Jump to content

Locked Rally for Governor - Four more years

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Reagan. @Cascade @Stojan_Milenkovic i  ostatak Republikanske Partije

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike) : @Kukson @Witcher @Hanzo @delorean tata@Vuleq @Djura @Luka_Karanovic @Ricky_Castelo @Demmonte_Blaze @Ekisa @Torronto @Ridjoti_Pavaroti @Kibo_Lethal @Wayne_Legacy @Djole_Lethal @Wayne @Blunt @Cheda_Legacy @Decallaro @Karlo_Robertson @Aleksa Smiljanic @Manee. @Manojlović @champagne poetry @Celar @Tvrtko_Rimac@Stojan_Milenkovic @Stefan_Casteelo @Marshall@Till_Weber@Jokic. @Hrušev @Michael_Houston @Desharious_Alston @Bogdanov1c @Marco_Juderias @Kendrich_Blackwell @Stanley_Elliott @Extreme. @Nemanja_Radic @Dusan_Ristic @Michael_Bonnano@Jaquon_Byrd @katancic@alkabone.@Djalovic @Danilo Bojcetic

1.3 Naziv RP Eventa: Rally for Governor - Four more years

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 2/2/2022, 21:30h  

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu)e2dcd28c-77a2-4ce8-9b08-0bd8db8a6df6

1.6 Dodatne OOC informacije: Kao sto vidite, nebitno da li su gang, mob ili law, na ovaj event sam pozvao pripadnika svih sfera rpa na skill areni. Dugo nije bilo vecih RP eventa, a mislim da ovaka event treba da ima dosta ljudi. Jednostavno, guverner jedne od najvecih drzava u Americi drzi svoj poslednji miting pred izbore, cak bih voleo ako bi @Celarmogao da prebaci nekako u VW da se ne bi dogodilo bespotrebno dmanje. Mislim da bi svima zbog skole trebalo da odgovara ovo vreme. Sa vecinom ovih fakcija smo cak i imali IC interakcija tako da je njihov dolazak opravdan u znak podrske.

Takodje zamolio bih nekog iz LAW da postavi barikade na stepenicama.

1.7 IC priča: Tri dana pred izbore, guverner Ron DeSantis odlucio je da odrzi najveci miting za kampanju ikada u San Andreasu. Miting ce biti odrzan prekoputa Los Santos Hospital. Ron DeSantis pozvao je sve podrzavaoce da dodju, na mitingu ce biti svi pripadnici Republikanske Partije i bice uzivo emitovan na televizijama sirom San Andreasa, na mitingu ce govor drzati Senator Brayden Matthews ( @Cascade ) i Guverner Ron DeSantis. 

https://imgur.com/a/fAOBN5z - Lokacija eventa

Edited by Reagan.

Ja mogu tek oko 22:10h,radim tako da ali poslacu @Robert sa ostalim clanovima da dodju...Sretno,a ja se prikljucujem kad dodjem kuci...😆

• Too late to die young
  • 8 minutes ago, Hanzo said:

Poslacu @Robert sa ostalim clanovima da dodju

Potrudit cemo se da budemo tu !!!

1 hour ago, inspektor Tole said:

ocemo doci sefe @Rista. povescu ostatak drugova sta mislis ? 

Ne vuci me za jezik, jer ako ga raspletem neće biti dobro.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...