3.Zabrana koristenja hrane/droge

4.Zabranjen fix vozila ako ste vip ili nesto drugo

5.Umres,nema povrata

6.Nesmete sesti G u necij auto

Da bolje pojasnim to jest detaljnije opisem event.Na platformu,to jest na zgradu postave se vozila,to jeste admini spawnaju.I sada naprimer imate 50 sultana i admini objave da ako zelite sudjelovati u eventu da idete /report [vas id].Tada vas admini portaju na platformu,vi sednete u sultan i cekate znak.Kada se auti popune,to jest kada su svi igraci na eventu koji su  reportali svoj id cekaju u vozilu i na /count krecu da se udaraju,bacaju sa zgrade itd.Primer:Marko_Markic udara Peru_Perica,Perin auto se zapaljuje,Pero istrcava napolje i ima pravo bezati okolo sve dok ne pogine.Nema pravo krsiti pravila (nije imao pravo krsiti ih ni u autu logy).

Mislim da je to to i da sam dobro opisao event,ako ima pitanje quote me i ja cu odgovoriti.

Death Run EVENT

1. DA SE KOCKE NASUMICNO POMERAJU

TO JE VALJDA LAKO IZMAPAT I NAPRAVIT TAJ SISTEM.

NIJE NES KOMPLIKOVAN EVENT A MNOGO ZANIMLJIV :D

16 hours ago, Damir Habibovic said:

Death Run EVENT

wtf

On 28. 06. 2019. at 11:09 PM, Damir Habibovic said:

Death Run EVENT

Ne moze to na 500+ igraca ali pravimo vec slicne evente preko prepreka :D

Idemo dalje svako ko postavi predlog i bude prihvacen dobija nagradu od mene na serveru :x

Gang war event kao war u obican GTA igraci kupe neki skin u binco i oruzje (obican onaj colt ne deagle palicu bokser uzi kalas i shotgun) oni koji su u VLA GSF Ballas vagos jos bolje ogradi se gang deo los santosa znaci to je Ballas vagos i to i dodaju se posebne zone i tu se roka.

Izmapate CILJ na zemlji,da je u blizini neke zgrade ili necega jako visokog.Admini tu organizuju event i sa te zgrade se skace s padobranom i ko sleti na cilj dole u sredinu (naprimjer u crvenu boju) je pobijedio.Dobija 1m naprimjer...

Ja rekoh DEATH RUN,KOCKICE SE NASUMICNO POMERAJU MI SKACEMO PO JEDNU I JEDNU KOGA ZAJEBE KOCKICA PADA.. 

2.BMX EVENT=PREPREKE SA BMX NESTO DA SE IZMISLI..

3.PADOBRAN EVENT-ALI NE OVAJ STO CE DA BUDE MOZE,NEGO KLASICAN,SKOCIMO IZ AVIONA,I POSTAVI SE SAMO JEDAN CILJ,KO BUDE NAJBRZI TAJ JE WINNER

4.Napraviti brate CS-DEAGLE EVENT,BEZ LIVE EVENTA neka bude ogranicen 20/20 igraca,lepo se stavi neka mapa,admin koji je pokrenuo event neka ceka,ko bude pobednik i uruci mu 50k 80k kolko vec i kraj,a ne live event pa dok se napravi dok se ogranizuje prodje vecnost!

peace

Ima sistem na balkan elite kucas /joinevent ili kako vec i ubaci te tu, da ti deagle i  fazon mini war samo sto igra svako za sebe i onaj sto ostane zadnji, sto ih pobije sve automatski dobija neke pare

Maraton da se odradi, po meni je zanimljivo.

• odanost ispitaće okolnosti
  • Dodat kao mini war naprimer sa komandom /eventwar i da moze imati samo 7lika naprimer i da se dmaju ko naprimer skupi 50 ubijenih pobedjuje i osvaja naprimer 30.000$

• [SA] Minecraft Member | Russian Family
  • On 6.5.2019. at 1:12 AM, Anonimus. said:

Pubg event, npr.

Da igraci mogu od nekog vremenskog peridoa, do nekog, npr od 20:00 do 22:00 mogu pucati sve koje vide na ulicu, al naravno da admini ne mogu da disarmuju, warnuju, a naravno policija ne smije da hapsi. Bilo bi bas dobro.

Naravno da ne smije da se puca igraci manji od lvl 10, i igraci koji polazu.

Bas bi bila fora :D

Da bilo bi super al' bilo bi bolje da se napravi kao neki (veliki)teren samo za PUBG Event i da se stvoris u vazduhu sa padobranom i kad nekog ubijes da ti se ne seta Wanted Level

Ajde da cujem predloge neke nove zanimljive ;)

Najbolji predlog od mene velika nagrada na serveru

Edited by Noki
    1 minute ago, Noki said:

Ajde da cujem predloge neke nove zanimljive ;)

Najbolji predlog od mene velika nagrada na serveru

Jedan na brzinu, ruski rulet, poredjas igrace uz zid kao na obicnom eventu nekom, sve ih svezete (ne mora ali lakse bude) i onda uzmes deagle i brzo mrdas misom i opalis i tako ubijes lika, pozeljno bi bilo i da ih pre toga ostavis na 1hp ako hoces brze da se zavrsi, zadnja trojica koji ostanu zivi dobijaju nagrade

Da se igrači koji su se javili za event getaju u neku arenu, admini im setaju dovoljan broj automobila sa 2 sedišta i oni se rasporede ko će sa kim da sedne u auto.Kada se podele,1 vozi a drugi radi /driveby i koji auto ostane čitav dobija nagradu.

Ovo ima malu manu, odnosno svi bi morali da uključe db kako bi ovo funkcionisalo,a sigurno neki neće.

Ovo ima u spu, možda neko zna našta mislim.

8 hours ago, Burek. said:

Da se igrači koji su se javili za event getaju u neku arenu, admini im setaju dovoljan broj automobila sa 2 sedišta i oni se rasporede ko će sa kim da sedne u auto.Kada se podele,1 vozi a drugi radi /driveby i koji auto ostane čitav dobija nagradu.

Ovo ima malu manu, odnosno svi bi morali da uključe db kako bi ovo funkcionisalo,a sigurno neki neće.

Ovo ima u spu, možda neko zna našta mislim.

Death Race znam znam :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...