Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

1 minute ago, Diego said:

@Dzejla_Sa @Chavi Hernandez @Steph @necko @Armada @Agresivni @Specijalac. @Turbo @Bad_Angel @Pecko 

ima jos 1000 al ne znam tacne nickove. :D 

Volim te ♥️

1 hour ago, Atom said:

@Skill Arena @Deity @Prince @Princess @Nick Vasquez @Nick  @North. @Beg @Faki @Eman_Boss @Xunder @Ajdin @Kovarbasic. @L4zar @Nikola @NikolaHD @Tacchini @T4d!ć™ @Killer @Sava @Sava_Corleone @Miroslav_Cappone @Apis @Mr_Zabo @Kico @Veljko_Dusic @Velja_Vasquez @Hektor_Corleonee @F.Bureau of Investigation @F$de.cs @W@lkerr @Afrodita @Kika @Nexus @Kapic_Dani @Goldfinger @A.Vasiliev @Adnan_Smailhodzic @Mihailo_Sparic  @Profke. @Profke @Andrija_Milutinovic  @Ajdox_Sa @girlpower @Ninna @Monika_Quin @Eli_Santini @Ogisaa @Hadis_Hodzic @Neca @Nemanja @Neco @Kristijan @Jeca @Edin @Antic @Anta03 @Leksa @Crnogorac @Miske_Original @Ludi @Sivido @Celar @Ivan_Renz @Ivan @Omcikus @Aleksandar @Mare @Strumf @Demir @Danc @Nikola_Aleksic @Monchy @Dzejla_Sa @Ledeni @Snezni @TRANSPORTER @Hidic @Hinic @Paradox_Sa @Coa_Cappone @Mica @Mici @Mico @Micko @Miki @Doko @Diego @Said_Corleone @Petar_Simicc @Ajdin_Husic @Steph @Lignjoslav @Ex_Lux @Ex_Max @Executer @Extraction @Stefan_Tubex. @Jovicic @Jovicich @Demon. @Nadir_Nadirovic @Demon @Kerozin @Milenkovic @_$CORPION.exe @_Sarc3v1c @Anunnaki @Huby_Sa @Laki_Boban  @Kimac @Sikanjic @Aca Ciric @ACA VM @Niki_Stevic @Zenta @Pecko @Kiseli @Stefke! @Atomic @David_Escobar @Gargamel. @Nile @Toma @Fudji @Nergal @ilija @Boxer. @Deep. @Jerka @Dario_Batak @Bratislav_Nikolic @HaZaaRD @Aky_Suljovic @Noki @Mire @Makisha_Walker @Jace_Norman @Nikolic  @Volkswagen. @Escalibur @Stefanovic @Zlocko @Bob_Marlley @Vardy @Nikola_Aleksic @Hado @Balkanac. @Zekovic. HVALA SVIMA NA PODRSCI I UKAZANOJ PRILICI VOLIM VAS SVE IMA JOS MNOGO NJIH KOJIH SAM IZOSTAVIO NE MOGU SVE DA POPAMTIM ETO VOLIM VAS OD SRCA !!!! 

POSEBNO: @Kika @Deity @Xunder <33333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NnEmGfj.png

IMAM PREVISE OBAVEZA RL I ZAVRSIO SAM SA SAMPOM MOZDA SE VISE NIKAD NECU NI VRACATI ALI NEBITNO JE TO.BITNO JE DA VI UZIVATE U IGRI I GL DALJE U RL I OSTALO ETO TY OD MENE SRECNO SVIMA.......

MOZDA SE VISE NIKAD NECEMO CUTI,VIDETI NAOUSTAM SAMP NAPUSTAM SVE UZIVAJTE U IGRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zahvaljujem brateee, sretno dalje fokusiraj se i radi ono sto volis!!

22 minutes ago, Drogirani said:

I ja tebe volim aww ❤️❤️

• es como la cocaina
  • Cijeni moju pažnju ne dajem ja to svakome.
  • @Jovicic @Latic @Wylozckef @Kahriman @Mahir_Bro @Sivido @Doko @Miske_Original. @Eldo @Santic @Skuby @Lynch @Lucijus @Micko @Snix   @Erko @Veseli_Scott @Deity  @Foxy

I mnogi drugi. ❤️

Ima tu jos dostaaa njih ❤️

@Demon @Hausic. @Kerozin da ih ne izostavim a mozda bi i mogao 😂😂

Edited by Lovokradica
  • [SA] Admin Level 1
  • 𝓢𝓳𝓮𝓬𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓼𝓳𝓮𝓴𝓾 𝓶𝓮 𝓴𝓸 𝓷𝓸𝔃
  • Guest Jure_Dalmatinac^

ovo je jako osječajan trenutak budite hrabri i ostanite hrabriji ako ne možete ake je bra bra

@Gujdic - daj par kobasica

@Homer_Sa - sarma sa paprikom

@Mornar Popaj - dobra kapa 

@Shaolinac-neznam ti forum bra 

@darchy - kuhar pekar 

@Scott Mitchel - vrhovni vođa novinarenja i bajkerstva

@Stiven_Sa - profesionalac, lik sa 500 accova

@Jovan_Jevticc - lovio bigfuta u šumi

@Raynold_Santos - brazilac i pol

@Emir_Johnson - bajker s marsa

@Balsa - rol plej enforsr

@Pavle_Vukicevic - srusit cemo ti bicikle opet ja i gujda

@Luka_Velojic - ISIS, kidnapirao policajca za vrijeme bajkerstva

@Keko - dmer 

@Djani_Skace - skače

@Ivan_Kozic-di ti je forum bra

@Gago - gujdičov blizanac

@Silvester Stallone- nez jesil ti Silvestrin Staloun ali ako jesi sutra u pola 9 ulica kralja Budimira 42 plava zgrada žuta fasada da se nađemo ruke na ruke

@Lamar- nez ti forum

@Ivica_Kovacevicc- bog sunca

@Borna_Savage- međimurac, mađar 

neznam više bra boga mi nemoj vikat

• 𝓢𝓳𝓮𝓬𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓼𝓳𝓮𝓴𝓾 𝓶𝓮 𝓴𝓸 𝓷𝓸𝔃
  • Sretan sam sto mogu reci da sam odraso uz Skill Arenu te da sam provodio vreme na njoj noc i  dan, pritom uz to zelim se zahvaliti pre svega @Deity koji nam svima omogucio da se upoznamo ovde.  Pa nakon toga nekim ljudima koji su ulepsali vreme na ovoj zajednici @Jovan_Pantovic koji me prati jos iz karijere dok sam bio u PD, pritom @Turbo brat moj koji me docekao u STAFF-u te mi tu svaki put digao raspolozenje na najbolji nivo, @David_Escobar Ljubi brat ne druzimo se puno ali zahvaljujem na ukazanom vremenu!!! @Jokic @Tihovic @Xeon Hvala vam na svemu ljudi ne znam sta reci osim reci hvale!! pritom @Pacijent brat koji neozbiljan 24/7.... @Kasapović burazeru nemam ti sta pricati znas i sam sta mislim o tebi <3333, @Soprano.[Nadam se da sam dobrog tagovao SARAJEVO!!!] burazeru svadjali smo se nebrojan broj puta, ali ipak nakon toga ostali smo na kraju dobri, zelim ti se zahvaliti na svemu!!! @Diksy @Queen_Latifah@Afrodita @Canja@Nevena Veliko HVALA sto sam vas upoznao!!! @Peter_Rogers  Najbolji lider po meni za LAW organizacije, veliki trud za organizaciju kad mu je to omoguceno.... @Atom<3333  @Jefta_Salvatore Ne moram naglasavat .... @Pepi Sve najbolje brate moj!!! @Diego ima jos masa ljudi koji su bili tu, izvinjavam se ako sam nekog zaboravio ne moze se sve tagovati Zahvaljujem svima!!!! 

Edited by Velja_Vasquez
  • es como la cocaina
  • 5 minutes ago, Jure_Dalmatinac^ said:

ovo je jako osječajan trenutak budite hrabri i ostanite hrabriji ako ne možete ake je bra bra

@Gujdic - daj par kobasica

@Homer_Sa - sarma sa paprikom

@Mornar Popaj - dobra kapa 

@Shaolinac-neznam ti forum bra 

@darchy - kuhar pekar 

@Scott Mitchel - vrhovni vođa novinarenja i bajkerstva

@Stiven_Sa - profesionalac, lik sa 500 accova

@Jovan_Jevticc - lovio bigfuta u šumi

@Raynold_Santos - brazilac i pol

@Emir_Johnson - bajker s marsa

@Balsa - rol plej enforsr

@Pavle_Vukicevic - srusit cemo ti bicikle opet ja i gujda

@Luka_Velojic - ISIS, kidnapirao policajca za vrijeme bajkerstva

@Keko - dmer 

@Djani_Skace - skače

@Ivan_Kozic-di ti je forum bra

@Gago - gujdičov blizanac

@Silvester Stallone- nez jesil ti Silvestrin Staloun ali ako jesi sutra u pola 9 ulica kralja Budimira 42 plava zgrada žuta fasada da se nađemo ruke na ruke

@Lamar- nez ti forum

@Ivica_Kovacevicc- bog sunca

@Borna_Savage- međimurac, mađar 

neznam više bra boga mi nemoj vikat

Pocastvovan sam zaista 

• ~dead inside, but still horny~
  • Too thick with the stick , bet I won't miss!
  • [SA] Admin Level 3 | AC Team |
  • 28 minutes ago, Lovokradica said:

@Jovicic @Latic @Wylozckef @Kahriman @Mahir_Bro @Sivido @Doko @Miske_Original. @Eldo @Santic @Skuby @Lynch @Lucijus @Micko @Snix   @Erko @Veseli_Scott @Deity  @Foxy

I mnogi drugi. ❤️

Ima tu jos dostaaa njih ❤️

@Demon @Hausic. @Kerozin da ih ne izostavim a mozda bi i mogao 😂😂

:love:

• Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...