Jump to content

Locked Ceremonija dodele odlikovanja

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Carey_Mahoney (2. acc,main acc:Stefan_Peric )

0.2 Učesnici: @Stefan_Peric , @Sonny218,@Marin_Mladinov , @Jefta_Salvatore, @Wagner, @Lazar^, @Jake_Yip , @Statham_Sa, @Semir Corleone, @Vuleq_Smith. , @Nikola_Zakhaev, @Luka_Elitis, @Bozidar_Knezevic ovo su ljudi koji moraju doci na ovaj event ;) . Takodje bilo bi lepo ko god drugi vidi ovaj topic da dodje da gleda "event".

0.3 Naziv RP Eventa: Ceremonija dodele odlikovanja

0.4 OOC informacije:Sigurno vecina vas zna za ono oko RP akcije Von1 & Von12. Svi su se jako trudili oko toga,takodje sam i ja bio deo toga i prisustvovao i video koliko su se ustvari svi trudili.Pa bi bilo lepo da ljudi koji su svaki dan bili tu i prisustvovali toj akciji da budu nagradjeni IC,tj. da njihov ic karakter bude nagradjen.Svi od ovih navedenih gore dobice zahvalnice u vidu kao nekih diploma,evo primerak:E.Mahoney.jpg

Svako od navedenih gore ce dobiti posebnu ovu diplomu sa svojim IC imenom.Takodje kao i oredenje ili ti vam medalje :

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за medal of courage

Nadam se da ce svi doci,takodje bi bilo lepo kao sto sam vec rekao, da svi koji vide ovaj topik dodju da podrze ovaj "event". @Popov @Mladen_Bajevic @Milos_Nikitovic dovedite i ostale clanove koje nisam naveo da podrze ovaj event.Takodje imate develop u Los Santos Goverment kako smo @Nemanja_Radic i ja ic to odradili.

0.5 IC priča: Povodom spasavanja grada od terorista bombasa,ljudi koji su se najvise trudili i isticali (stavili svoj zivot na kocku za dobrobit Los Santosa) bice nagradjeni odlikovanjem u vidu zahvalnice (diplome) za odbranu grada Los Santosa i ordenom za hrabrost.Najzasluzniji pripadnici drzavne sluzbe Los Santos Police Department su: Sonny Deekline,Brian Phelps,Amari Cooper,Wagner Lopez,Eric Mahoney i Bozidar Knezevic.Njazasluzniji pripadnici drzavne sluzbe Federal Bureau of Investigation su:James Wilson,Jake Yip,Michael Statham i Chris WIlliam.Najzasluzniji pripadnici drzavne sluzbe Sheriff Depatrment su: Harris Smith,Imran Zakhaev i Antonio Edwards.Pozivam sve gradjane da dodju na ovu ceremoniju,odrzace se 18.5.2019. u 18h ispred Vlade.Dodelu odlikovanja izvrsice Mayor of Los Santos John Harrison.

Deputy Mayor of Los Santos Carey Mahoney

Edited by Stefan_Peric
Just now, Mladen_Bajevic said:

Mi imamo event u 3 a ti stavljaš u 5... Ne znam koliko je to pametno. Ako stignemo i ako sam tu, dolazim. 

Aha,vazi nisam znao da imate event u 3,takodje jos par njih mi je trazilo da se pomeri,tako da ovaj event se pomera za 6h,dogovoreno?

1 minute ago, Stefan_Peric said:

Aha,vazi nisam znao da imate event u 3,takodje jos par njih mi je trazilo da se pomeri,tako da ovaj event se pomera za 6h,dogovoreno?

Reci to ostalima. Inače može što se mene tiče. 

29 minutes ago, Popov said:

Već su podeljena ta odlikovanja SD članovima, nema potrebe da opet dobijaju iste ordene.

Kako je moglo da bude podeljeno kad smo Nemanja i ja juce sve pripremili?

Svejedno neka dodju ovo nije isto... Takodje ovo ne moze svako da uruci ova odlikovanja direktno ic dodeljuje Mayor, plus svi koji su tagovani iz SD su rekli da im se svidja i da ce obavezno doci.

Edited by Stefan_Peric
6 hours ago, Stefan_Peric said:

Kako je moglo da bude podeljeno kad smo Nemanja i ja juce sve pripremili?

Svejedno neka dodju ovo nije isto... Takodje ovo ne moze svako da uruci ova odlikovanja direktno ic dodeljuje Mayor, plus svi koji su tagovani iz SD su rekli da im se svidja i da ce obavezno doci.

Pa na svakom sastanku mi dajemo ordene članovima, SVE ICLY, SVE KROZ DEVELOP.Zar nije glupo da dobijaju 2 puta iste ordene wtf ? Neka se podeli PD i FBI članovima, a SD će tu doći kao posmatrač.

5 hours ago, Popov said:

Pa na svakom sastanku mi dajemo ordene članovima, SVE ICLY, SVE KROZ DEVELOP.Zar nije glupo da dobijaju 2 puta iste ordene wtf ? Neka se podeli PD i FBI članovima, a SD će tu doći kao posmatrač.

Pa i ovo ce ici sve icly, ali kazem ti nisi ti mogao da das isti orden i ove pohvalnicu ovo daje drzava jos sam zbog tvojih clanova jer nisu mogli da dodju pomerio za 6h zato sto su rekli da ne mogu ovo da propuste i da je super. Ali u ostalom ti si lider ti donosi odluke. Sigurno si dao jos nekim clanovima to ordenje ali ovde izabrana samo trojica najboljih koji ma se ovo MNOGO SVIDJA.

40 minutes ago, Statham_Sa said:

Zasto bi on dobio kad prstom nije mrdno, a @Steve_Tomphson   koji je isto sa nama se trudio nije dobio? 

Svejedno nisam bio tu u 18H ali hvala na tagu :D LJUBI BRAT

52 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

Dobro je prosao event. Ometanje minimalno, organizatori pripremljeni.

Hvala,takodje ne bi uspeo da nije bilo pomoci prijatelja.Samo nemoj da LOCK-as jos dok ne zavrsim ceo develop i ne postavim par slike. Hvala.

Evo link od developa.

Takodje hocu mnogo da se zahvalim svima koji su mi pomogli oko ovog eventa. @Tvrtko_Rimac tvoje misljenje i o developu i eventu,sto se tice developa mislim da je dobar bas sam se potrudio radio sam skoro 2h dok sam povadio sve podatke i slike. Hvala kamermanu @King_Faris;) .

Evo i par lepih slika u spoileru:

Spoiler

FIsVk8K.jpg

6VnuIhW.jpg

d26ESfK.jpg

27DAakn.jpg

8kZZvAX.jpg

RWwShmN.jpg

OVLi3Lz.jpg

Edited by Stefan_Peric
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...