Jump to content

Overview

About This Club

Grupa [SA] Anonymusi je nastala 6.10.2024 | Vodje: Amg & Malek & Hawkas | Konkursi za Anonymusa OTVORENI !
  1. What's new in this club
  2. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Buraz Vase godiste: 2003 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 2-3h Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Zbog ikonice ngl OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA
  3. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: ! pa$aL!c Vase godiste: 6 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: kak kad Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: no Zasto zelite ovu grupu: zbg ekipe u njoj OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: da
  4. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Ristaa Vase godiste: 2004 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 4 5 sati dnevno Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Da bih bio anoniman OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA
  5. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Ledeni Vase godiste: 98 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 4-5 Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Mislim da je pitanje suvisno ...
  6. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Dubra Vase godiste: 07 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 4 -5 sati Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: ne Zasto zelite ovu grupu: kuka je vodi OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA
  7. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Jumping_Bungee Vase godiste: 07 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 4 -5 sati Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: ne Zasto zelite ovu grupu: kuka je vodi OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA
  8. me i Prezime na TeamSpeak 3: SAUƲAƓƐ Vase godiste: 96 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 2-3h+ Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Zanimljiva mi je
  9. me i Prezime na TeamSpeak 3: Sale Vase godiste: 2006. Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 2-3h Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Sviđa mi se grupa. OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: Da
  10. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Lakisha Vase godiste: 2006 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 3/5 sati dnevno Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: ne Zasto zelite ovu grupu: Zato sto mi se cini zanimljiva i gotivni su mi clanovi OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: Da
  11. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: < ! 1337 ! > Vase godiste: 2001 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: Mnogo Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Ne Zasto zelite ovu grupu: Svidja mi se ikonicaa OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA @Amg
  12. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Augment Vase godiste: 2004. Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: Iskren da budem ne nesto mnogo, moze se reci da sam aktivan po potrebi. Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: Nisam. Zasto zelite ovu grupu: Zato sto do sada nisam bio clan ni jedne grupe, pa sam naleteo na ovu i rekoh da postavim konkurs. OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: DA
  13. Ime i Prezime na TeamSpeak 3: Neso Vase godiste: 07 Koliko dugo provodite vremena na TeamSpeak 3: 3-4h Da li ste imali problema sa Vodjama Anonymusa: ne Zasto zelite ovu grupu: izgleda mi zanimljivo OVIM KONKURSOM POTVRDJUJEM DA CU BITI CLAN MINIMALNO 7 DANA U PROTIVNOM IDEM NA BLACKLISTU ANONYMUSA [DA/NE]: da
  14.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...