Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

@Lazar_Ratkovic @Semir_Corleone @Milos_Nikitovic @Aleksa_Mladjenovic @Rajovic @Ghostrider @ZeRoX @Steve_Tomphson - Oni su mi trenutno bili na umu, stari FBI.

@Jokic. @Deshawn_Hudson @Ratkovic @Eki_Kralj @Marko_Kujundzic @Aldin^ - Bas bas bas og helperi <3 

@Bozidar_Knezevic @Veselinović @Kika @Nexus @Avdagic - Stare i nove vodje, nezaboravno iskustvo. 

@Lulac_Palilulac bro :x  

Edited by Mladen_Bajevic

@Jeca @Nexus @Cira @Kalaba @Coomewescomme^ @Vasin @Padeja. @Zeljko_Drazic @Aca_Djokicc @Aco @Robilad_Najimod. @Giuseppe_Carlo

@Aljimi

2 hours ago, Neco said:

@Sparky @Assassin. @Savke  @Force @Energy @Fica_Escobar @Deja madjarcina @barbarez @Gimzo_Horan

Ima ih jos barem 100 al ne da mi se tagovati vise

Edited by Snezni

Pocetkom prosle i ove godine su sledeci ljudi obelezili najupecatljive momente [pozitivne].

VLASNICI:
@Deity @Goldfinger

STAFF:
@Diksy @Regojevic @Neco @Djevic @Djordje @Ralphy @Savke @Sava @Micko @Quicky @Avdagic @Pepi @Mire 

IGRACI I EX STAFF MEMBERI:
@Danijela_Savic @Kameni @Pajo. @Raona [Jes da si neaktivan vec duzi period ali si se pokazao kao najj staff dok sam bio igrac] @Force @Zevs @Pavle @Cira
 @Wolverin [ ex al4 ako si ti A.Lj., ovde spadas :D ]

Ako sam nekog zaboravio, izvinite stvarno. 
Od kako sam na ovom serveru, sa ovim ljudima sam najvise imao gotivne momente, nekad male svadje ali koga briga.

EDIT:
@Nikolina Petrovic @Bruno 

Hvala.

Edited by Leo
36 minutes ago, Vuleq^ said:

@Luka_Elitis @Nikola_Zakhaev otvoricemo kafic jednog dana

@Dzukela^ @Mateja_Ivic znate sta ce da se desi :D

@Marin_Petrovic88 @horatio_caine ckacemo mi gsf opet

@Tvrtko_Rimac Marsali

@Emil_Popov Sheriff

Ima hrpa jos al mrzi me tagovat vise

Mene nisi tag, tugi plajki

Sve je ovo najlepse proslo uz vas trojicu @Floyd Lawton @Milos Kacar @Kylee_Nathan

Onda da tagujem i ostale :D @Dzoni_Ristic @Balsa @Dawkins @Keen @Andrija_Delorean @Richard_Corleone @Vasilije Draskov @Ivan_Kozic2 @Aleksa_White @Don. @Anes_Schmide @Andrija_Zeljkovic @Ziko_Lazic  

@Floyd Lawton Brate moj ti si ucinio mnogo za mene za ovih dve godine koliko se znamo.Srecno dalje :) 

@Milos Kacar Brate samo cepaj,nedaj sebi da pravis greske kakve si pravio,najbolji trenuci su bili sa tobom i floydom i nikad ih necu zaboraviti. :) 

@Kylee_Nathan Sta reci,tu si uvek kad treba,prijatelj si kakvog teskog mozes naci. :) 

• [SA] Gamemaster Level 1
  • If money is where you find happiness you'll always be poor.
  • @Jake_Shadow @Milos_Keresevic @Raca @Laki_Boban @Mladen_Bajevic @Jake. @Vuk_Torrontoitd mrzi me da tagujem ;) 

Edited by Marko_Zuber

@Jake  @Agresivni @Pirgo @Surreal_Sa @Mysterio  @Don Castello  Tec Nacija

@Kraljina @Pujda  @Rajkovic 

@Ratkovic @Shaw  @Makisha

Edited by Rosseti
    3 hours ago, Uros_Legacy said:

4 hours ago, Sweet_Zivotic said:

2 hours ago, Sweet Jeffersonn said:

1 hour ago, Zecevic. said:

1 hour ago, Berkez_Hrondz said:

1 hour ago, Raca said:

55 minutes ago, Aleksandar_Scalleta said:

40 minutes ago, Radojcin said:

:x 

Guest Mateja_Ivic
    6 hours ago, Vuleq^ said:

@Luka_Elitis @Nikola_Zakhaev otvoricemo kafic jednog dana

@Dzukela^ @Mateja_Ivic znate sta ce da se desi :D

@Marin_Petrovic88 @horatio_caine ckacemo mi gsf opet

@Tvrtko_Rimac Marsali

@Emil_Popov Sheriff

Ima hrpa jos al mrzi me tagovat vise

Sa tobom brate sve  i uvek haah :D  

• Don't cry beacuse it's over, smile beacuse it happened
  • Tagovacu ljude samo one koji su mi pomagali kad god mi je nesto trebalo, za ovo vreme koliko igram samp.

@Uki

@Nightbringer

@Rajkovic

@Steph_Marrick

@Coa White

• [SA] Honorary Šinter
  • Instinct is a strange thing.
  • 4 hours ago, Stefan_Deep said:

brat naci

3 hours ago, Uros_Legacy said:

ballas moi najjaci

2 hours ago, Sweet Jeffersonn said:

ljubi brat

2 hours ago, Martin_White said:

naci si si brt 

1 hour ago, Ghost Richardson said:

vodja moi

1 hour ago, Raca said:

najjaci smo

1 hour ago, Aleksandar_Scalleta said:

brat ballas isto najjaci

1 hour ago, Deshawn_Hudson said:

najjaci pubg igrac na sa <3

49 minutes ago, Sija_Dacic said:

<3 <3 <3 Sijooo :x

5 minutes ago, Saiyan said:

Nabrojat cu sve koji su moju igru na Skill Areni čini zabavnom i lepšom: @Ogi_Gajic @Nikola_Slavkovic @Xenon @Danilo Bojcetic @Adamovic @Omcikus @Marko_Stoja @Ivan_Zoricic @Marko_Rasinac @Kosta_Corleonne. @Cruz. @Kasapovic @Sija_Dacic @Wright @Dusan_Markovic @John_Rodrigez @Peskir @Patrik @Bogdan_Sa @Makisha @Pepi @Paja_Peric i nitko više, hvala lepo, aj vozdra <3 :x

ma vla nacija

55 minutes ago, Frost said:

da sam ovo pisao prosle godine bilo bi dosta vise ljudi, al ajde

neki me pamte kao lukasa jovanovica,neki kao elvisa, neki kao ivana hrusheva

@Pancho_Willa @Sava @Tony_Rogers @Srdjan_Krajisnik @Brada Legacy @Scaletta @Ado_Masina @Daco / explosion , @Nikola_Jovanovic @Amir_Hool @Markan @Raul_Duke @Spencer  @Johnny Hillson. @Drake  @#Don_Corleone @Shoxy @Gara Zivkovic @Zivkovic_Vasquez  @Blayze_Dviar @Nikola_Jokanovic @mirzačov @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic @Aleksa_Jagodinac @Freakz^  @Djeric_Lazar @Shad_Corleone @Rajovic @Marko_Dzonson , ne mogu da se setim trenutno dalje, edit cu. @Ane_Blagojevic @Veselinović @Lulac_Palilulac @Cobi_Ristic @Matthew  @Aco_Zdravkovic , @Vladan @Stefan_Sumadinac 

Ja te uvek pamtim , SWAT igracu.

@Frost, @Draca, @Blayze_Dviar, @Zivkovic, @Jaylen_Johnsonn, @Short_Kulas, @Scott Mitchel, @Zecevic, @Nemanja_Djukic, @Emil_Popov.... ima jos da ne pisem dalje.

@Tony_Rogers @Vladan @Pavle_Eskobar @Nikola_Taskovic. @Aco. @Enzo @Mystically @FrankBratt @Crna Glava (rip :( ) @Myth @Garrix @Ostrovski_Stefan
    @Award_Sa @Savo_Kos @Sava @Seth  @Velja. @Rambo..  @Endoplazmaticni @Kalpa.  @Dino_Capone @Rio Gangster @Murtex @Giuseppe_Carlo (rip brat :( ) @Tref :( @Janko_Sarrabuzzi :(   i ostali... 
    Hvala vam svima za sve,ako neke nisam nabrojao izvinite :D
    Voli vas brat <3 

Edited by Heineken
  • Scaletta otac svima
  • Ne da mi se tagovati, al ukratko sva ekipa iz 2014-2015-2016, vecina je je na bl servera, ekipa iz lcn-a, bdta, i bla.. svi me znaju kao Johny Scalletu😁 voli vas brat😋

11 minutes ago, Saiyan said:

Nabrojat cu sve koji su moju igru na Skill Areni čini zabavnom i lepšom: @Ogi_Gajic @Nikola_Slavkovic @Xenon @Danilo Bojcetic @Adamovic @Omcikus @Marko_Stoja @Ivan_Zoricic @Marko_Rasinac @Kosta_Corleonne. @Cruz. @Kasapovic @Sija_Dacic @Wright @Dusan_Markovic @John_Rodrigez @Peskir @Patrik @Bogdan_Sa @Makisha @Pepi @Paja_Peric i nitko više, hvala lepo, aj vozdra <3 :x

Zula haha :D 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...