Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• 𝐄𝐋𝐈𝐓𝐄 𝐕 𝐢 𝐏
  • @Omcikus @Rista. Braca mojaaa najvecaaa ljubimm vaasss ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️  ❤️ 

1 hour ago, Aurora said:

Hvala od srca svima sto su uljepsali i ovu 2022. godinu. Vidjela sam svaku zahvalnicu na kojoj ste me tagali i lajkat cu ih sve, vec mi je ponestalo reakcija tako da  cim ih opet pridobijem dobit cete ih. Usput msm da nema potrebe da pisem misljenje za sve, jer bi mi trebalo bas dosta vremena a moje misljenje u sustini vec znate.

Sve ove osobe su ucinile ovu godinu nezaboravnom tkd sve najbolje vam zelim i nadam se da cemo se druziti jos.

Krenula bih od ljepse polovine: @Nevena @Marija @Helena Legacy @Fiora @Tea @Kika @Ena @Canja @Endzi  @Dora @Milicaa Lopezz @Tatjana_Castello @Princess_Ozzana @Kaca @Sara_Knezevic @Ela velika ljubav za vas ❤️ 

Stoga su tu naravno i @Deity najveci hejter i najvise sam ti zahvalna, asd ekipica: @Ray @Aleksa @Ivan @Nemanja, maperi @Ogisa. @Smicalo @Infiniity, @Sava zivis, ostali hejteri: @Adriel@Optimus^ @Noki @Nexus @Celar @Mr.Aleksa @Ahil🌙 @Daco @Lenox @Marozza @Xunder @Omcikus @Enemy @Micko @Pogba @Gale@Ralphy @Airwaves @Andjelic @Dimke @Reed @Zeus. @Tref @Mc_Gregor @Joe. @Bertonja @Qwerty @Scarlxrd @Tommy @Vardy @Ekisa^ @Laurence_Zakheaew@Inaisvili @Kruska @Kablar @Tihovic @Agent @Mihajlo. @Ahmed Corleoni @Marijan @Muriq @Tebrex. @Forgiven @Marokanac @Fyther @Zion @Parker @Rile @Alen.@Bomber @Djurovic @Nikolq  @saijan. @Velja @Kemal LMTD @Ivo_Jaster@Sodi @Diego. @Stefan_Casteelo @Demir @Gladovic @Hazze @bulum svemoguci @Uki_Makarov i mnogi drugi. Izvinjavam se svima onima koje nisam tagala a u okej smo odnosima, zahvaljujem naravno citavom Staff Teamu i svim ostalim igracima.

Zelim vam sretnu Novu 2023. godinu i ostale nadolazece blagdane da ih provedete u miru. Love you all ❤️ 

rorooooo nadam se da imas preovz u februaru za moje punoletstvo inace ode glavaaaa ❤️❤️❤️

@Maddox @Spartanac @Unca @matkezza. @SkankY @Myth @Gab(legende ne umiru) @Nikolq jedini me nije CK-o @Prla. @Prle @Tiger_Jrr @Sanker @Koma @Beethoven @SKENDEROVICH @Ivo_Jaster @Koyote. @Nemanja_Bole i ostala braca nmg se sjtetit svih ❤️

Edited by Vida.

@Kevin_Brown @Ilija_Corelli @Milovanovic_Nemanja @Bomber @Knez @Mulavdic @martinn @Guessepe_Rohass @Crazy_Demon @Stefano_Walker @Zota @Ronin @Luxy

i svi clanovi org VLA,hvala vam na ulepsanoj rp godini .

Srecni praznici. ❤️

Edited by Nathan_Johnson.
    6 minutes ago, Vida. said:

@Maddox @Spartanac @Unca @matkezza. @SkankY @Myth @Gab(legende ne umiru) @Nikolq jedini me nije CK-o i ostala braca ❤️

1 hour ago, Endzi said:

1 hour ago, Optimus^ said:

@Celar @Aurora @Kruska @Airwaves @Enemy @Infiniity @Smicalo @Scarlxrd @Daco @CarryGold @Marokanac @Lenox @Mc_Gregor @Ogisa. @Qwerty @Alaric @hjuki @Preduzetnik @Fiora @Yamato @Ogy @Hazze@Joe. @Nikolq @Tref

Mala grupa ali odabrana sve najlepse vam zelim, i da proslavite praznike u sreci i veselju 💘

1 hour ago, Kablar said:

@Aurora;  @Mr.Aleksa;  @Nikolq;  @Ivo_Jaster@Smicalo@Xunder; @Hejli@Marijan@Tref@Noki@capital^@Ajdin@Lenox@Smicalo@Deity@Dimke@Tatjana_Castello@Qwerty@Airwaves@Tebrex.@Noki@Mire@Yamato@Omcikus.

Osobe koje su tagovane su ostavile najvece secanje u mom srcu po pitanju sampa, i takodje izvinjavam se osobama koje sam zaboravio tagovati.

Posebna poruke:

@Mire hvala ti sto si uvek bio covek od reci, i sto si bio tolerantan.

@Mr.Aleksa nisi bio los vodja, ali na zalost je kraj.

@Deity hvala ti sto si mi pruzio priliku da udjem u Staff Steam i sto si mi dao mogucnost da se oporobam u tom poslu. Hvala! ❤️

@Rista. hvala na sirenju traceva o meni.

Kao i vecenima doslo je vreme da i ja odem sa ovog servera, verovatno trajno i nepovratno. Dosta je bilo za skoro dve godine, idemo dalje zivot je pun iznanadjenja dobrih i losih vreme je da ta iznenadjenja okusim, i da zauvek odem sa ovog servera.

Svima zelim srecne praznike i novu godinu!

Zbogom svima! ❤️

2 hours ago, Aurora said:

Hvala od srca svima sto su uljepsali i ovu 2022. godinu. Vidjela sam svaku zahvalnicu na kojoj ste me tagali i lajkat cu ih sve, vec mi je ponestalo reakcija tako da  cim ih opet pridobijem dobit cete ih. Usput msm da nema potrebe da pisem misljenje za sve, jer bi mi trebalo bas dosta vremena a moje misljenje u sustini vec znate.

Sve ove osobe su ucinile ovu godinu nezaboravnom tkd sve najbolje vam zelim i nadam se da cemo se druziti jos.

Krenula bih od ljepse polovine: @Nevena @Marija @Helena Legacy @Fiora @Tea @Kika @Ena @Canja @Endzi  @Dora @Milicaa Lopezz @Tatjana_Castello @Princess_Ozzana @Kaca @Sara_Knezevic @Ela velika ljubav za vas ❤️ 

Stoga su tu naravno i @Deity najveci hejter i najvise sam ti zahvalna, asd ekipica: @Ray @Aleksa @Ivan @Nemanja, maperi @Ogisa. @Smicalo @Infiniity, @Sava zivis, ostali hejteri: @Adriel@Optimus^ @Noki @Nexus @Celar @Mr.Aleksa @Ahil🌙 @Daco @Lenox @Marozza @Xunder @Omcikus @Enemy @Micko @Pogba @Gale@Ralphy @Airwaves @Andjelic @Dimke @Reed @Zeus. @Tref @Mc_Gregor @Joe. @Bertonja @Qwerty @Scarlxrd @Tommy @Vardy @Ekisa^ @Laurence_Zakheaew@Inaisvili @Kruska @Kablar @Tihovic @Agent @Mihajlo. @Ahmed Corleoni @Marijan @Muriq @Tebrex. @Forgiven @Marokanac @Fyther @Zion @Parker @Rile @Alen.@Bomber @Djurovic @Nikolq  @saijan. @Velja @Kemal LMTD @Ivo_Jaster@Sodi @Diego. @Stefan_Casteelo @Demir @Gladovic @Hazze @bulum svemoguci @Uki_Makarov i mnogi drugi. Izvinjavam se svima onima koje nisam tagala a u okej smo odnosima, zahvaljujem naravno citavom Staff Teamu i svim ostalim igracima.

Zelim vam sretnu Novu 2023. godinu i ostale nadolazece blagdane da ih provedete u miru. Love you all ❤️ 

1 hour ago, Veselinovic. said:

@Avenger. @Korda_Radijalac @Ignazio_Baldassare @Villie_Dviar @Veki_Corleone  @aćim  @Drašković (pali brat)  @ajke_Corleone @Gabrellone. 
    @cope_nislija @Ivo_Jaster @Koca @Omerta @Shredder  @Mickey  @NemessiS @CarryGold @Ivo_Jaster helo gajs i am from indija @Forgiven @Cvijovic @Hejli @hjuki propali ac : )  @Eres @stoska @Derac @Zipi. @Srbin.  nikola  @Krsman PRODAJE RANKOVE  @Kemal. i on propali ac   @Marozza jedina postena a6 marko   @DOX chimaev  @alamunja   @Veki_Corleone @Drca_Dusan ofkovac  @Kadric @Shea ツ mali : )  @Vanja_Stetak sestak  @stranger  @Metalac. mentalac  @Pjevac. stefan aka dme  @Diego. drifter  @Myth meda @maid_bratex  @La_Crl @La_Cocaina  @Polic. @Kruska banned by ivo  @Laza_Petrovic lcnovac  @Clarke_Griffin znojvac  @Zaharowynsky starac @Kaca dmerka  @Nikolq maras cker   @Walter_Boss @Hicmi
    poz za sve ako sam zaboravio nekog da tagujem jbg srecna nova 

1 hour ago, Pogba said:

❤!

• Nisam bezao, ako mislite na to. Zurio sam!
  • @Wayne_Legacy ocu da cestitam sebi i da se zahvalim jer sam isk najjaci

Ovo ide za

Moje UCK vojnike

@Metalac.

@BAGZY

@Deky_Ivanov (jbg banovali ga )

i Federica (isto banovan)

I hvala mom robu

@Sandzaklija (nije clan vojske)

@Edin - vratio mi je account koji je bio obrisan zbog neaktivnosti.

@Preduzetnik - ubacio me u GM tim, frajer i vrlo specijaliziran za bauštelu.

@Mehanicar - najjači lik kojeg sam upoznao na zajednici.

@Bocaa - bratina, veliki pozdrav za tebe, samo malo bolje nauči igrati Rocket Ligu.

@Vardy - legenda, sve najbolje njemu. Dodatni komentari nepotrebni.

@Petar_Lopez - dobar momak, nadam se da si živ.

@Amco - kidara ali najjača, brat moj. Pozdrav i nadam se da će ti tata jednog dana vratiti kompjuter.

@Stefan_Casteelo - dobar čovjek i iskusan u RolePlay-u.

@Dusan_Zaric. - dobar si.

@Scarlxrd - pametan čovjek i ubacio me u Helper tim dok je bio vođa.

@Unkerica - pozdrav za tebe (ne mogu te tag zbog nekog razloga).

@Uki_Makarov - legenda.

@Agent - dobar čovjek.

@Drazen. - najjači GameMaster ikada.

@Omcikus - ubacio me u Admin tim.

Izdvojio sam 15 ljudi. Sretna Nova godina svima.

• Vladin Najbolji Elektricar
  • @Endzi osoba sa kojom sam proveo najvise vremena u ovih nepunih dva mjeseca igre
    @Nile@Nikola@Gargamel @Electro.

• [SA] Admin u pokusaju.
  • @Mihajlo. Komsija moj dugo se culi nismo.

@memento mori Zovi ts posle nove.

@Nile Nece da se druzi stalno me ispaljuje.

@Nikola Stidi se.

@Fudji Mitrovic je bolji od modrica

@Dimke U koju godinu ulazimo?

@Marijan Hejta me nesto u zadnje vreme

@Mr.Aleksa Nije hteo da mi da jedan plus

@Optimus^ Nauci da pravis evente

@Laila Sto de deres na mene?

@Agent moramo na pivo kad dodjem u mkd

@Reed Kad ce a6?

@Galepropali moderator

@Profesionalacprofesionalno mutira igrace na /g

@Preduzetnik Dodji da vozimo bager

@Anastasija. 🐄

@Trefnece da mi popravo nogu

@Nikolqutripovao Deitya

@Unca nestao

@Smicalo Gde si bobi

@Vardy 🫱

@Airwaves hteo da me zajebe za ostavku

DA NE PROSIRUJEM LISTU 

SRECNA NOVA GODINA I BOZIC :love:

Edited by Gargamel

@Forgiven upoznao ga nedavno jako jako dobar momak 

@Atlas Jako dobar decko,uvijek mozes sa njim razgovarat stvarno pohvala.

@Deity Napravio si ovaj server,igram ovdje vec evo uskoro 5 godina,stvarno jako ljepa sjecanja imam sa ovog servera od kako igram na njemu,kad se samo prisjetim tih starih trenutaka uhvati me nostalgija i jednostavno predobar osjecaj .

Hvala ti jos jednom sto si osnovao ovaj server kao i @Goldfinger @Xunder

Momci koji su mi ulepsali ne samo ovu godinu nego svaku!

@Hensey
    @J O V K E L A
    @Regojevic

• 𝔗𝔥𝔢 𝔪𝔞𝔫 𝔴𝔥𝔬 𝔥𝔞𝔰 𝔫𝔬 𝔦𝔪𝔞𝔤𝔦𝔫𝔞𝔱𝔦𝔬𝔫 𝔥𝔞𝔰 𝔫𝔬 𝔴𝔦𝔫𝔤𝔰.
  • Oooooo i ovo je opet stiglo :D 

Braćooo @Shuti @Fudji @Crusader @Scarlxrd @Hanzo @Zakhaev @Stefan_Casteelo @Tref @Ogy @zin @Damir Besirovic @Hejli @hjuki @Enemy @Ahil🌙 @Ajdin @Yamato @Pili @Yole @__balog @Johny_Depp @Kasapovic @Kemal. @Mc_Gregor @Metalac. @Mr.Aleksa @Edin @Ancho @Anastasija. @Aurora @Smicalo @Endzi @Lenox @sema @aćim @Ogisa. @Villie_Dviar @Stefan_Deep @Pigy @Optimus^ @Stosic_Corleone @Inaisvili @Vanja_Stetak @Pajke. @Coja. @Pjevac. @Veki_Corleone @La_Crl @Dimke @capital^ ako sam koga izostavio, oprostite.

Hvala što ste mi uljepšali ovu 2022.godinu, jako u 2023 sad :P. :love:

Ekipa iz BDT-a

@Forgiven @Cipa Corleone^ ( najludji batonga ) @Mire_Mecap @Fyther @Tobi  @Ignazio_Baldassare i ostala ekipa :love:.

Srećni praznici svima momčadijo ❤️.

Edited by Beretta.
    🔥 The Best Of The Best 🔥

💜 Nicer Side 💜

🃏 MTA Mobsters 🃏

Sva Ruska Mafija, na čelu sa @Ray ( Koji me se nije setio, ali nema veze bitno je da ja znam da sam isao sa njim u kazino kada nisam imao dolara u dzepu, zapamticu ti ovo je*** ti sve Niško ) 

Underu,Kokose, @Hazze, Maša.
    Pronaćete se kao jedini zapamceni iz GSF-a ❤️ 
    Edited by J O V K E L A
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...