Jump to content

Overview

About This Club

Mimovi, vicevi, kvizovi i još mnogo toga ! - Najlakši načini za zaradu na serveru. Svi ste dobrodošli !
  1. What's new in this club
  2. Ime_Prezime: Amer Pesma: https://www.youtube.com/watch?v=4f8w1BQ7KYw&list=RDpfdNbabc_0M&index=4 Datum: 30.11.2024.
  3. Zasto ne treba udarati malog cigana iz 5-og razreda ? Pa jer mu je tata u 7 😂
  4. Dolazi Mujo u javnu kucu i kaze Dobar dan ja bih nesto da bacim pod jaja Naravno gospodine nikakav problem, samo da znate kod nas se odmah placa Mujo ce na to nikakav problem samo nemoj da je kakva grobina nista se nemoj sekirat samo vi u sobu sacekajte damu I Mujo u sobi ceka ulazi devojka i ona zapanjena kaze TETAK! Kaze Mujo nista TETAK, tetak platio😂 18.07.2024
  5. Ime_Prezime:Mihret Vic: Deda unuku: - "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!" Unuk dedi: - "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!­"­ Datum:18/6/2024
  6. Ime_Prezime: Vedad Pesma: Datum: 28.05.2024
  7. Ime_Prezime: Vedad Vic: Kako se zove kad kineš (kihneš) i prdneš u isto vrijeme, ScreenShot Datum:14.5.2024
  8. Ime_Prezime: Vedad Pesma: Datum:14.05.2024
  9. Ime_Prezime: Haris_Sava Zanimljivost: Jeste li znali da ne postoji univerzalno prihvaćen odgovor na pitanje koliko traje dan? Na Zemlji, prosječan dan traje 24 sata, ali drugi planeti u Sunčevom sustavu imaju drukčije vremenske periode. Na Veneri, dan je duži od godine, dok na Merkuru traje dva puta duže nego što traje jedna godina na tom planetu. Datum: 19.4
  10. Korištenje formulara obavezno! Ime_Prezime:Deeka_Sa Pesma: predobra pijesma. Datum: 12.04.2024
  11. Ime_Prezime: Michael_Santini Vic: Sreli se Mujo i Haso. Kako živiš Mujo? Luksuzno. Kako bolan luksuzno, nema posla, nema para.Jedem luk, a suze idu same. Datum:16.3.2024
  12. Ime_Prezime: Ajdin_Danda Vic: Šta je uštipak? Retardirani brat od krofne. Datum:14.3.2024.
  13. Ime_Prezime: Momcilo_Sa Pesma: Datum: 22.2.2024.
  14. Korištenje formulara obavezno! Ime_Prezime:Eldin_Handzic Pesma: Datum:22.12.2023
  15. Ime_Prezime:Milan_Milanov Pesma: Datum:26.10.2023
  16.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...