Jump to content

Locked Ching Wo Chinese Restourant Grand Opening

Recommended Posts

Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Berkez_Hrondz @Berkez_Hrondz , Zhuan_Jianhong @Lamar

0.2 Učesnici: @Petar Stojanovic @Jefta_Salvatore , @Vuk_Torronto , @Emil_Popov , @Nikola_Aleksic , @Martin_White , @Atlas , @Stefan_Deep @Piske , @Stefan_Casteelo , @Patrik , @Scout. , @Zeljko_Drazic , @Balsa

@Beha_Torquez @Tvrtko_Rimac @Blayze_Dviar @Ivan_Potok @Lukas_Davorija @Keen @Dwayne_Jordan @mirzačov @Muhamed_Neslanovic @Richard_Corleone @Burek.

Pocasni gost: @Autokpatopa !

0.3 Naziv RP Eventa: Ching Wo Chinese Restourant Grand Opening

0.4 OOC informacije: Znam da je bilo hrpa ovakvih eveneta, ali opet bar da bude RPa, ko bude imao vremena da dodje, neka dodje, obaveza nija, samo cisto lepo da se izrpa. Event ce trajati od 19:00 do 00:00 31. Avgust.

0.5 IC priča: Huan kupuje restoran u China Townu, zaposljeva radnike, zatim otvara svoj novi restoran u Los Santosu uz pomoc kartela. Huan je prisiljen od strane kartela da eliminira njihove protivnike ako se iko od njih pojavi na grand openingu restorana.

#znam_da_je_vec_bilo #nohejt #sloga

Edited by Berkez_Hrondz

Ja verovatno necu moci da dodjem, zato sto imam obaveza.

Svakako srecno ti na Eventu i hvala na pozivu.

Kao sto sam rekao i na proslom slicnom eventu, a i ti si sam potvrdio, ovo je stvarno smorilo. Pogotovo da sedim tu 5h. Zao mi je ali organizovano doci necemo. Recicu mojima pa ako zele neka dodju sami da RPaju.

Pokrenucu incijativu da 'Otvaranje silnih klubova' vise ne idu u kategoriju: RP eventi.

Jer ja stvarno ne znam kako vam bre vise ne dosadi ljudi.

15 hours ago, Autokpatopa said:

Ubij ovo malo RP-a sto ima ovde, dokle vise ti ides.

zato si ti sve uradio kada si bio rpe ❤️

Ja cu doci sam

Edited by Vuleq^
On 8/29/2019 at 9:44 PM, Berkez_Hrondz said:

Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Berkez_Hrondz @Berkez_Hrondz , Zhuan_Jianhong @Lamar

0.2 Učesnici: @Petar Stojanovic @Jefta_Salvatore , @Vuk_Torronto , @Emil_Popov , @Nikola_Aleksic , @Martin_White , @Atlas , @Stefan_Deep @Piske , @Stefan_Casteelo , @Patrik , @Scout. , @Zeljko_Drazic , @Balsa

@Beha_Torquez @Tvrtko_Rimac @Blayze_Dviar @Ivan_Potok @Lukas_Davorija @Keen @Dwayne_Jordan @mirzačov @Muhamed_Neslanovic @Richard_Corleone @Burek.

Pocasni gost: @Autokpatopa !

0.3 Naziv RP Eventa: Ching Wo Chinese Restourant Grand Opening

0.4 OOC informacije: Znam da je bilo hrpa ovakvih eveneta, ali opet bar da bude RPa, ko bude imao vremena da dodje, neka dodje, obaveza nija, samo cisto lepo da se izrpa. Event ce trajati od 19:00 do 00:00 31. Avgust.

0.5 IC priča: Huan kupuje restoran u China Townu, zaposljeva radnike, zatim otvara svoj novi restoran u Los Santosu uz pomoc kartela. Huan je prisiljen od strane kartela da eliminira njihove protivnike ako se iko od njih pojavi na grand openingu restorana.

#znam_da_je_vec_bilo #nohejt #sloga

Nadam se da ce svi koji su se javili doci, event krece za 30 minuta. Vidimo se😎.

@Berkez_Hrondz izvinjavam se u svoje i u ime svih svojih članova jer nismo dosli,imao sam mnogo toga da odradim i jednostavno sam zaboravio...

Just now, Martin_White said:

@Berkez_Hrondz izvinjavam se u svoje i u ime svih svojih članova jer nismo dosli,imao sam mnogo toga da odradim i jednostavno sam zaboravio...

Bolje sto niste. Pogledaj samo slike sa eventa

1 hour ago, Berkez_Hrondz said:

Bolje sto niste. Pogledaj samo slike sa eventa

Zao mi je zbog toga sro se izdešavalo na eventu,svjdn ti si uložio dosta truda i sa tvoje strane je sve ispalo korektno tako da te boli uvo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...