Jump to content

Locked Proslava godišnjice direktora

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime:  Mladen_Bajevic

0.2 Učesnici: Svi, evo tag lidere.  @Patrik @Adinn Costello @Darkerius @Bogdan_Sa @Kasapovic @Leprechaun @Stefan_Peric@Nikola_Slavkovic @Jalen Washington @John_Rodrigez @Iggy_Corleone @Emil_Popov znam da si na odsustvu, ali pošalji ove tvoje, ako nije problem. I tagujte ostale, ne mogu da se setim više. 

0.3 Naziv RP Eventa: Godišnjica direktora

0.4 OOC informacije: U nedelju u 15:00 časova ispred FBI zgrade se okupljate, u 15:10 se ulazi unutra. IC će biti javljeno preko /najava. Tako da ćete znati. 

0.5 IC priča: Nakon 1 godine direktora Luke White, organizuje se "Mini žurka" to jest' proslava. Održaće će se u nedelju 9.6.2019. sa početkom u 15:00 časova. Svi ste pozvani, očekujem vas u što većem broju! 

Potpis: Luke White

Edited by Mladen_Bajevic
53 minutes ago, Mladen_Bajevic said:

Takodje bih zamolio da neki RPE prisustvuje eventu. @Beha_Torquez @Tvrtko_Rimac @Ivan_Potok @Blayze_Dviar @Damir_Besirovic.

Završavam posao tek u 15:00 taj dan, tako da neću moći da prisustvujem, okači neke slike, da vidimo kako je ispalo na kraju.

Nadam se da će neko od mojih kolega uspjeti doći.

Pošto su konkursi pregledaju i novi RPE-ovi su došli, zamolio bih neke od njih da dodju i da isprate onaj event. :)

@Burek. @Vasilije Draskov @keen @Amko Amkic @Balsa @mirzačov i tako dalje, neću ih sad' sve :)

• [SA] RP Enforcer
  • 1 minute ago, Mladen_Bajevic said:

Pošto su konkursi pregledaju i novi RPE-ovi su došli, zamolio bih neke od njih da dodju i da isprate onaj event. :)

@Burek. @Vasilije Draskov @keen @Amko Amkic @Balsa @mirzačov i tako dalje, neću ih sad' sve :)

Videcemo bro

On 4.6.2019. at 4:43 PM, Mladen_Bajevic said:

0.1 Ime_Prezime:  Mladen_Bajevic

0.2 Učesnici: Svi, evo tag lidere.  @Patrik @Adinn Costello @Darkerius @Bogdan_Sa @Kasapovic @Leprechaun @Stefan_Peric@Nikola_Slavkovic @Jalen Washington @John_Rodrigez @Iggy_Corleone @Emil_Popov znam da si na odsustvu, ali pošalji ove tvoje, ako nije problem. I tagujte ostale, ne mogu da se setim više. 

0.3 Naziv RP Eventa: Godišnjica direktora

0.4 OOC informacije: U nedelju u 15:00 časova ispred FBI zgrade se okupljate, u 15:10 se ulazi unutra. IC će biti javljeno preko /najava. Tako da ćete znati. 

0.5 IC priča: Nakon 1 godine direktora Luke White, organizuje se "Mini žurka" to jest' proslava. Održaće će se u nedelju 9.6.2019. sa početkom u 15:00 časova. Svi ste pozvani, očekujem vas u što većem broju! 

Potpis: Luke White

Potrudicu se da dodjem, jer imam u nedelju obaveza preko glave.

Moram da odložim za sledeću nedelju...  Sutra nisam tu ceo dan...  Žao mi je.  Beho nemoj da lockas do sl nedelje.... 

13 hours ago, Vasilije Draskov said:

Uredu je, isto vrijeme u nedelju u 15h ili ces pomjeriti za neki drugi dan?

Može sledeća nedelja u isto vreme. 

On 6/10/2019 at 5:15 AM, Mladen_Bajevic said:

Može sledeća nedelja u isto vreme. 

Docicu, ali de majke ti stavi 20/21h, raspust ce nastupit svima vrv u ovoj sedmici tkd nedjelja je ponedljak nema skole i to ali nedjelja je puna posla,igre i niko ti tad nece stic , bolje 20h da odmorno uradimo event :) 

• 𝙂𝙧𝙖𝙥𝙝𝙞𝙘 𝘿𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...