Jump to content

Locked 800th block Ganton Gym Tournament.

Guest

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Shaolinac

0.2 Učesnici: Sve RolePlay organizacije.

0.3 Naziv RP Eventa: 800th block Ganton Gym Tournament.

0.4 OOC informacije: Event se odrzava 5-og Juna u 19:00 casova. Svi su naravno pozvani, nadam se da ce da rodje sve u najboljem redu. Event se odrzava u teretani u Gantonu, ako ne znate gde je, imate /igps ---> Firme --->[ID : 65].

Slike gde su svi ucesnici iz obliznjih krajeva Downtown Los Santos-a pozvani : https://imgur.com/a/aVlw3fR

Pozdrav.

0.5 IC priča:

y6GCHhW.png

• Dragi obozavatelji BOX-a u Los Santosu, pozivamo vas na BOX turnir 05.06. u 19 casova!
  • Prijave se vrse pred samo takmicenje, pobednik dobija cak $500 od organizatora turnira!
  • Mesto odrzavanja turnira: Los Santos, 800th block/Ganton Gym Street Avenue.
  • Informacije o podijumu na kom ce takmicari nastupati: 

- Cista i mekana podloga. ( X91 strunjace ) 

- ''Sprunk'' osvezavajuci sok za svakog takmicara.

- Ekipa prve pomoci.

- Osvezavajuci vazduh iz klime unutar prostorije.

• Srecno svim ucesnicima! Pozdrav iz Gantona! *neuredan Cash-ov potpis*

jeghwYM.png

(( @Kasapovic @Patrik @Adinn Costello @Darkerius @Bogdan_Sa @John_Rodrigez @Jalen Washington @Nikola_Slavkovic ))

Edited by Guest
9 minutes ago, Shaolinac. said:

@Beha_Torquez, event prosao okej, moze lock? :) 

Hvala svima sto su se pojavili! :) 

Sryyyy,skontao sam sve pogrešno.I za moj event sam mislio da je 4.6 a ne 5 -.-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...