Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• "Nothing is achieved without effort."
  • 33 minutes ago, Atom said:

@Skill Arena @Deity @Prince @Princess @Nick Vasquez @Nick  @North. @Beg @Faki @Eman_Boss @Xunder @Ajdin @Kovarbasic. @L4zar @Nikola @NikolaHD @Tacchini @T4d!ć™ @Killer @Sava @Sava_Corleone @Miroslav_Cappone @Apis @Mr_Zabo @Kico @Veljko_Dusic @Velja_Vasquez @Hektor_Corleonee @F.Bureau of Investigation @F$de.cs @W@lkerr @Afrodita @Kika @Nexus @Kapic_Dani @Goldfinger @A.Vasiliev @Adnan_Smailhodzic @Mihailo_Sparic  @Profke. @Profke @Andrija_Milutinovic  @Ajdox_Sa @girlpower @Ninna @Monika_Quin @Eli_Santini @Ogisaa @Hadis_Hodzic @Neca @Nemanja @Neco @Kristijan @Jeca @Edin @Antic @Anta03 @Leksa @Crnogorac @Miske_Original @Ludi @Sivido @Celar @Ivan_Renz @Ivan @Omcikus @Aleksandar @Mare @Strumf @Demir @Danc @Nikola_Aleksic @Monchy @Dzejla_Sa @Ledeni @Snezni @TRANSPORTER @Hidic @Hinic @Paradox_Sa @Coa_Cappone @Mica @Mici @Mico @Micko @Miki @Doko @Diego @Said_Corleone @Petar_Simicc @Ajdin_Husic @Steph @Lignjoslav @Ex_Lux @Ex_Max @Executer @Extraction @Stefan_Tubex. @Jovicic @Jovicich @Demon. @Nadir_Nadirovic @Demon @Kerozin @Milenkovic @_$CORPION.exe @_Sarc3v1c @Anunnaki @Huby_Sa @Laki_Boban  @Kimac @Sikanjic @Aca Ciric @ACA VM @Niki_Stevic @Zenta @Pecko @Kiseli @Stefke! @Atomic @David_Escobar @Gargamel. @Nile @Toma @Fudji @Nergal @ilija @Boxer. @Deep. @Jerka @Dario_Batak @Bratislav_Nikolic @HaZaaRD @Aky_Suljovic @Noki @Mire @Makisha_Walker @Jace_Norman @Nikolic  @Volkswagen. @Escalibur @Stefanovic @Zlocko @Bob_Marlley @Vardy @Nikola_Aleksic @Hado @Balkanac. @Zekovic. HVALA SVIMA NA PODRSCI I UKAZANOJ PRILICI VOLIM VAS SVE IMA JOS MNOGO NJIH KOJIH SAM IZOSTAVIO NE MOGU SVE DA POPAMTIM ETO VOLIM VAS OD SRCA !!!! 

POSEBNO: @Kika @Deity @Xunder <33333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NnEmGfj.png

IMAM PREVISE OBAVEZA RL I ZAVRSIO SAM SA SAMPOM MOZDA SE VISE NIKAD NECU NI VRACATI ALI NEBITNO JE TO.BITNO JE DA VI UZIVATE U IGRI I GL DALJE U RL I OSTALO ETO TY OD MENE SRECNO SVIMA.......

MOZDA SE VISE NIKAD NECEMO CUTI,VIDETI NAOUSTAM SAMP NAPUSTAM SVE UZIVAJTE U IGRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:love:

• [SA] Direktor & AC Team 💙
  •  @Pacino @Pacijent @Hadzi  @Replay @Meme @Juice_Colluchi @Todorowski @Vasilije_Deep  @Gagula. @Ristic. @Dzonica @Martino @Vardy @Pera_Krek @ilija @Kova. ....

Osobe zbog kojih sam jos uvek na samp-u. <3333

Edited by Majkl_Korleone

@Vlaqan. @Tony_Montana @Vaske_Vasquez@Dragan_Lazic @Crnogorac @Jovicich @Matix. @Taurin_Chiften @Marko_Petrovicccc valjda sam dobrog tagovao @Fuze

Nadam se da nikog nisam izostavio <3

<3

Edited by Denan
    4 hours ago, Selvir_Elcappone said:

@Castello @Noki @Canja @Ognjen. @Hado :love: mozda @cruz al ne on propo..

❤️

3 hours ago, Moretz said:

long time ago.

pozdravlja vas Optical.

@Marley. @Zevs @Alamunja @Mihailo_Eskobar @Taeke_Perquein @Degtyarev @Vladan @Sale @Omcikus @Tea @Canja @Panther @Noki @Avdagic @Velja @Somi_Galaxy @36p @Agresivni @Diego @Specijalac. @Riss @Keki  @Tajriz 

@Deity 

z.

❤️❤️

3 hours ago, Mare said:

❤️❤️🥿

• Retired Deputy Director of FBI
  • [SA] Vođa Shefova
  • Bringer of Justice
  • livin la vida loca hasta la muerte
  • Cijeni moju pažnju ne dajem ja to svakome.
  • Senior Helper & Lider
  • 6 hours ago, Pacijent said:

Od samog pocetka imao sam ekipicu, sa kojom samdosaona server i igrali ,,iz sprdnje" da bi ubili letnje i zimske, odnosno tople i hladne dane. Ta ekipica je @Tata, @Laki_Infinity, @Viki_Infinity, @Andrej_Infinity. Ne znam iz kog razloga ne mogu da ih tagujem.

Nakon tog perioda, odlucio sam da se sa @Tata i @Laki_Infinity oprobam u LAWu, jer su @Viki_Infinity i @Andrej_Infinity, smanjili aktivnost. Ulazim prvi u FBI, da izvidim situaciju. Naravno tada je lider bio @Ratkovicc. Od pocetka uz mene je @Johnny_Hillson. koji me je tada ucio svemu, kako i sta, zasto je to tako... Upoznajem bracu, koju mi je jako tesko jer ne mogu da tagujem @Jacky_Montana i @Vergilije_Onjegin. Tu su bili uvek za mene, bila zezancija, bio ozbiljan posao. Onda ekipica, koju bihsanas rado vratio @Magnus, @Marko_Jakovljevic. Oni su u najgorim danima meni bili motiv da ulazim i igram na Skill Areni.

Nakon svega toga dolazi, zvanicno mogu da kazem drug i prijatelj @Rista.. Covek koji me je najvise od svih naucio o svemu sto sada znam, vezano za SAMP a i RL.:love:

Nakon kraceg perioda i on odlazi na GTA V. 

Tada se aktivnom igranju vraca moj takodje dobar prijatelj @Juice_Colluchi. Covek koji je uz mene, bilo kakvu odluku ja doneo, i veoma mu hvala na tome.

Sada cu tagovati, sve igrace zbog kojih sam jos ovde, i evo ponosno mogu da kazem, zbog kojih sam jedva pregurao 6 meseci liderstva.

@Majkl_Korleone, @Gagula., @ilija, @Ristic., @Anci_Lastic, @Afrodita, @Antunovic, @Kasapović, @Mahrez, @Velja_Vasquez, @Dario_Vojnic, @Prijovic_Nikola, @Pera_Krek, @Princess, @Prince, @NikolaHD, @Soprano., @Todorowski, @Vardy@Blayze_Dviar@Samantha_Stewart, @Vladimir Hrushev, @Kova ( ne znam mu tag), @Pacino, @Keyz, @Martino, @G A R A C A, @Profez, @Stefan_Casteelo, @Darko_Blazevicc, i jos mnogo, mnogo njih. Stvarno se ne secam, na blic onako, ko je sve, ali ima ih. 

Posebno hvala bih posvetio

@Kristijan i @Neco koji su mu prvi pruzili sansu da budem lider ove zajednice. 

Hvala @Celar koji mi je pruzio sansu da budem ,,moderator" RP Eventa ,,Aurora".

Hvala @Ralphy i @Noki jer mi i dalje kao i Celar pruzate sansu da ostanem lider.

Hvala brate <3333 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...