Jump to content

Locked Los Santos BMX Competition 2019!

Guest

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Shaolinac.

0.2 Učesnici: Ko god zeli od RP-era. ;)  https://imgur.com/a/fYzwloj

0.3 Naziv RP Eventa: Los Santos BMX Competition 2019.

0.4 OOC informacije: Organizujem RP BMX event, u kom ce se svako takmiciti za prvo mesto, svako za sebe, bez ikakvih timova, sto bolje trikove da pokazu. Nagrada je $700 IC. Event se odrzava u nedelju, 19-tog Maja u 20:00 casova, posto tokom radnih dana nemam vremena zbog posla, moracu sutra posto je nedelja. :) 

0.5 IC priča:

8djgwyK.png

Grupica mladica iz Gantona organizuje takmicenje u BMX-u u Downtown Los Santos Skate Park-u.

Prvo mesto odnosi $700 pravo kuci! Bice pripremljena i pica i hrana, tako da nemate brige! Ocekujemo vas u sto vecem broju. A vi komsije sa zgrada, mozete i da sidjete i da se zavalite u hlad na beton i da posmatrate takmicenje iz bliza, a ne sa vasih terasa koje gledaju na skejt park! Vidimo se! :D 

Pozdrav. *potpis/Cash*

@Daka_Milosavljevic @Petar Stojanovic @Emil_Popov @Aleksandar_Scalleta @Darkerius @Bogdan_Sa @Patrik @Adinn Costello @Nikola_Slavkovic @Jalen Washington @Sasha. @Mladen_Bajevic ... 

Edited by Guest

Edit// postavio sam 19. umjesto 20.

Pined topic dok ne prodje event.

Gledacu da dodjem.

@Ivan_Potok.

Edited by Beha_Torquez
17 minutes ago, Pinki said:

Jbg,cestitke @Shaolinac. na kreativnosti

Hvala.. Event je propao zato sto nijedan event ne moze da prodje bez nekakvih svadja. Naravno tu su se pullali Glock-ovi bilo je sibanja i svega.. Pocetak je bio lep, hvala @Mladen_Bajevic sto se pojavio, @Bogdan_Sa & @Aleksandar_Scalleta i vasim clanovima. @Patrik & @Adinn Costello znate sve.

Moze lock :) @Beha_Torquez

Edited by Guest

UnPinned.

Čija je organizacija kriva zbog upropaštenog eventa i koji lider je u pitanju ako je? @Shaolinac. (čisto da znam, zbog svega što dolazi)

Biće lockovano, kada odgovoriš.

1 hour ago, Beha_Torquez said:

UnPinned.

Čija je organizacija kriva zbog upropaštenog eventa i koji lider je u pitanju ako je? @Shaolinac. (čisto da znam, zbog svega što dolazi)

Biće lockovano, kada odgovoriš.

Iskreno nisam ispratio taj deo toliko, video sam samo da su počeli da se šibaju, onda i pucnjava. Tu sam uleteo jer se moj burazer IC potukao. Neki članovi Ballasa su mi se izvinjavali preko /sms u ime cele organizacije što je upropašten event, nisam pratio ostale IC već samo takmičare tako da ne mogu da ti dam odgovor. Al kad pogledam te poruke što sam dobijao rekao bih da su oni, al neću da krivim naravno kad ne znam jer nisam ispratio.

Nećemo da dužimo ovo, žao mi je samo što je moralo tako da ispadne, al' dobro, šta je tu je.

Pozdrav, biće još eventa, ne brinite se. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...