Jump to content

Locked Opening Pokrovsky Night Club

Recommended Posts

• Nisam bezao, ako mislite na to. Zurio sam!
  • Formular:

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Wayne_Legacy

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Iz moje organizacije i svako ko dodje.

1.3 Naziv RP Eventa: Opening Pokrovsky Night Club

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 23.06.2021  20H

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): evo dole

1.6 Dodatne OOC informacije: Otvaramo klub koji po ic prici smo kupili od 2016 i tu mi renovirali i sada ga otvaramo nakon 5 godna (firma id 707)

1.7 IC priča : Otvaranje nocnog kluba Pokrovsky nakon 5 godina preuredjivanja. Ulazi su besplatni , samo punoletna lica bez licne karte ne primamo, iza kluba je parking, ukoliko dodjete to ce biti Vase najbolje iskustvo u celoj godini. 

@Stayz^ @Damjan_Vidovic. @Ajs. @Blunt. @Koricanac @Penezic_Sa @Luka_Karanovic @Begulic_Sa dalje nmg se setim ko vidi nek dodje , msm svi su dobrodosli

Screenshot_2.png

Edited by Wayne_Legacy
  • [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • volio bi doc al bas 23. krece festa u mom selu koja ce trajat par dana pa cu tak navecer bit vani, ne dolazim vjv

@Koricanac vidi da dodjete

• 𝕸𝖎𝖆 𝖇𝖊𝖑𝖑𝖆 𝖘𝖎𝖌𝖓𝖔𝖗𝖎𝖓𝖆 🌴
  • 23 minutes ago, Djalovic said:

Ce dodje fbi u undercoveru a?

Kolega @Laki Milovanovic ce da povede narod Palomino Creeka @Dzonka_Corleone daj potvrdu za gorivo :co6aka:

Kolega laki lefto sd i mrzi ga da udje ig 

• Na leđima sto puta, na kolenima nikad.
  • 10 hours ago, John_Grotti said:

Hvala na pozivu 

@Stojan_Milenkovic @Vito_Scalleta

Dolazimo :D 

31 minutes ago, Djalovic said:

Kolega @Laki Milovanovic ce da povede narod Palomino Creeka @Dzonka_Corleone daj potvrdu za gorivo :co6aka:

Sto se mene tice , nemoj samo ti da se pojavis.

• Mucho mi Beno Twingo mi Reno
  • 32 minutes ago, Djalovic said:

nema goriva za tebe

1 hour ago, Djalovic said:

dolazimo da te vodimo u gasnu komoru 

• 𝕸𝖎𝖆 𝖇𝖊𝖑𝖑𝖆 𝖘𝖎𝖌𝖓𝖔𝖗𝖎𝖓𝖆 🌴
  • On 6/21/2021 at 3:44 PM, Stayz^ said:

Vrv sam tu, povescu jos nekog iz moje organizacije.

Mozda ipak ne budem prisutan dogadjaju zbog auto skole.

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  •  sa-mp-028.png

sa-mp-029.png

sa-mp-030.png

sa-mp-024.png

sa-mp-026.png

Super je bilo hvala svima koji su došli , takođe i policiji na kraju bilo je zanimljivo . Da se zahvalim @Blunt. @Stayz^

@Penezic_Sa @Ensar_Spahic @AbraM @KiboLethal i ostalim vagosima i ostalim ballasima, takodje @Laurence_Zakheaew i svima kojima su dosli <3 bilo je zaista lepo 

Edited by Wayne_Legacy
    2 hours ago, Wayne_Legacy said:

nisi me tag kad si kreirao topic, kad sam video tag mislio sam da je fazon event za par dana jer nisam ni ulazio jbg

nadam se da je dobro ispalo

Mada nema smisla praviti vise ovakve evente, vidim da nisu ni malo ispraceni. Ali eto, nadam se da je vama barem bilo zabavno.

Edited by Roman
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...