Jump to content

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca): Ja,sto se tice drugih samo su bili tu u rpu.
Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili): Darnell Marvin @Djukanovic_Luka
Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega): Enzo i ekipa (Bogdan,Stefanovic,Peskir,Hyprex) su blejali u kraju, i zaticu dva crnca u istom tom kraju   i krecu agresivno na iste,crnci govore  kako im je potrebna pomoc i  ujedno govore da su jednog od Enzo-ovih prijatelje i prijatelja iz te ekipe ubili, te da su mu namistili policiju za petama.Zbog mrznje prema crncima i obrazlozenju crnaca kako su ubili jednog od Enzovih prijatelja,Enzo vadi glock i puca doticnom crncu momentalno u glavu(Darnell-u Marvinu).Drugi crnac u trku sutira Enza u ruku u kom mu je bio pistolj  iz ko ge prethodno pucao Darnella Marvina u glavu i izbija mu pistolj nakon toga i uspesa uspesno da pobegne.
Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili, slike ni u kom slučaju ne smeju biti editovane na bilo koji način već originalne sa servera : https://imgur.com/a/PdGKFe4

Evo develop organizacije cisto da budete upuceni sta se rpa ovde u organizaciji.Sami ste krivi sto niste u stanju da sacuvate karakter, i zato se odma drkate i svadjate cim gubite u necemu,smatram da nije nikakvo pravilo prekrseno i da imam itekako razlog da ckam.

Procitajte pricu organizacije.Zamolicu ostale da se ne mesaju posto znam sta ce biti,neka bude izmedju mene i njega svakako je igrica ali nema razloga da mesamo ooc stvari tipa drugarstvo i ostlao smataram da si dobar lik djukanovicu i gotivim te puno igramo zajedno dugo samo sto smo sad malo odvojeni ali sto se tice ck-a ima razloga pogotovo to sto ste vi ic jos rekli "E ubili smo jednog vaseg, namistili smo mu polciciju za petama" i sta je treba da uradim da kazem eh brate sacekaj da ja to proverim pa cu da se vratim da te ubijem? Koji k. Ne znam zasto svi izbegavaju da gube ako su vec izgubili i izvlace se na neke strane cast izuzecima.

https://www.sarp.gg/forum/topic/613518-zahtev-za-ck-djukanovic_luka-prihvaceno/

Desilo se na brzaka sve i odma je poceo ooc nakon toga tako da nisam imao priliku da nastavim rp a kamoli da uzmem nesto da izdevelopam tako da su ovde samo dve slike.

• Can't appreciate the sun if u ain't never stood in the rain..
  • ahahahahahahahhahaahahahahhhahahahahahhahah

treba da te bude sramota sto ovo kacis, ovo je meni smesno.

niko nije rekao da je ubio nekog tvog prijatelja, nismo nikog ckali, vec smo kevina johnsona @Kevin_Johnson. namestili muriji a lik je u MC-u, to mogu potvrditi @Michael_Houston i @Vajic da nije bio u pitanju ni jedan vla clan a ni meksikanac.

francuski, roknuo bih se da sam na tvom mestu, ja ne znam kako te kao lider pre svega i bivsi clan rpea imas i malo sramote da okacis ovaj ck.

Edited by Djukanovic_Luka
    Just now, Stefanovic_Djole said:

ahahahahahahahhahaahahahahhhahahahahahhahah

Just now, Djukanovic_Luka said:

Sto jes, jes. 

Edited by Bogdan_Miljkovic
    19 minutes ago, Djukanovic_Luka said:

niko nije rekao da je ubio nekog tvog prijatelja, nismo nikog ckali, vec smo kevina johnsona @Kevin_Johnson. namestili muriji a lik je u MC-u, to mogu potvrditi @Michael_Houston i @Vajic da nije bio u pitanju ni jedan vla clan a ni meksikanac.

francuski, roknuo bih se da sam na tvom mestu, ja ne znam kako te kao lider pre svega i bivsi clan rpea imas i malo sramote da okacis ovaj ck.

Uopste me nije briga sta su radili,drugo treba da se zapitate svo troje ko ovde gresi pre svega stariji ste igraci i treba da znate neka pravila bar smatra,mene bi bilo sramota da ne znam osnovne stvari i da  se izvlaci zbog toga sto ne zna da gubi u rp-u.Ali dobro boli me za vase misljenje.

Edited by Nikola_Francuski

https://imgur.com/a/4wwjMql

@Milan_Popovic bio si na tsu sa francuskim i znas razlog cka a to je jer smo crnci, sto moze potvrditi i @Stefanovic_Djole

pricali ste sa njim i rekao vam je pravi razlog.

Djuka propo. 

Edited by Dimitrije_Kosanin

Zato sto ste cnrci je razlog sto smo agresivni,a ck-an si zbog toga sto je napisano da ste ubili jednog naseg,smestili smo mu muriju za petama,Salonac je krenuo da bezi tako da sam tebe upucao <3 Nauci da gubis u rp-u.

5 minutes ago, Nikola_Francuski said:

Zato sto ste cnrci je razlog sto smo agresivni,a ck-an si zbog toga sto je napisano da ste ubili jednog naseg,smestili smo mu muriju za petama,Salonac je krenuo da bezi tako da sam tebe upucao <3 Nauci da gubis u rp-u.

daj sliku gde je rekao da smo ubili vaseg, nikog nismo ubili, evo ti slike koga smo predali muriji.

https://imgur.com/a/taSrYWm

• 16.03.2019 23:40. I love you. ❤️K❤️
  • Brate ovo je okej, mislim postavi se kao rasista i jos dodatno receno to sto si rekao, svako bi reagovao isto.

11 minutes ago, Djukanovic_Luka said:

daj sliku gde je rekao da smo ubili vaseg, nikog nismo ubili, evo ti slike koga smo predali muriji.

https://imgur.com/a/taSrYWm

Ne znam sto se izvlacis na slikama pise lepo,da ste mu napravili muriju pre toga ste rekli da ste ga ubili i onda ide odma ono "Mislim nismo ga ubili,namestili smo mu muriju".Vi sad fakticki sto mene ismevate ismevate svakog ko deli isto misljenje kao i ja.Ne znam sto takva reakcija zbog igrice ali dobro neko je jos ostao klinac i detinjast pa dobro kako god hoces radi,psuj vredjaj  samo ne znam koga bi trebalo da bude sramota.

Edited by Nikola_Francuski
    13 minutes ago, Nikola_Francuski said:

Ne znam sto se izvlacis na slikama pise lepo,da ste mu napravili muriju pre toga ste rekli da ste ga ubili i onda ide odma ono "Mislim nismo ga ubili,namestili smo mu muriju".Vi sad fakticki sto mene ismevate ismevate svakog ko deli isto misljenje kao i ja.Ne znam sto takva reakcija zbog igrice ali dobro neko je jos ostao klinac i detinjast pa dobro kako god hoces radi,psuj vredjaj  samo ne znam koga bi trebalo da bude sramota.

druze dao sam ti slike koga smo "ubili" sta je tebi ?

sram te bilo, svi ce ti se smejati zbog ovoga, druze moj.

Just now, Djukanovic_Luka said:

DRUZE DAO SAM TI SLIKE KOGA SMO PREDALI MURIJI ODNOSNO "UBILI"

sram te bilo, svi ce ti se smejati zbog ovoga, druze moj.

Boli me uvo za ooc sta si radio koga si ubio,ic ste napisali drugu stvar vasa greska ne moja.

3 minutes ago, Nikola_Francuski said:

Boli me uvo za ooc sta si radio koga si ubio,ic ste napisali drugu stvar vasa greska ne moja.

nismo napisali nista.

11 minutes ago, Vasilije Draskov said:

Kakve veze ima ako je lik ooc iz MC kad VLA misli IC da se radi o njima ne radite MG sta je vama, culi su to i misle da se radi o njima ne znam sto se prilazu dokazi o hapsenju kevina I time se radi MG. Nisam ni na jednoj strani ali ako cujes nesto ic to je zvucalo kao da se radi o meksikancima iako se me radi, meksikanci ic misle da je to na njihov racun, ne znam samo sto se prilazu dokazi za Kevina.

najnebitnije misljenje si izneo, znaju svi zasto

Odje je sve rekla kazala,njegova rijec protiv tvoje brate,dve slike i to je to

Mogao si i bez ovog zahteva realno.

Edited by Pavle_Vukicevic
    23 minutes ago, Pavle_Vukicevic said:

Odje je sve rekla kazala,njegova rijec protiv tvoje brate,dve slike i to je to

Mogao si i bez ovog zahteva realno.

Nije rekla kazala ima slike,obrazlozio sam sto ima dve slike odma je poceo ooc i ostalo i tjt.Ck je validan ic neka se resava dalje.

48 minutes ago, Nikola_Francuski said:

Nije rekla kazala ima slike,obrazlozio sam sto ima dve slike odma je poceo ooc i ostalo i tjt.Ck je validan ic neka se resava dalje.

Evo ovdje link lepi 

Jasno je navedeno Materijalni dokazi o ubistvu - Morate priložiti slike/video kao dokaz o ubistvu. Sav splet događaja koji je doveo do ubistva morate dokazati, od početka do kraja. U dokazima morate priložiti detaljno opisanu radnju vašeg lika, kao i ostalih ukoliko vas više učestvuje u tome, ili u suprotnom CK neće biti prihvaćen. Slike koje kacite moraju da budu direktno sa servera, zabranjeno je editovanje u bilo kom programu..

Edited by Pavle_Vukicevic
    10 minutes ago, Pavle_Vukicevic said:

Evo ovdje link lepi 

Jasno je navedeno Materijalni dokazi o ubistvu - Morate priložiti slike/video kao dokaz o ubistvu. Sav splet događaja koji je doveo do ubistva morate dokazati, od početka do kraja. U dokazima morate priložiti detaljno opisanu radnju vašeg lika, kao i ostalih ukoliko vas više učestvuje u tome, ili u suprotnom CK neće biti prihvaćen. Slike koje kacite moraju da budu direktno sa servera, zabranjeno je editovanje u bilo kom programu..

Prilozio sam i slike i opisao radnju vidi se rp  nije pisalo koliko slika.Ali vidi se dovoljan dokaz i materijal za validan ck.Niti je editovano,niti je  sa drugog servera.

1 hour ago, Djukanovic_Luka said:

najnebitnije misljenje si izneo, znaju svi zasto

Apsolutno ne, Draskov u pravu sto posto.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...