Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• [SA] Honorary Šinter
  • @Dzenan_Morelli @Kosta @Danilo_Bojcetic @Xenon @saijan. @Panter @Rosseti @Makisha @Slavko @Marko_Stoja @Tommy @Celar @Kivi @memento mori @Steph_Maverick @Danijel_Subasic

Momci koji su skupili donacije za Lazara Konstantinova za njegovu bolest, respect.

Edited by Smks
  • [SA] Honorary Šinter
  • @Smks @Xenon @Kaca @Dzenan_Morelli @Makisha @Kosta @Rosseti @Panter @Anastasija. @Zakhaev @Scarlxrd @hjuki @Slavko @Aurora @Marko_Stoja @Endzi@Sani @Dejan. @Tommy @Kivi @Celar @Ekisa^

Ovo su ljudi koji su mi uljepšali 2022, jedino mi je žao Pelea i Cristiana Ronalda, ali šta je tu je ❤️ 

Edited by saijan.
    7 minutes ago, Smks said:

@Dzenan_Morelli @Kosta @Danilo_Bojcetic @Xenon @saijan. @Panter @Rosseti @Makisha @Slavko @Marko_Stoja @Tommy @Celar @Kivi @Danijel_Subasic

Momci koji su skupili donacije za Lazara Konstantinova za njegovu bolest, respect.

Hvala svima !

• 𝔏𝔬𝔰𝔱 𝔦𝔫 𝔪𝔶 𝔬𝔴𝔫 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱𝔰.
  • Hvala od srca svima sto su uljepsali i ovu 2022. godinu. Vidjela sam svaku zahvalnicu na kojoj ste me tagali i lajkat cu ih sve, vec mi je ponestalo reakcija tako da  cim ih opet pridobijem dobit cete ih. Usput msm da nema potrebe da pisem misljenje za sve, jer bi mi trebalo bas dosta vremena a moje misljenje u sustini vec znate.

Krenula bih od ljepse polovine: @Nevena @Marija @Helena Legacy @Fiora @Tea @Kika @Ena @Canja @Endzi  @Dora @Milicaa Lopezz @Tatjana_Castello @Princess_Ozzana @Kaca @Sara_Knezevic @Ela velika ljubav za vas ❤️ 

Stoga su tu naravno i @Deity najveci hejter i najvise sam ti zahvalna, asd ekipica: @Ray @Aleksa @Ivan @Nemanja @mladja., maperi @Ogisa. @Smicalo @Infiniity, @Sava zivis, ostali hejteri: @Sani@Ahil🌙 @Eagle @Hector @Vokica_Ilic. @Ruci@Hriss_Sa @CarryGold@Rocker@Walter_Boss@Rouzz @Adriel@Optimus^ @Noki @comi.187 @Strale. @Nexus @Celar @Mr.Aleksa @Ahil🌙 @Daco @Lenox @Marozza @Xunder @Omcikus @Enemy @Micko @Pogba @Gale@Ralphy @Airwaves @Andjelic @Dimke @Reed @Zeus. @Tref @Mc_Gregor @Joe. @Bertonja @Qwerty @Scarlxrd @Tommy @Vardy @Ekisa^ @Laurence_Zakheaew@Inaisvili @Kruska @Kablar @Tihovic @Agent @Mihajlo. @Ahmed Corleoni @Marijan @Muriq @Tebrex. @Forgiven @Marokanac @Fyther @Zion @Parker @Rile @Alen.@Bomber @Djurovic @Nikolq @saijan. @Velja @Kemal LMTD @Ivo_Jaster@Sodi @Diego. @Stefan_Casteelo @Demir @Gladovic @Hazze @bulum svemoguci @Uki_Makarov @Oudzi mnogi drugi. Izvinjavam se svima onima koje nisam tagala a u okej smo odnosima, zahvaljujem naravno citavom Staff Teamu i svim ostalim igracima.

Zelim vam sretnu Novu 2023. godinu i ostale nadolazece blagdane da ih provedete u miru. Love you all ❤️ 

• People can change. Or they die before they do.
  •  @Endzi @Aurora @Nevena @Helena Legacy @Anthony_Bergeron  @Wayne_Legacy @Stefan_Casteelo @Uros_Capone @Hrušev @Vilgot_Sundqvist @martinn @Celar @Ogisa. @Lenox @Marija @saijan. @Ahil🌙 @Hejli - ima mozda jos malo vas

ZELIM VAM SRECNU NOVU GODINU I PUNO ZDRAVLJA, PA DA SE DRUZIMO JOS MNOGO GODINA ❤️ ! 

6 minutes ago, Aurora said:

Hvala od srca svima sto su uljepsali i ovu 2022. godinu. Vidjela sam svaku zahvalnicu na kojoj ste me tagali i lajkat cu ih sve, vec mi je ponestalo reakcija tako da  cim ih opet pridobijem dobit cete ih. Usput msm da nema potrebe da pisem misljenje za sve, jer bi mi trebalo bas dosta vremena a moje misljenje u sustini vec znate.

Sve ove osobe su ucinile ovu godinu nezaboravnom tkd sve najbolje vam zelim i nadam se da cemo se druziti jos.

Krenula bih od ljepse polovine: @Nevena @Marija @Helena Legacy @Fiora @Tea @Kika @Ena @Canja @Endzi  @Dora @Milicaa Lopezz @Tatjana_Castello @Princess_Ozzana @Kaca @Sara_Knezevic velika ljubav za vas ❤️ 

Stoga su tu naravno i @Deity najveci hejter i najvise sam ti zahvalna, asd ekipica: @Ray @Aleksa @Ivan @Nemanja, maperi @Ogisa. @Smicalo @Infiniity, ostali hejteri:@Optimus^ @Noki @Nexus @Celar @Mr.Aleksa @Ahil🌙 @Daco @Lenox @Marozza @Xunder @Omcikus @Enemy @Micko @Pogba @Gale@Ralphy @Airwaves @Andjelic @Dimke @Reed @Zeus. @Tref @Mc_Gregor @Joe. @Bertonja @Qwerty @Scarlxrd @Tommy @Vardy @Ekisa^ @Laurence_Zakheaew@Inaisvili @Kruska @Kablar @Tihovic @Agent @Mihajlo. @Ahmed Corleoni @Marijan @Muriq @Limma^ @Tebrex. @Forgiven @Marokanac @Fyther @Zion @Parker @Rile @Alen.@Bomber @Djurovic @Nikolq  @saijan. @Velja @Kemal LMTD @Ivo_Jaster@Sodi @Diego. @Demir @Gladovic @Hazze @bulum svemoguci i mnogi drugi. Izvinjavam se svima onima koje nisam tagala a u okej smo odnosima, zahvaljujem naravno citavom Staff Teamu i svim ostalim igracima.

Zelim vam sretnu Novu 2023. godinu i ostale nadolazece blagdane da ih provedete u miru. Love you all ❤️ 

roro :love:

1 hour ago, Kristijan_Tesic said:

@Avenger. @Korda_Radijalac @Ignazio_Baldassare @Villie_Dviar @Veki_Corleone  @aćim  @Drašković (pali brat)  @ajke_Corleone @Gabrellone. 
    @cope_nislija @Ivo_Jaster @Koca @Omerta @Shredder  @Mickey  @NemessiS @CarryGold @Ivo_Jaster helo gajs i am from indija @Forgiven @Cvijovic @Hejli @hjuki propali ac : )  @Eres @stoska @Derac @Zipi. @Srbin.  nikola  @Krsman PRODAJE RANKOVE  @Kemal. i on propali ac   @Marozza jedina postena a6 marko   @DOX chimaev  @alamunja   @Veki_Corleone @Drca_Dusan ofkovac  @Kadric @Shea ツ mali : )  @Vanja_Stetak sestak  @stranger  @Metalac. mentalac  @Pjevac. stefan aka dme  @Diego. drifter  @Myth meda @maid_bratex  @La_Crl @La_Cocaina  @Polic. @Kruska banned by ivo  @Laza_Petrovic lcnovac  @Clarke_Griffin znojvac  @Zaharowynsky starac @Kaca dmerka  @Nikolq maras cker   @Walter_Boss @Hicmi @Spartanac@Ultimate. mare brat
    poz za sve ako sam zaboravio nekog da tagujem jbg srecna nova  

Edited by Veselinovic.

@Lavov @Dame @Deft @Zero @Stefan_Casteelo nmp vise ni ja ugl ova ekipica iz ballasa 25-26.12 pronadjite se svi ste mi dragi ❤️ 

• Jer se sreca opet vrti k'o refren
  • {SA} Server Admin
  • 17 minutes ago, Veselinovic. said:

@Avenger. @Korda_Radijalac @Ignazio_Baldassare @Villie_Dviar @Veki_Corleone  @aćim  @Drašković (pali brat)  @ajke_Corleone @Gabrellone. 
    @cope_nislija @Ivo_Jaster @Koca @Omerta @Shredder  @Mickey  @NemessiS @CarryGold @Ivo_Jaster helo gajs i am from indija @Forgiven @Cvijovic @Hejli @hjuki propali ac : )  @Eres @stoska @Derac @Zipi. @Srbin.  nikola  @Krsman PRODAJE RANKOVE  @Kemal. i on propali ac   @Marozza jedina postena a6 marko   @DOX chimaev  @alamunja   @Veki_Corleone @Drca_Dusan ofkovac  @Kadric @Shea ツ mali : )  @Vanja_Stetak sestak  @stranger  @Metalac. mentalac  @Pjevac. stefan aka dme  @Diego. drifter  @Myth meda @maid_bratex  @La_Crl @La_Cocaina  @Polic. @Kruska banned by ivo  @Laza_Petrovic lcnovac  @Clarke_Griffin znojvac  @Zaharowynsky starac @Kaca dmerka  @Nikolq maras cker   @Walter_Boss @Hicmi
    poz za sve ako sam zaboravio nekog da tagujem jbg srecna nova 

🍻

@Mihael_Donatelo. @Pelee @Eagle @Micro @Zivojinovic @Ramo @Cvijovic @SKENDEROVICH @Hejli @Velochii @Yole @Uros_Tadic @Pavic @Smicalo @Johny_Depp @Cezar @Dusan_Ribicc @Psihoaktiv_Trip @Strale. @Muriq

Hvala sto ste mi ulepsali igru braco moja.

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА, СРЕЋАН БОЖИЋ И ОСТАЛИ ПРАЗНИЦИ. ❤️❤️ 

Volite se!!! :)

Edited by Markoni
  • Slowly but surely I'm taking your soul!
  • @Aurora;  @Mr.Aleksa;  @Nikolq;  @Ivo_Jaster@Smicalo@Xunder; @Hejli@Marijan@Tref@Noki@capital^@Ajdin@Lenox@Smicalo@Deity@Dimke@Tatjana_Castello@Qwerty@Airwaves@Tebrex.@Noki@Mire@Yamato@Omcikus.

Osobe koje su tagovane su ostavile najvece secanje u mom srcu po pitanju sampa, i takodje izvinjavam se osobama koje sam zaboravio tagovati.

Posebna poruke:

@Mire hvala ti sto si uvek bio covek od reci, i sto si bio tolerantan.

@Mr.Aleksa nisi bio los vodja, ali na zalost je kraj.

@Deity hvala ti sto si mi pruzio priliku da udjem u Staff Steam i sto si mi dao mogucnost da se oporobam u tom poslu. Hvala! ❤️

@Rista. hvala na sirenju traceva o meni.

Kao i vecenima doslo je vreme da i ja odem sa ovog servera, verovatno trajno i nepovratno. Dosta je bilo za skoro dve godine, idemo dalje zivot je pun iznanadjenja dobrih i losih vreme je da ta iznenadjenja okusim, i da zauvek odem sa ovog servera.

Svima zelim srecne praznike i novu godinu!

Zbogom svima! ❤️

@Celar @Aurora @Kruska @Airwaves @Enemy @Infiniity @Smicalo @Scarlxrd @Daco @CarryGold @Marokanac @Lenox @Mc_Gregor @Ogisa. @Qwerty @Alaric @hjuki @Preduzetnik @Fiora @Yamato @Ogy @Hazze@Joe. @Nikolq @Tref

Mala grupa ali odabrana sve najlepse vam zelim, i da proslavite praznike u sreci i veselju 💘

@Reljaaa_Shady @Rale Rankovic @cone7_v_7 @Harun05   @Konan   @Misaa_Milosevic  @Avenger.    @Nikola Bikovic   @Exo  :love:

Edited by Vukojicic_Pavle
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...