Jump to content

Locked Otvaranje Night Club-a 'Allhambra'.

Recommended Posts

6aBtqh3.jpg
0.1 Ime_Prezime: Cigla.

0.2 Učesnici: Svi (( igraci )) /gradjani Los Santosa.

0.3 Naziv RP Eventa: Otvaranje Night Club-a 'Allhambra'.

0.4 OOC informacije: Svi su pozvani na zvanicno otvaranje ove Firme, tako da dodjite.
Firma se nalazi u Los Santosu. Adresa Firme:733. Vreme otvaranja: 08.06.2019. - 17:00h.

0.5 IC priča: Novo sagradjeni objekat u Los Santosu, Idlewood, namenjen za dobar nocni provod, interijer kao i exterijer,
radjen po najsavremenijim stvarima, veoma unikatan klub koji pruza odlican provod u gradu.

@Adinn Costello @Patrik @Stefan_Casteelo @Gibo @Balsa @Aven @Nemanja_Radic @Garrett @Darkerius @Nikola_Slavkovic
 @Danilo Bojcetic
@Burek.

Edited by Cigla
  • current gangster
  • Docicu ako bude promjenjeno bar u 20:30 brt jer ko ce ti doci u 17h subotom kad skoro svi rade. 

@Cigla vidi da promjenis brt-

@Jalen Washington @Patrik

Burazeri ja radim od 09-15h  onda imam pauzu izmedjj 15-19h pa opet idem na posao do 00:00 tako da jedino mi taj termin odgovara 

2 minutes ago, Cigla said:

@Jalen Washington @Patrik

Burazeri ja radim od 09-15h  onda imam pauzu izmedjj 15-19h pa opet idem na posao do 00:00 tako da jedino mi taj termin odgovara 

Jesi mozda slobodan nedjeljom oko 22h ?, taman nam je sastanak tu vecer pa ce nas biti vise ? 

1 hour ago, Cigla said:

@Patrik što se sastanka tiče mogu prisustvovati preko telefona, ali radim svakog dana isto radno vreme

U redu, event će ispratiti @Shaolinac., @Adinn Costello i ostali članovi!

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...