Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

1 hour ago, Sifonjer said:

Moj brat :D a sada ja da tagujem

@Nemanja_Djukic (PD je bio ekstra :D) @Stefan_Peric (Hvala za najbolja vremena :) ) @Stosic_Corleone@DragonMode@Burek.@John_Rodrigez@Peut @Celar @Diksy @Prince^ @Jefta_Salvatore  @A.Vasiliev @Vuksa @Uros_Lukicc ;)

1 hour ago, Andrija_Delorean said:

uako ne radi tag preko foba sam. @Vuleq^ @Mateja_Ivic@Floyd Lawton @Emil_Popov @Jake. @Aven @Scout. @Lakoni @Blayze_Dviar @Ogi_Gajic @Mahrez @Stefan_Deep @Milovanovic_Sa @Bozidar_Knezevic @Djuradj_Stevandic @Lukas_Davorija @Burek. (dobra vremena u ballasu)

@Radojcin @Nikola_Aleksic

@Andrija_Zeljkovic @Shaolinac. obavezno. 

Naravno,ako sam nekog sa kim se druzim,znam,zaboravio,ne ljutite se :x

:x 

• Padala je kisa oni rekli su mi kisni
  • @Stefan_Casteliano samnom od pocetka igranja na SA :)

@Mysterio^ (GLupan opet banovan)

@Pogba_Sa - Lideru daj rank up :D 

@Pqanskov Kayberkovin (I ovaj je banovan)

@Agresivni Tec je slab kao k,ali imaju tebe koji ga dizes i sada ste sila <3 

@Cyrex Admin moj propali ;D 

@Crysler Ubedljivo najjaci momak u staffu.

@Fico Bot moj.

Ako sam nekoga zaboravio a jesam prebijte me.

Guest Laki_Boban
    19 hours ago, ZeRoX said:

Hvll

Guest Mateja_Ivic
    Just now, Andrija_Delorean said:

uako ne radi tag preko foba sam. @Vuleq^ @Mateja_Ivic@Floyd Lawton @Emil_Popov @Jake. @Aven @Scout. @Lakoni @Blayze_Dviar @Ogi_Gajic @Mahrez @Stefan_Deep @Milovanovic_Sa @Bozidar_Knezevic @Djuradj_Stevandic @Lukas_Davorija @Burek. (dobra vremena u ballasu)

@Radojcin @Nikola_Aleksic

@Andrija_Zeljkovic @Shaolinac. obavezno. 

Naravno,ako sam nekog sa kim se druzim,znam,zaboravio,ne ljutite se :x

Just now, Short_Kulas said:

@Codrax_Boss i @Nikola_Zakhaev hvala na tagu braco izgleda da ima leba od ovog :D <3 <3333333333

• [SA] Admin Level 3
  • Legendary Aztecas' Leader
  • niko vise ne igra od moje ekipe :( ali tagovacu bracu

@Necas

@Igii @Niksa @Jack_Soldatos @Alen aka qatar rickboy, @Dejan_Boskovic, @jacky

@Vito @Nightsaber (ikonjic glupi), @Ludak @Sabit Gasal cabit jebeni, @Skazi @Nikolina Petrovic nince gej <3 @Toto @Pavle @Pavle @Wizz @Tesic @HaZaaRD @Vaske @Teic @JuMPzY. @Alukard @DjevojcicaSaSibicama @Deity @Mladja @Aleksandar @Ivan @Predrag @Mladenn @Awok3N @Monchy @mID @Jozef @Foma 

Tuzno je sto dosta njih ne mogu da tagujem jer su igrali u praistorijskom periodu i nemaju vise akaunte....

Edited by Aleksa
    42 minutes ago, Stefan_Casteelo said:

@Beha_Torquez @John_Rodrigez @Emil_Popov @Blayze_Dviar @Vuk_Torronto @Neco @Aven @Daco @Scout. @Sweet Jeffersonn @Vokica_Ilic.  @Emax_Corleone.  @Emil_Popov @Stefan_Peric @Nemanja_Djukic @Lazar_Ratkovic @Patrik @Scout. @Nikola_Slavkovic  @Cigla @Zivojin_Misic @Hulk @Amir_Fajic. @Salvatore_Sa @Invictus @Ostrovski_Stefan @Dzenan_Mulavdic. @Marko_Delic @veldin.obic @Kolobaric @Mine_Gittare @Codrax_Boss@Sladjan_Saviccc @Garovic @Stiven_Sa @James_Peric^^ @Aleksandar_Scalleta @Floyd Lawton @Medin_Master. @Nemanja Lekovik. @Djordjee_Radojcicc @Forced @Milutin_Petrovic @Luigi_Gonzales @AnthonyConnor @Burek. @Lukas_Davorija @Mladen_Brekic @Mladen_Bajevic @Kasapovic @Keen @Dzoni_Ristic @Deshawn_Hudson @Tarik_Mahmutovic @Aleksa_Pesic  @Felix_Wolf @Claudie @Neof_Castello @Stefan_Deep @Balsa @Eldar Hedovina @Ogi_Gajic i jos mnogo njih 

:x

• [SA] Honorary Šinter
  • [SA] Admin level 4 & TS3 Helper
  • 4 hours ago, Bakisha_Sa said:

A mene se nisi sjetio aaa ? :D:) <3

Ispravka <3

Guest Laki_Boban
    4 hours ago, Sifonjer said:

😗

6 hours ago, Pavle_Vukicevic said:

Damljane kad cemo Piru da pravimo evo prodje ljeto ahahah

zaboravio sam rp pravila

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...