Jump to content

Locked Apertura de un restaurante de comida mexicana - IGLESIA PENTECOSTES

Recommended Posts

• Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen.
  • 1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Vaki @Angel_Sanz

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Kukson @Hanzo @Djura @Vuleq @Laki_Lachoni @Luka_Karanovic @Danilo Bojcetic@Ricky_Castelo @Ice @Lamarcus_Cunningham. @Torronto @Ridjoti_Pavaroti @Wayne @Cheda_Legacy @Wayne_Legacy @Ivqn @Dusan_Ristic@Escobar @Mupeja @Joseph_Saverino @Manojlović @Vaki @Aleksa Smiljanic @Delorean @Ryder_Decalaro @Stojan_Milenkovic  @Stanley_Elliott @Miskovic @Tvrtko_Rimac @Karlo_Robertson@Marshall @Nemanja_Radic @Obito Uchiha @Stefan_Casteelo @Komandir @Djalovic@Blunt 

Tag sam prekopirao od @Reagan , zelim da kazem da su SD i PD i FD pozvani ISKLJUCIVO U CIVILU, iako ima ovdje tagova lidera, stavio bih akcent na @Manojlović-a posto je njegova fakcija najbliza ovoj kulturi i tematici otvaranja.

1.3 Naziv RP Eventa: Apertura de un restaurante de comida mexicana - IGLESIA PENTECOSTES

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 11. februar 2022 | 22:30

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): edit.

1.6 Dodatne OOC informacije: /

1.7 IC priča: Dva momka iz kraja dolaze na ideju da obnove stari lokal koji je bio u vlasnistvu oca jednog od njih, odlucuju da naprave svecano otvaranje u petak.

Edited by Vaki
  • Napomena restoran ce biti stalno otvoren od 11og februara, tako da cete moci stalno da dodjete tu i rpate.

Dolazim na otvaranje ako bude bilo popodne, ako bude bilo uvece nazalost necu moci jer izlazim. 

Edited by Stojan_Milenkovic
  • 19 minutes ago, Delorean said:

vreme samo @Vaki, inace gl

22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30

eto da svi vide

3 minutes ago, Bogdanov1c said:

Ne napisa majstore kad se odrzava event samo si zalepio datum, no svakako sam u karantinu tako da upadam

1 hour ago, Vaki said:

22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30 22:30

eto da svi vide

Zavisi od satnice. Imam da spremam neki projekat za ispit. Ako mi se poklopi vreme, dolazim.

• 12 hours ago, Vuleq said:

Doce nas par da ne pretjerujemo

U civilu ste pozvani da se zna

Edited by Vaki
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...