Jump to content

Locked Los Santos 1st Fishing Tournament - NIMBLE NET CASTERS

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Delorean

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Hrušev@Hanzo@Achilles@Djura@Laki_Lachoni@Luka_Karanovic@Danilo Bojcetic @Ice @Kukson@Torronto @Ridjoti_Pavaroti @Dame@Cheda_Legacy @Wayne_Legacy@Ivqn@Reagan(kao gov support) @Stanley_Elliott @Vuleq @Vaki@Laurence_Zakheaew @Tvrtko_Rimac @Manojlović @Angel_Sanz

1.3 Naziv RP EventaLos Santos 1st Fishing Tournament - NIMBLE NET CASTERS

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 19/FEB/2022, 10:00PM

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): cW3Tzrn.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Nista, nacicemo se u centru Angel pinea, bitno je naglasiti, uzecu bus i odatle cemo ici na event do lakea gde cemo Rpati.

1.7 IC priča: Povodom organizacije prvog ali ne i poslednjeg turnira u pecanju, takmicari ce se naci u Angel Pineu gde ce prevozom biti odvezeni do Lakea na kom ce se odrzati takmicenje. Pobednik ce odneti nagradu od 10000$

Edited by Delorean

takodje moram da mrdnem event u 10 jer smo zamenili salu gde treniramo samim tim imam trening pre eventa, event u 10

Vidjecu, volio bih da dodjem zavisi od vremena jer mi ne pase bas. Pogotovo jer je subota vece, vani sam pa ono. Ako nista poslacu par clanova.

Subota je idite pit ljudi niste nirmalni izadite van na zrak vidite sunca bog te jebo 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...