Jump to content

Locked Earth day - NRC event.

Recommended Posts

earth-day.png

QIkGi.png

22.4.2019. - 21:30h

Povodom dana planete zemlje (eng. Earh Day) National Resources Club organizira zajednicki hod, zatim druzenje na plazi uz plivanje, te na kraju natjecanje pojedinaca u plivanju.

Svatko tko bude pristuan ce moci kupiti National Resources Club knjgu po cijeni od 30$ a svi prihodi idu National Resources Clubu i koriste se za zastitu prirode, zemlje, okolisa...

Tko misli trollati, DMati, ometati neka ne dolazi na event.

Event pocinje ispred National Resources Cluba - kuca ID 1040 (/igps > kuca > 1040) a zavrsava se najvjerojatnije na obliznjoj plazi kod granice LS - LV.

IC ce sve biti u nasem dvlpu orge tkd mozete pratiti tamo. 

earthday.gif

Zavrsen jos jedan event u nizu.

Event je prosao jako dobro, bez trollovanja, DManja i sve onoga negativnog. Ekipa je bila stvarno predobra i zabavili smo se super, sto je najbitnije.

Jedan od najbolji eventa moje fakcije, ako ne i najbolji. Zahvaljujem se svima na dolasku i na odlicnom RPu svakog od pojedinaca. Radujem se ovakvim eventima u buducnosti. :D 

Odlicno odradjeno kao i svakog puta nadam se da je neko zabelezio neku sliku.Ja cu kasnije uploudovati pa cu nakaciti.

Izvandredno je bilo.

Bolji odaziv svakako i odlicna ekipica.

Ozbiljnost na nivou a tako i zabava i sam RP.

Jako sam zadovoljan kako je prosao event.Lepo smo se proveli,bio je lep RP i bilo je zanimljivo.Clanovi su takodje zadovoljni kako je prosao event,sve je kako treba.

Po mom misljenju je ovo bio najbolji event u istoriji National Resoruces Cluba. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...