Jump to content

Locked Zalba . Cemu ovo?

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Manovic_Curry
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Bobby @Bobby_Baccalieri
  • Razlog žalbe: Dao mi jail za PVE u rp set
  • Obrazloženje: Nit sam ikoga pucao nit sam ikakav PVE uradio , uzeo colt i opucao 2 metka u zrak i mora da dodje neko iskompleksiran tolko da ti dadne 120 min ni zasta i warn da ti se usere u igricu da ne udjem na server vise nikad
  • Dokazi:

sa-mp-064.png

sa-mp-065.png

• Haha 1
42 minutes ago, Manovic said:
  • uzeo colt i opucao 2 metka u zrak i mora da dodje neko iskompleksiran tolko da ti dadne 120 min ni zasta i warn da ti se usere u igricu da ne udjem na server vise nikad

Sam si i rekao, nemam potrebe da ti saljem slike. 2 metka nije bilo vec vise, ali na kraju krajeva nije ni vazno. Takodje nisi rekao, to su 2 metka koja su otisla u coveka u ballasima, a ne u nebo.

"Mora malo" - kaze on na slici

4 minutes ago, Bobby_Baccalieri said:

Sam si i rekao, nemam potrebe da ti saljem slike. 2 metka nije bilo vec vise, ali na kraju krajeva nije ni vazno. Takodje nisi rekao, to su 2 metka koja su otisla u coveka u ballasima, a ne u nebo.

HAHAHAHAHHHH DAJ DOKAZE DA SAM PUCAO IKOGA I DAJ MI SLIKU DE SE VIDI DMG 

5 minutes ago, Bobby_Baccalieri said:

DAJ DOKAZE ZA PVE ZA STA SI ME JAIL AJDE DAJ , SAD PRICAS DA SAM DMAO NEKOGA A LEPO PISE PVE AJDE DAJ DOKAZE NEMOJ DA SI SLJAM LJUCKI

21 minutes ago, Manovic said:

DAJ DOKAZE ZA PVE ZA STA SI ME JAIL AJDE DAJ , SAD PRICAS DA SAM DMAO NEKOGA A LEPO PISE PVE AJDE DAJ DOKAZE NEMOJ DA SI SLJAM LJUCKI

https://imgur.com/a/rCYdVmd

https://imgur.com/a/pC7J5op

eto

9 minutes ago, Bobby_Baccalieri said:

NE VIDIM NA SLIKAMA DA SAM IKOGAPOGODIO , NIT SAM POGODIO IM MOTOR , GUMU ILI NESTO , NEK OKACE TI MOMCI AKO SAM IH HITAO. IMAM PRAVO DA NOSIM COLT SA SOBOM JER SAM VLA , I KOJA JE POENTA ONDA RP ORGANIZACIJE I SVEGA ? OVO AKO ODBIJU ZALBU I JA SE PISAM NA SERVER ONDA

• Haha 1
Posted (edited)

Samo da napisem jos 1 , ne znam ko odlucuje o ovoj zalbi ali ko god da odlucuje neka ne bude ckert kao ovaj lik , nek pogleda lepo gde ja pucam a gde su ovi likovi na motoru i nek uporedi liniju na cesti de sam ja a de su oni . Nit sam ih hitao nit sam hitao im motor .Ne budite retardi pozz

Edited by Manovic

Ja se izvinjavam na mesanju ali moram da kazem da sam u org sa manovicem u VLA , i da ovaj Bobby ide setom i cka ljude. Na slici se lepo vidi da puca u suprotnoj traci i da uopste ne puca na te momke niti motor njihov ovo je dakle cist CK. @Bobby_Baccalieri Oznaci te iz ballasa da vidimo dal su pucani od strane Manovica

Neverovatno kako neki ljudi imaju zelju da upropaste drugima igru, ovde ocigledno nije rec ni o kakvom dmeru koji je dosao tu da se izivljava nego igracu koji kao i mi svi drugi pokusava da igra mirno na serveru i zabaviti se ujedno. Ovakvo izivljavanje nad igracima zbog nebitnih postupaka je neprihvatljivo, staff treba uciniti igru boljom igracima, a ne kvariti je.

• Ca$h locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...