Overview
About This Club
KRALJ permisiju niko ne moze imat na TS3 bez konkursa.
- What's new in this club
-
Ime i Prezime na serveru: Murinjo Ime i Prezime na TS3: Murinjo Koliko dugo provodite vremena na TS: po 5/6h Godiste: 010 Zasto zelite Kralja: jel mi se svidela grupa puno i zelja mi uc Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne:NE
-
Murinjo joined the club
-
Rqsen joined the club
-
VodaVoda joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Amg Ime i Prezime na TS3: ! Amg Koliko dugo provodite vremena na TS: 4-5h dnevno. Godiste: 2003. Zasto zelite Kralja: Svidja mi se grupa i bio sam clan te grupe duze vrijeme, onda sam poceo da radim i skinuta mi je zbog neaktivnosti, sada se opet vracam pa bi volio da imam ponovno tu grupu. Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Nemam.
-
Marylin_Monroe joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Dqre Ime i Prezime na TS3: Dqre Koliko dugo provodite vremena na TS: oko 6h dnevno Godiste: 08' Zasto zelite Kralja: Svidja mi se ikonica i ekipa. Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Ne
-
Prihvacen javi se TS3.
-
Ime i Prezime na serveru: Zmai Ime i Prezime na TS3: Zmai Koliko dugo provodite vremena na TS: 2 ipo godine sa prestancima. Godiste: 2006 Zasto zelite Kralja: Jer treniram i mislim za sebe da sam kralj u sw-u. Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Nemam.
-
Zmai joined the club
-
Prihvacen javi se na TS3 @Bertonja
-
Crosshair joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Edo Ime i Prezime na TS3: Edo Koliko dugo provodite vremena na TS: Zavisi Godiste: 2002 Zasto zelite Kralja: Da bi saznao sta su uopste Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Sirimo ljubav i pozitivu, tako da Ne.
-
Edo_OldGvozdeni joined the club
-
K1ler. joined the club
-
Viksy joined the club
-
Nino_Bulatovic joined the club
-
Jovan_Banov joined the club
-
Prihvacen javi se TS3
-
Prihvacen javi se TS3
-
Prihvaceno javi se na TS3.
-
Lock.
-
Prihvacen javi se za setanje.
-
Prihvacen javi se TS3
-
Prihvacen javi se TS3
- 1 reply
-
- 1
-
-
Odbijeno.
-
Prihvaten javi se Ts3.
-
b1rq. joined the club
-
Cune. joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Firmino Ime i Prezime na TS3: ! Firmino. Koliko dugo provodite vremena na TS: 3-4h Dnevno Godiste: 08 Zasto zelite Kralja: Zato sto su dobra grupa, zbog ikonice, i za da budem Kralj sa Diego Bratom Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: NE
-
VODJA KRALJEVA @Bertonja @b1rq ----------------------- Viksy Goran_Tuzla Kale
-
b1rq joined the club
-
Djuric_Sinisa joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Ronaldo Ime i Prezime na TS3: Ronaldo Koliko dugo provodite vremena na TS: 5-6h dnevno Godiste: 07 Zasto zelite Kralja: Pa reda radi Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Nemam
-
Odbijelo.
-
Ime i Prezime na serveru: Sigma Ime i Prezime na TS3: Sigma Koliko dugo provodite vremena na TS: 6-7h Godiste: 07 Zasto zelite Kralja: sviđa mi se ikonica kralja Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: NE
-
Ime i Prezime na serveru: Amg Ime i Prezime na TS3: ! Amg Koliko dugo provodite vremena na TS: 2h dnevno. Godiste: 2003. Zasto zelite Kralja: Bio sam vec prije al kako je dosao novi Vodja skinut mi pa sada bi volio opet. Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Ne.
-
Jumping_Bungee joined the club
-
Zyrex joined the club
-
Walter_Boss joined the club
-
Firmino joined the club
-
Ivcha_Escobar. joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Gromoviti Ime i Prezime na TS3: Gromoviti Koliko dugo provodite vremena na TS: 5h Godiste: 2002 Zasto zelite Kralja: Eto je l mi se svidja klub Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Ne
-
Gromoviti joined the club
-
Neco_Soprano joined the club
-
Neca_Greenwood joined the club
-
Ime i Prezime na serveru: Devis_Keller Ime i Prezime na TS3: K3LL3R Koliko dugo provodite vremena na TS: 4-5h Godiste: 2005 Zasto zelite Kralja: Pa svidja mi se grupa Da li imate nekih svadja s clanovima Kraljeva Da/Ne: Ne
-
Devis_Keller joined the club
-
Boki_Djedovic joined the club
-
Odbijen
- 1 reply
-
- 1
-
Announcements

www.sarp.gg
server.sarp.gg
samp server
ts3.sarp.gg
teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com
teamspeak 3 server
sarp.gg/discord
discord server
Važni Linkovi
Ovde možete da nađete linkove za neke od važnijih stvari.

© 2012 Skill Arena Corporation. All rights reserved