Jump to content

Locked Miting Front Nationala

Recommended Posts

• Legendary Vagos' Leader
  • 0.1 Ime_Prezime: Stefan_Casteelo

0.2 Učesnici: Svi ste pozvani na miting. Zelim da obezbeduju mjesto  @Emil_Popov @Stefan_Peric @Nemanja_Djukic @Lazar_Ratkovic  @Patrik  @Scout. @John_Rodrigez skupi VLA buraz  @Nikola_Slavkovic  @Milovanovic_Sa @Blayze_Dviar @Griffin @Mateja_Djuradj @Nemanja_Radic @Cigla @Zivojin_Misic @Hulk @Nenadovic_Sa  @Salvatore_Sa @Invictus @Ostrovski_Stefan  @Dzenan_Mulavdic. @Marko_Delic @Veldin_Obic @Kolobaric @Mine_Gittare @Sladjan_Saviccc @Amir_Fajic. @Aleksa_Pesic @Ensar_Alvarez @Saiyan @Deni_Squad  @Ziko_Lazic @Nemanja_Crnomarkovic. @Tarik_Mahmutovic @Paja_Peric  @Vuk_Torronto @Garovic @Stiven_Sa  @James_Peric @Aleksandar_Scalleta  @Floyd Lawton @Medin_Master. @Nemanja Lekovik. @Djordjee_Radojcicc @Forced @Milutin_Petrovic  @AnthonyConnor @Burek. @Tvrtko_Rimac @Balsa  @Lukas_Davorija @Dawkins @Mladen_Bajevic @Kasapovic @Keen @Dzoni_Ristic @Ivan_Kozic2

0.3 Naziv RP Eventa: Miting Front Nationala 

0.4 OOC informacije: Bice odradjen Miting FN-a ispred Vlade 29.06.2019 u 14h ISPRED VLADE. Ocekujem vas u sto vecem broju.

0.5 IC priča: Pablo Buarda je dosao na celu FN-a. Nekoliko dana skuplja simpatizere te se zeli obratiti Narodu (gradjanima) Los Santosa ispred Vlade na Mitingu.

Edited by Stefan_Casteelo

14h brate, imam puno obaveza i ne verujem da ću ja prisustvovati. Obavestiću članove preko foruma i nadam se da će biti dobar event. 

@Jalen Washington, @John_Rodrigez, @Vasilije Draskov momci pokušajte vi da dođete sa članovima, ako imate vremena. 

9 hours ago, Nikola_Slavkovic said:

14h brate, imam puno obaveza i ne verujem da ću ja prisustvovati. Obavestiću članove preko foruma i nadam se da će biti dobar event. 

@Jalen Washington, @John_Rodrigez, @Vasilije Draskov momci pokušajte vi da dođete sa članovima, ako imate vremena. 

John odsustvo danas cu i ja na odsustvo zbog posla jer sam danas preokupiran , za draskova ne znam nista , eto i ti ne mozes. Ja necu doci , bas zato sto je 14h a kao drugo danas sam na odsustvu.

7 hours ago, Stefan_Casteelo said:

0.1 Ime_Prezime: Stefan_Casteelo

0.2 Učesnici: Svi ste pozvani na miting. Zelim da obezbeduju mjesto  @Emil_Popov @Stefan_Peric @Nemanja_Djukic @Lazar_Ratkovic  @Patrik  @Scout. @John_Rodrigez skupi VLA buraz  @Nikola_Slavkovic  @Milovanovic_Sa @Blayze_Dviar @Griffin @Mateja_Djuradj @Nemanja_Radic @Cigla @Zivojin_Misic @Hulk @Nenadovic_Sa  @Salvatore_Sa @Invictus @Ostrovski_Stefan  @Dzenan_Mulavdic. @Marko_Delic @Veldin_Obic @Kolobaric @Mine_Gittare @Sladjan_Saviccc @Amir_Fajic. @Aleksa_Pesic @Ensar_Alvarez @Saiyan @Deni_Squad  @Ziko_Lazic @Nemanja_Crnomarkovic. @Tarik_Mahmutovic @Paja_Peric  @Vuk_Torronto @Garovic @Stiven_Sa  @James_Peric @Aleksandar_Scalleta  @Floyd Lawton @Medin_Master. @Nemanja Lekovik. @Djordjee_Radojcicc @Forced @Milutin_Petrovic  @AnthonyConnor

0.3 Naziv RP Eventa: Miting Front Nationala 

0.4 OOC informacije: Bice odradjen Miting FN-a ispred Vlade 29.06.2019 u 14h ISPRED VLADE. Ocekujem vas u sto vecem broju.

0.5 IC priča: Pablo Buarda je dosao na celu FN-a. Nekoliko dana skuplja simpatizere te se zeli obratiti Narodu (gradjanima) Los Santosa ispred Vlade na Mitingu.

Dolazim bruda.

3 hours ago, Jalen Washington said:

John odsustvo danas cu i ja na odsustvo zbog posla jer sam danas preokupiran , za draskova ne znam nista , eto i ti ne mozes. Ja necu doci , bas zato sto je 14h a kao drugo danas sam na odsustvu.

Ako ne budem radio, ja ću povesti članove.

• Legendary Vagos' Leader
  • Event je prosao spored mene Solidno.

Imalo je malih problema ali sve je reseno.

BIlo je 5-6 admina i dzaba opet ne znam sta je bio problem ali nonperi i dmeri nisu bili ubijeni.

Drago mi je da je bilo mnogo ljudi. Oko 40.

Evo nekoliko slika od EVENTA.

imyxjaO.png

CTeWC8z.png

rw0Br4s.png

XzlLnFF.png

NmPeuAn.png

Zelim sledeci put da ljepse STAFF TEAM ragira na NONRP DM i ostalih pravila.

Hvala RPE timu sto je bio prisutan na ovaj Miting.

I HVALA SVIMA KOJI SU DOSLI.

Sledeci put bice u zatvorenom prostoru i bolje organizovan i ispracen od strane STAFF Tima.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...