Jump to content

Overview

About This Club

TeamSpeak 3 grupa "Kobre" Svi su dobrodosli :)
  1. What's new in this club
  2. Vaše ime na TS3: Anđelković Godište: 1998 Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (Ako je imam): Da
  3. Formular za žalbu na Moderatora Ime_Prezime: Ime_Prezime Moderatora na kog se žalite: Razlog žalbe: Dokazi u obliku slika: Formular za žalbu na člana Ime_Prezime: Ime_Prezime člana na kog se žalite: Razlog žalbe: Dokazi u obliku slika:
  4. FORMULAR: Ime_Prezime: Ime_Prezime Moderatora koji vas je BlackListovao: Razlog BlackListe: Dodatni komentar: [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  5. PRAVILA: 1. Zabranjeno je spamovanje, nacionalizam, vređanje, psovanje, proviciranje itd. 2. Ukoliko ne ispunite ugovor od 20 dana idete na BlackListu Kobri. 3. Svaki član ''Kobre'' mora biti u clubu, i takođe da ima ikonicu na TS3. [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  6. Ovde ćete moći komunicirati sa drugim članovima grupe. Zabranjen je nacionalizam/vređanje/psovanje itd, ukoliko dođe do navedenog pravila, bićete kažnjeni od strane vođe grupe. [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  7. Blacklista Kobri 1. 2. 3. 4. 5. Blacklista Moderatora 1. 2. 3. 4. 5. [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  8. Pravila Moderatora koja ćete morati poštovati kao Moderator: 1. Ukoliko ne ispunite ugovor od 10 dana žavršićete na BL moderatora. 2. Svaki Moderator je dužan da prati svoju zaduženu sekciju. 3. Svaki Moderator je dužan da prati članove kluba. 4. Ukoliko neko okači žalbu na vas imate rok 24h da odgovorite na žalbu i da odgovorite sa dokazima naravno. [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  9. Ukoliko želite da se konkurišete za Moderatora Kobri koristitie sledeći formular: Ime_Prezime: Vaše godište: Koliko dugo vremena provodite na forumu: Zašto smatrate baš sebe za Moderatora: Koliko dugo možete biti aktivni na forumu: Dodatni komentar: [SA] Vođe Kobri: Nikolq & Pixel
  10. FORMULAR: Vaše ime na ts3: Godište: Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ako je imam):
  11. Prihvaćen, javi se za setanje meni ili @Pixel
  12. Vase ime na ts3: Paun Vase godiste: 07 Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Prihvatam
  13. Javi se na teamspeaku za setanje grupe meni ili @Nikolq. Lock
  14. Vase ime na ts3: Sтоšić Vase godiste: 2005. Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Da
  15. Prihvacen, javi se @Nikolq ili meni za setanje
  16. Vase ime na ts3: 187 Vase godiste: '08 Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): da
  17.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...