Jump to content

Locked 9 godina imena Skill Arena

Recommended Posts

Guest Vladan
  • Novac potrošen u kafani je novac uložen u sjećanja.
  • 13 hours ago, Ledjo. said:

@Burek. fala za svo druzenje u GSF-u.

@Unexcepted Najjaci moi sa SA

@Baltazar Johnson dr nacija

@Force dr nacija

@Cobra dr nacija

@Beatrex. retard breeee

@Wright najjaci lider hvala ti brate na 30 pruzenih sansi HAHAHA

@Steph_Marrick awwwww

@Neof kad cemo da ...?

@Mandayli boli me kurac sta je bilo, bio si mi gotivan lik neko vreme.

@Emil_Popov bas dobar covek, mislim da u ovome nema gram mrznje.

@Cigla neam sta reci, RP-er, covek, sve...

@xPhantomFTW bas gotivan lik ovako, zovi da otvaramo network hahahaa

KOGA NISAM STAVIO NEMOJTE SE OSECATI ZABORAVLJENIM BRACO MRZELO ME VISE DA PISEM HEHEHEH

hahahahha bruda samo zovi HAHHAHAHAHAHha

• "Jer kada lav skoči, bježi čak i tigar!"
  • Guest Kalpa.
    Guest Kalpa.
    7 hours ago, Vladan said:

Pozdrav za svu bracu i sestre koji su mi ulepsali igru u ove 4 godine
     @Tony_Rogers @Crna Glava @Giuseppe_Carlo @Pavle_Eskobar @Robilad_NAjimod @Milic @Tref @Kokaniđa @Ostrovski_Stefan  @Knez @•Acke• @*Billy* @Nikola_Taskovic. @Heineken @Velja. @Aco. @Kalpa. @Sheldon @Valentino Kazanova @Nikola Rogic @Enzo @Mystically @Zoro @Dacić @Tommy_Devito @Dino_Capone @Rio Gangster @Reaper. @Myth @Jovan_Kaurinn @Sparky @Depp @Joca_Bojovic @Carnage@Nolevski_Boris^  @Losmi^ @Hasanagic @Zola^ @DePay @Kemi @Nemanja Ruzic @Emilya  @Ivan_Turukuss @Nikola_Wolf @Djordjee_Radojcicc @Milan_Popovic @Radojcin @Frost @Gajic @Darko_Milanovic @Jeca @Edin @Sava @Savke @Jevric @Force @Paun @Noki @MasicAdin @Lazaa @Sumadinac @Smith @Brutal @Radisavljevic Igor @Scaletta @Luka_Dulic^ @Srdjan_Despotovic @Stefan @Stevic @Vuk Smith @Wayn @Jamaica! @Mandayli @Sodi @Sergej_Jovanovic @Sick_Touch @Emrah_Sibcic @Explorer. @Came_Bend @Djomla_Sapic @Fanfuljina  @Vector @Isipho @Goran_Tuzla @Dzoni_Tebra @Don_Ever @Corleone @Selko @Queen_Latifah  @Burek. @Kuske
    @Dujma ^ @Djole Legacy @Michael_Castiglia7 @Vekisha @Gosh @Don_Asko @Teodora_Legacy @Babic_Abdulah@Milos Kacar @Beko_De @Aco_Bojic @Claud Boss @Semir_Capone @Muamer_Halilovic @Santiago_Munez^ @Wesco

Drago mi je sto sam igrao sa tobom, jedan od najnormalnijih likova na serveru ❤️

• Tullamore D.E.W.
  • 13 minutes ago, Kalpa. said:

@Tony_Rogers @Nikola_Taskovic. @Vladan @Dino_Capone @Rio Gangster  @DePay  @Kemi @Zevs AC @Velja. @Heineken @Slobodan_Mileusnic @Djomla_Sapic @Emilya  @Noki @Celar @Robilad_NAjimod  @Knez @Stefan @Gajic @Enzo  @Valentino Kazanova @Mystically @Zoro  @Knez @Dacić @Tommy_Devito  @Smith @Mandayli @Don_Ever @Isipho  @Corleone @Emrah_Sibcic @Sumadinac @Stevic @Burek. @Kuske  @Sava @Aleksandar  @Daco @Jevtic @Dejan @Ilic_Andrija @Guvrilo  @Mladenn  @Crna Glava @Giuseppe_Carlo  @Sick_Touch @Sodi @Insayder^ @Coomewescomme^ @Ivan_Turukuss @Jovan_Kaurinn @Myth  @Tref @Ostrovski_Stefan @Aco @Aco. @Sparky  @Depp @Reaper!  @Losmi^ @Billy. @Acke_Aleksic @acKo  @Nemanja Ruzic @Aco_Bojic  @Beko_De @Luka_Dulic^  @Sheldon  @Brutal  @Gosh  @Krejci @Nihilarian @Selko @Radojcin @Zola^ @Nolevski_Boris^ @Goran_Tuzla  @Scout. (Zaboravio nick) i ostale legende, voli vas Kalpa ❤️

:) 

• Black Dragon Triads ❤️
  • On 7/30/2019 at 5:13 AM, Tamara Johnson said:

@Kasapovic @Atlas @Xentony @Marko_Rasinac @Blayze_Dviar @Nikola_Zakhaev @Cigla @Patrik @Jokic. @Wright @Mahrez @Berkez_Hrondz @Asper @Sedlarevic @Lamar @Jack_Davies @Aleksa_Cortez @Shaolinac. @Nikola_Ristic @Vajic_Sa @Baltazar Johnson@Balsa @Xubizzen @Marko Dzonson @Pinki @Paja_Peric @Nikola_Slavkovic @Toruk 

Izvinite ako sam nekog zaboravila :x

thank you , mrsi

• Burek je samo sa mesom.
  • 20 hours ago, Ledjo. said:

@Burek. fala za svo druzenje u GSF-u.

@Unexcepted Najjaci moi sa SA

@Baltazar Johnson dr nacija

@Force dr nacija

@Cobra dr nacija

@Beatrex. retard breeee

@Wright najjaci lider hvala ti brate na 30 pruzenih sansi HAHAHA

@Steph_Marrick awwwww

@Neof kad cemo da ...?

@Mandayli boli me kurac sta je bilo, bio si mi gotivan lik neko vreme.

@Emil_Popov bas dobar covek, mislim da u ovome nema gram mrznje.

@Cigla neam sta reci, RP-er, covek, sve...

@xPhantomFTW bas gotivan lik ovako, zovi da otvaramo network hahahaa

KOGA NISAM STAVIO NEMOJTE SE OSECATI ZABORAVLJENIM BRACO MRZELO ME VISE DA PISEM HEHEHEH

volim te bustovana zivotinjo

4 hours ago, Mandayli said:

@Trta. @Emir Kadric @Muki @Gethoven. @Anel_Hercegovac @Brada @Momcilo Djuic @Don_Ever @Policeman @Patrik @Emil_Popov @Kalpa. @Krejci @Vladan @Sava @Heineken @Velja. @Aco. @Enzo @Elvo_King @Haze_Scofield @Aleksandar @Celar @#Nena.^ @Affector @Stevic @Huky_Huston @Wright

@Ajdin_Husic @Aleric @Amko Amkic @Malone. @Unexcepted @Britwa @Bombass @Boosic @Knele @Boss @Bondzic @Bondzic. @Cepi @Dacić @Tony_Rogers @Damir_Besirovic. @Zevs AC @Ahil @Dino_Capone @Rio Gangster @Diesel @Doktor @Dzenan_Masina @Emma^ @Eki_Kralj @Fernandez^ @Haris Ukic^ @Haris_Ukic @HenryAdams @Ikky @Kozic# @Ivan_Marley @Ivan @Jake. @Jalen Washington @Jevtic @Jordan @Armada @Knele @Ludak @Ludak :) @Losmi^ @Macola_Sa. @Markonius @Angel. @Mikac_Zaric @Mihajlo_Markowic @Ostrovski_Stefan @Emilya @Djomla_Sapic @Sumadinac @*Billy*

@acKo @Muhamed_Neslanovic @Mystically @Rajkovic @Shock @Tiho_Fernandez @Tihovic @Scarface @VortexV9 @Snezni @Sturm @Tukic @Uki @Vokica_Ilic. @Omcikus @Elko. @Srdjan_Grubljesic @Igii @Aleksa @Kristijan @Turbo_Sa @Nikola_Zakhaev @Kemi @Avdagic @Sah3ta @Dusan @Milan_Ilicic @Jeca @Bojana @Kika @Neco @Steph_Marrick @Kec @Andi_Souver @Burek. @Damir Habibovic 

nmg vise

<3

@Jovana Kovacevic @Lenny Najjace cure definitivno.

@Tadic elitna nocna mafija.

@Brzotrcicyam brzina bratska :x.

@Mandayli amerikanac moj.

@DePay tuzlanski brat :x.

@Axe stari admini <3. 

@Jack Werz rodjo moj :x.

@Pogba_Sa selooo.

@Despot znas sve :x.

@Dejan Dejooo.

@Speed  :x.

@Anubis :x.

Edited by Ikky
  • Pod jakim svetlom i uvek sa stilom...
  • @Ikky od pocetka uvek tu  za mene ❤️

@Speed kolega najjaci

@Shoxy brat❤️

@Tadic bogatas😂

@Sava vodja:x

@Xunder  @Edin najludji likovi na sa 100% xD:x

• ex. Laki Pavlovic
  • Guest Fiki_Don

@Peskir @Nikola_Francuski Najjaci bratovi i VLjA lideri

@Malone. @Milan_Popovic @Dzoni_Ristic @Wright (sitnih problema ima ali rijesicemo nadam se) Braća naaca <3

@Xeon @MilanRisovic Ribnik gemg

@Apocalypse Laktasi gamg

@Blayze_Dviar kao neka sudska policija <3

@Mahrez luda glava

@Blitz Propali mapper

@Milos Kacar Braca najjaci <3

@Lakic propali dizajner

@Wizz_Legacy Delija

@Sava brat moi

@Aleksa_Cortez propali sheriff

@Rajko_Pude hot nigga

Laki Gloza brat moj

@DamjanP legenda najjaca

@Ivan_Potok Vutrogasac <3

@mirzačov braca

@Zivac_Zivanovic doktor

Spencer brat moj banjalucki

Cijela ekipa iz De Rossi-a ce se pronaci odje

Ovo su najjaca ljudi i jarani

Ovo je spisak najjacih jarana

Edited by Fiki_Don
  • Scaletta otac svima
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...