Jump to content

Locked Trčimo za one koji ne mogu.

Recommended Posts

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • 1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: JeuXx @JeuXx

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Los Santos Sheriff Department, pozvani su svi koji zele, @Hanzo_Hasashi @Andrija Delorean @Danilo Bojcetic @Hrušev @Wizz_Walker @Dusan_Djolic. @katancic @Enga @Rista. @Dimitrije_Kosanin @Jokic. @Bogdanov1c @Dawkins @Tvrtko_Rimac @Blayze i svi koji zele :*  

1.3 Naziv RP Eventa: "Trčimo za one koji ne mogu."

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): Subota, 20.11.2021. 18h

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):

sd-event.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Pozvani su svi koji žele, dođite u što većem broju, vaš Sheriff's Department

1.7 IC priča:

Sheriff John West organizira dobrotvorni event za sve zdrave građane koji žele da pomognu i trče za one koji ne mogu. Ruta je od Palomino Creek stanice do Angel Pinea, nadgledati će TED divizija u Los Santos Sheriff Departmenta, učestvovati mogu svi građani sa dobrom voljom. Nakon trčanja bit će organiziran veliki ručak sa hladnim pićima.

Edited by JeuXx

brate mrdni ga u subotu maaan, nema sanse da stignem ni ja a pogotovo ne clanovi jer znam da je pola nas u istoj smeni, pomeri ga za oko 6-7 najbolje

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • 5 minutes ago, Philip_Ientile said:

zas ne pomeris event uvece ko ce ti doci u 14h popodne, bar u 18 da je pa aj

videcu najranije 21h brate

1 minute ago, Andrija Delorean said:

brate mrdni ga u subotu maaan, nema sanse da stignem ni ja a pogotovo ne clanovi jer znam da je pola nas u istoj smeni, pomeri ga za oko 6-7 najbolje

subotu sam na turniru a petak trening do 20h :/ 

Just now, JeuXx said:

petak trening do 20h :/ 

pa vidis i ja imam u petak trening od 8 do 9 pola 10 zavisi sta radimo(sparing ili cardio/snagu)

tako da ako vec ti ne mozes organizuj vuleka ili nekog da odradi to mesto tebe :D

ipak tesko da dolazim. pomereno za subotu pa mi je rodjendan. u svakom slucaju nadam se da ce proci kao treba.

Edited by Cheda_Legacy
  • "Life is simple. You make choices and you don't look back."
  • 2 minutes ago, Cheda_Legacy said:

uz "dozvolu" @Ghost i @Damjan_Radic docicu da podrzim event

Naravno, ukoliko budem u mogućnosti tu sam i ja.

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • 3 minutes ago, Jevta said:

Datum 2.11.2021. ?

Potrudicu se da dodjem zajedno sa ekipom.

hvala sto si primjetio gresku, ispravljeno

• 𝕸𝖎𝖆 𝖇𝖊𝖑𝖑𝖆 𝖘𝖎𝖌𝖓𝖔𝖗𝖎𝖓𝖆 🌴
  • Evo ja cu ovako nepozvan da dodjem, svidja mi se ideja :D

Nadam se da ne smetam :/

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • 3 hours ago, Stayz^ said:

Evo ja cu ovako nepozvan da dodjem, svidja mi se ideja :D

Nadam se da ne smetam :/

svi su dobrodosli :)

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • nisam u mogucnosti doći u 18h, doci cu mozda pred kraj, prepustam da vode @Mihajlo_Ignjatovic i @vulek bacite neke slikice

• [SA] Zamjenik Vođe RPE
  • 4 hours ago, Hrušev said:

event pomeren dok blunt ne nadje novi termin, izvinjava se svima on jer nije stigao da dodje

vodice sutra @Mihajlo_Ignjatovic on ce reci u kolko sati.

ja se izvinjavam sto ne mogu da dodjem.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...