Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Pozdrav svima,

Kao sto i sami znate, danas je tacno 9 godina kako je nastala zajednica i ime "Skill Arena'. Sta da vam kazem, 9 godina postojanja, sa pocetkom CS-a te davne 2010, bili smo klinci nismo nismo puno znali..

Ko bi rekao da cemo vec 2013-te poceti ozbiljnu pricu poceti i napraviti nesto sto cemo svi godinama pamtiti?

Ali da ne oduzujem, znate i sami da svake godine slicno sve pisemo, kacimo, zahvalnice i ostalo, verujem da svi clanovi ovde znaju koliko smo zahvalni, za sve sto se uradilo za ove godine!

Kao sto je za CS 2010 godina bila prekretnica, tako je za SAMP 2013.  Sada je pocetak nove ere, naseg cuvenog MTA projekta, i nadam se da cemo 2019-tu godinu obeleziti po uspesnom pokretanju naseg novog projekta.

Ne zelim da bude ovaj topic kao i svake godine na isti fazon, tako da cemo  sada u komentarima tagovati sve ljude sa kojima ste proveli najlepse vreme za sve ove silne godine!

Udrite tagove i pokazite im da ove godine nisu bacene uzalud!

With love,

'SA Staff

https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/

Još bar ovoliko❤️

@Deity i @Goldfinger jer bez vas ovog ne bi ni bilo, hvala vam za sve.

@Sava @Mire @Danijela_Savic najbolje vođe staff teama <3

@Katarina i @Viktorija botine, većinu vremena provodio sa njima dok sam bio u staffu <3

@Queen_Latifah botina <3

@Niki. <3

@Smith <3

@Danijel_Svrzic bratina <3

@Toni da ponovo slušamo Baju kao nekad na plaži <3

@Diksy ckerka <3

@Celar bratina <3

@Edin agario player <3

@Noki mamin da budu gotovi ti papiri već jednom hahah <3

@Davor_Corlleone bratina <3

@Sanja bot <3

@Force bratina <3

@Emilya nek je sa srećom i da već jednom odeš preko te granice hahah

@Danijel_Svrzic bratina moja, prvi put nije htelo tag morao sam edit <3

Ima ih još mnogo, nego se ne mogu sjetiti sad sviju <3

Edited by Buxna_Zaytsev
    https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2572686

Nema se sta pricati tu, svaka čast na istrajnosti i trudu

Hoće li se prebacivati donacije tipa vipovi, ključevi ... na MTA ?

https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2572826

@Sava najbolji vodja kog sam upoznao <3

@Mire Takodje bio najjaci vodja <3

@Milosx_Bartek najjaci lider <3

@Grotas Ses od coveka <3

@Suvajac brat najjaci <3

@Sebi Cekamo setanje, pa haramo <3

@Niki.jos kako znam za sebe

@Buxna_Zaytsev bratic <3

Edited by Danijel_Svrzic
    https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2572851

• [SA] RP Enforcer
  • Guest Vujic
  • Tullamore D.E.W.
  • @Aleksandar - Sa njim sam stvarno puno proveo, brat moj.

@Sava - Moja bratina, nema sta, tu je lik uvek da pomogne, a i da se nasali.

@Jevric - Takodje, dosta sam igrao s njim i video sam da je lik stvarno dobar za druzenja i da je prema svakom odlican.

@Aven - Naravno tu je i moj Vodja, moram da ga tagujem. Nisam sa tobom bas nesto mnogo vremena provodio, ali hocu da ti zahvalim zato sto si me prihvatio 2x za Lidera i zato sto mi uvek das neki lepi komentar, koji ce mene mnogo da znaci, sada se bas trudimo sa Hitman-om, da odradimo nesto vrhunski.

@Neco - Takodje i za tebe bratic, pre nego da postanes Vodja Lidera, jos smo se znali i igrali na serveru, stvarno si izuzetan prema svima, pa tako i prema meni, naravno kada ima mesta i vremena za druzenje tu si uvek.

@Daco - Kao 3 Vodja Lidera i tebi sve najbolje i da samo napred, nisam imao mnogo situacija da se druzim s tobom, ali nema veze, svakako si odlican lik uvek.

@girlpower - Nece nesto tag, takodje si i mi isto puno puta izasla u susret, a i za druzenja si odlicna, samo napred Goco !

@Kika - I tebi hocu da se zahvalim, sto si me jednom dok sam bio na konkursu za helpera, prihvatila i bio sam na probnom periodu, stvarno si ispala covek.

@Djevic - Takodje si i ti odlican covek, kulturan, brzo resavas sve, a i bili smo se druzili, dok si bio Lider Taxi-a i L.Moderator, ako se secas.

@Celar - Lik koji me je 2x testao za SpecTeam i gde sam na zalost, oba puta pao, a 3 put prosao, dok sam bio jos pocetnik, ali uvek je hteo da mi pomogne, a i u svim segmentima je dosta kulturan i smiren, svaka cast i samo tako.

@Djordje - Sa Djoletom se nisam bas mnogo druzio, ali mi je uvek izasao u susret i pomogao kad sam ga pita, a kada sam 1 postavio prevaru, odma je odgovorio i pomogao mi, samo jako buraz.

@Jeca - Nema sta o nasoj Jeci da pricamo, odlicna kao i uvek, samo napred.

@Enrico Castello - Kad sam ga pitao jednom, odma je odgovorio svaka cast, a i dobar je lik za druzenja, samo napred bro !

@Kristijan - Takodje isto bratic moj, pomagao mi je kada je bio na 2 acc-u i testao neke likove za Hitman, a i na TS-u smo bili par puta, samo napred brate.

@Savke - Cim postavis zahtev za unban, odma resi, bez cekanja, samo napred Savke.

@Xunder - Takodje brat moj, u Hitmanu smo bili i igrali, bio sam s njim par puta na TS i sa Nelijem kad smo zajedno igrali, sad smo odradili reorg, tako da smo pokickovali sve, pa mozda i tebe, ali nema veze brate, druzicemo se mi, samo jako !

@Deity - Izasao mi je par puta u susret, dosta se trudi da sve sto radi uspe, kao i sa ovim novim igrama, samo jako Neso.

Ako bude malo kasnije proradio tag, tagovacu i ostale za koje mislim da treba.

Edited by Scout.
    https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2573276

1 hour ago, Uros_Legacy said:

@Ivan_Potok @Lukas_Davorija @Keen @Dawkins @Richard_Corleone @Amko Amkic @Muhamed_Neslanovic @mirzačov @juznjak @Tarik_Mahmutovic @Stefan_Deep @Ryder @Naviii @Claudie @Neof @Slada @Gavran. @Kabir @Shakur. @Doughboy @Luka_Cvorovic @Rajko_Pude @Dwayne @Nocturne @Kasapovic @Milovanovic_Sa @Wright @Adinn Costello @Burek. @Zevs @Aven @Jalen Washington @Aleksandar_Scalleta @Emil_Popov @Blayze_Dviar @Balsa @Xentony @Zivac_Zivanovic @Ivan_Zoricic @Cigla @Dwayne_Jordan

Bro

https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2573291

2 hours ago, Sweet_Zivotic said:

@Milovanovic_Nemanja @Jalen Washington @Burek. @Wright @Aleksandar_Edwards @Vuk @Amko Amkic @Ivan_Potok 

:)

https://www.sarp.gg/forum/topic/479814-9-godina-imena-skill-arena/#findComment-2573297

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...