Jump to content

Locked Zahtev za CK-William Rogers - [ODBIJENO]

Recommended Posts

Guest Marko Zuber

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca)Marko_Zuber @Kimi Gerrard @Cigla @Milos_Keresevic @Amir_Fajic.

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili)William Rogers (nzm mu ime na frm)

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega)Ovako:David je pozvao Williama i Tony-a zbog odlucivanja o tome ko ce biti Davidova desna ruka,William se u sred razgovora iznervirao i otisao iz kuce,nakon 20 minuta blejanja u kraju,Tony i David nacuju od Easta da je William otkrio grupicu,to jest nagadjaju zbog ovih reci "Ko" "Koga" "Gde",Tony odlazi u nepoznatom pravcu dok David krece pratiti East-a kasnije pokupljajuci Logana,zbog buke u autu nisu culi sve reci ali culi su jednu rec... "Lovci" zbog koje su znali da je William odrukao celu grupicu,David se iznervirano sastaje sa Wardonom,zajedno pricaju o planu kako ce ubiti Williama,prave grupu na instagramu kako bi se mogli dopisivati (/lc) Trazili su ga po gradu vise od 5h sve dok ga na kraju nisu zatekli u kraju kako vozi Sancheza,David nepromisljeno sa maramom silazi sa motora i reseta Williama sa TEC-9'kom vraca se na motor i bezi sa lica mesta.

Dokazi:https://imgur.com/a/yCRhHMR (Nisu poredjani po redu) Ako kaze da nije IC bio tu zasto onda prica IC https://imgur.com/4T8K51t

Edited by Dough_Johnson.
https://www.sarp.gg/forum/topic/517599-zahtev-za-ck-william-rogers-odbijeno/

Ne zelim se puno svadjati, pod broj jedan BIO SAM OOC tad pricao sa nekim likovima r5 ne mozete me tokom toga CK-ati a drugo je mozda mali RPS jer si ti jebeni R1 i ne mozes me CK-ati sa klincima koji jos nisu dobili maramu. a i ne vidim nikakav RP gde ste me vi ubili i slicno.

Guest Marko Zuber
2 minutes ago, Velja_Vazquezz said:

Ne zelim se puno svadjati, pod broj jedan BIO SAM OOC tad pricao sa nekim likovima r5 ne mozete me tokom toga CK-ati a drugo je mozda mali RPS jer si ti jebeni R1 i ne mozes me CK-ati sa klincima koji jos nisu dobili maramu. a i ne vidim nikakav RP gde ste me vi ubili i slicno.

Tad sam bio r2,ne izvlaci se sto sam sad na suspendu,Amir je isto bio r2,a Cigla cak r3 hahaha,pogledaj malo bolje slike pa ces videti RP gde smo te ubili :)

EDIT:Postavio sam sliku gde se vidi da si pricao IC,nemoj da jedes govna mame ti :)

Edited by Marko Zuber
1 minute ago, Velja_Vazquezz said:

Ixvinite na mesanju ali zasto te ne mogu ckati ? ja kao fbi r5 mogu icly ds ckam nekog iZ r5 gsf pa sta ako su newbie i ako rpaju za gsf.

Just now, Marko Zuber said:

Tad sam bio r2,ne izvlaci se sto sam sad na suspendu,Amir je isto bio r2,a Cigla cak r3 hahaha,pogledaj malo bolje slike pa ces videti RP gde smo te ubili :)

Cigla pricao sa curom pored mene i time je ucestvovao u ubistvu bravooo..........

1 minute ago, Andrija_Delorean said:

Ixvinite na mesanju ali zasto te ne mogu ckati ? ja kao fbi r5 mogu icly ds ckam nekog iZ r5 gsf pa sta ako su newbie i ako rpaju za gsf.

Svakako sam tad bio OOC u setu to je pod broj jedan . mogu dokazati likovi koji su pricali sa mnom

1 minute ago, Marko Zuber said:

@Balsa moze da potvrdi kad mi je dao suspend.A ti Williame on je trazio za tobom :) I PRESTANI VISE DA TVRDIS DA SI BIO OOC KAD SAM POSTAVIO SLIKU GDE SE VIDI DA PRICAS IC.

Dobro boli me briga, seri sta hoces, mozes biti i R5 ne mozes me Ck-ati jer jebeno sam pricao OOC ne mozes tokom OOC da upadnes i CKas me.....

3 minutes ago, Marko Zuber said:

@Balsa moze da potvrdi kad mi je dao suspend.A ti Williame on je trazio za tobom :) I PRESTANI VISE DA TVRDIS DA SI BIO OOC KAD SAM POSTAVIO SLIKU GDE SE VIDI DA PRICAS IC.

^ Potvrdjujem , + SI STAVIO ZAHTEV ZA CK NA MENE ,haha kazes da ja ocu da te ubijem a udario te jednom.I ti za moj CK nemas mnogo jak razlog.A to sto su Marko i Amir r1 dobili su Suspend.Nisi teo da  rpas zato sto ,,Bio sam ooc i pricali smo sa _______ i  ____ ''...

Edited by Kimi Gerrard
7 minutes ago, Kimi Gerrard said:

^ Potvrdjujem , + SI STAVIO ZAHTEV ZA CK NA MENE ,haha kazes da ja ocu da te ubijem a udario te jednom.I ti za moj CK nemas mnogo jak razlog.A to sto su Marko i Amir r1 dobili su Suspend.Nisi teo da  rpas zato sto ,,Bio sam ooc i pricali smo sa _______ i  ____ ''...

Boli me kurac ljudi, bio sam OOC necu se svadjati zbog toga, meni nije tolko problem da rpam, RPam sve i svasta ali tad sam pricao sa likovima OOC  @Erik_Wright udario me jednom??? Sutnuo me u bradu, Krenuo me posle na pod sutirati i pesnicama ......... 

Guest Amir_Fajic.

Mislio sam da si okej lik i da ces prihvatiti CK, ali ovo... sad se izvlačiš na to što smo na suspendu? Zanimljivo od tebe mnogo,

"Ne mozeš tokom occ da upadneš i CKaš me"4T8K51t.png?1 - 0K

"Ne mozeš me ckati sa likom koji nema maramu" Da hoču mogu sad leftat org i napraviti samog za sebe karaktera i ckat te, tako da ono.

"jer si ti jebeni R1 i ne mozes me CK-ati" - Ponovo zanimljivo, znaš i sam da smo dobili suspend ha'h i sad tu kazeš "Jer si ti jebeni R1" šta? I sam znaš da smo r2 samo što smo suspend.

Edited by Amir_Fajic.
7 minutes ago, Amir_Fajic. said:

Mislio sam da si okej lik i da ces prihvatiti CK, ali ovo... sad se izvlačiš na to što smo na suspendu? Zanimljivo od tebe mnogo,

"Ne mozeš me ckati sa likom koji nema maramu" Da hoču mogu sad leftat org i napraviti samog za sebe karaktera i ckat te, tako da ono.

"jer si ti jebeni R1 i ne mozes me CK-ati" - Ponovo zanimljivo, znaš i sam da smo dobili suspend ha'h i sad tu kazeš "Jer si ti jebeni R1" šta? I sam znaš da smo r2 samo što smo suspend.

Okej kao sto kaze Kieran uradjen je PG pri pocetku, niste mogli cuti sta pricamo u vozilo samim tim ne mozete znati da sam ikome rekao ista, i samim time gubite RP razlog.... ne mozes cuti sta se prica u vozil ako nisi pored lika u vozilu , mi smo dodatno bili u pokretu i vi ste nas culi, PG cist kao sto kaze Kieran.

Guest Marko Zuber
9 minutes ago, Amir_Fajic. said:

Culi smo vas razgovor na pocetku jos,asocirano nam je da se prica o nama :) I procitaj pricu opet majke ti,uspeli smo da skontamo jednu REC LOVCI izrpao sam da ne cujem najbolje i da se ovi stisaju(nisam slikao taj deo jbg) jos kasnije Keresevic dolazi i govori mi da ste pricali o tome,dzabaaa ne mozes se izvuci :) 

Edited by Marko Zuber
1 minute ago, Velja_Vazquezz said:

Okej kao sto kaze Kieran uradjen je PG pri pocetku, niste mogli cuti sta pricamo u vozilo samim tim ne mozete znati da sam ikome rekao ista, i samim time gubite RP razlog.... ne mozes cuti sta se prica u vozil ako nisi pored lika u vozilu , mi smo dodatno bili u pokretu i vi ste nas culi, PG cist kao sto kaze Kieran.

Bili smo pored vaseg vozila hahhahaha , ne budi smesan ply.

Just now, Kimi Gerrard said:

Bili smo pored vaseg vozila hahhahaha , ne budi smesan ply.

PG JE ZESCI NE MOZES CUTI VAS AUTO JE BIO UPALJEN I NAS, CUJE SE ZVUK AUTA NE MOZES JEBENO CUTI STA SE PRICA UNUTRA PG  JE SHVATITE.

4 hours ago, Velja_Vazquezz said:

Izvinjavam se sto se mesam, 1, kako nas 5 klinca ne mozemo da ubijemo nekog ko je stariji od nas 2 godine? 

2. Kako si mogao biti OOC u setu?

3. Prestani da seres, pomirise sa time da si CK-an, nauci da gubis u RP-u!

Ti si decko lud Pricao sam OOC nesto sa R5 i nisam bio u stanju da RPam  i dajte mi develop sve lepo gde ste me ubili i sve to kako sam ja odradio za Kimi_Gerarda??

8 minutes ago, Milos_Keresevic said:

Izvinjavam se sto se mesam, 1, kako nas 5 klinca ne mozemo da ubijemo nekog ko je stariji od nas 2 godine? 

2. Kako si mogao biti OOC u setu?

3. Prestani da seres, pomirise sa time da si CK-an, nauci da gubis u RP-u!

Guest Marko Zuber
34 minutes ago, Velja_Vazquezz said:

Ti si decko lud Pricao sam OOC nesto sa R5 i nisam bio u stanju da RPam  i dajte mi develop sve lepo gde ste me ubili i sve to kako sam ja odradio za Kimi_Gerarda??

kakav dvlp decko?Imamo slike RPa gde smo te ubili i NE BUDI RETARDIRAN NE TERAJ ME DA PSUJEM OVDE KAO MAJMUN ZBOG TEBE JEL TI LEPO AMIR DAO SLIKU?

5 hours ago, Amir_Fajic. said:

I CK Kimija nema veze sa ovime.

Guest Milan_Popovic

https://imgur.com/4T8K51t - Vi mislite da je ovo dovoljan IC da bi vi ovo uvazili da je sve na slikama i ceo RP bio odradjen sve fino IC? Naravno da ne.
https://i.imgur.com/CmOziIp.png - Na ovoj slici ste uradili PG tako sto ste ih culi dok su pricali normalnim govorom sa ZATVORENIM prozorom na autu, aj da se razdrao i da cujes tesko neku rec, pred zvuka samoga auta i okoline, nego ste vi preko zatvorenog prozora i svega toga culi svaku jedinu rec.
https://i.imgur.com/amH7vc0.png - Na slici kazes da je /lc INSTAGRAM CHAT, vi ste vise OOCali nego sto ste ICali unutar tog chata.

Samim PGom koji ste prekrsili nemate prava da CKate igraca, a i prekrsili ste MG, nonRP. Nedovoljno ICa na slikama, OOC na slikama.

ODBIJENO.

Edited by Milan_Popovic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...