Jump to content

Locked Pinned Featured [ 2023 ] Zahvalnica MEGATHREAD

Recommended Posts

• No king rules forever
  • Evo neki ljudi koji su mi ulepsali koliko toliko ovu godinu :D

@Beretta.@Hejli @Endzi @Anell @Stosic_Corleone@Inaisvili 

• ex al6,founder of marketing menadzer
  • Svaki profesionalac je jednom bio pocetnik!
  • @Djurovic@Srdjan_Despotovic @Veki_Corleone @Obradov1ch. @Beretta. @Mc_Gregor @Mystically  @Haris_Ukic @LaV @Lazar_Pele @Rasa_Durant @Yole @Pajke. @Coja. @Kosta_Dukanac @memento mori @hjuki @Velja @Cipa Corleone^ @Celar @Marijan @Emilijq@Don_Fernandez @Myth @Drca_Dusan @Harden@Johny_Depp @Kadric @Zaha@Tobi  @Semso @Burn @Kruska @aćim @Andrej_Teslic @SkankY@Gladovic @Lexi_Kokovic@Eco @Gosh@Aleric

@Nexus @Jeca @Smith @Djole @Pop@Omen @Alcantara @Jelic@Award. @Toxic

@Amar_Delahunt @Krsman @@CarryGold @Darkness Mexicanos @Destroyer  @Don Lale @Edin @Nikola Bikovic@Esterban @Gwardelly @Joe. @Kalpa. @Krsman @Mandayli @Fiste @Marko Garcia @Šapić @Shea ツ @Skenderija @Vuchina @Undetected @Ultimate. @zin @Highlander @Veselinovic. @Mickey @Villie_Dviar @Adriel @Borjanic @Dacić @Djordje_Gudelj @Energy @antycrimiliantiantino@Derac@Ostrovski @Patrik @Polic. @Senid @Stanke@Sodi @Spartanac @wajs.exe @Milica @Jovana_Sa i najbolje za kraj @Snezni VINJAKGANG! ❤️ 

Ukoliko sam nekog zaboravio, stvarno se izvinjavam, bila je prelepa godina i ne mogu se setiti svih, nadam se da cemo se videti  na nisanu i u 2023. godini!  ┌( ͝° ͜ʖ͡°)=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ “            “”̿ ̿ ̿ ̿ ̿’̿’̵͇̿̿з=(O_o)=ε/̵͇̿̿/̿ ̿ ̿ ̿ ̿’““             ̿ ̿’̿’/̵͇̿̿/ε(-_-)

Edited by Pjevac.

@Tatjana_Castello@Zeko@Fiora@Infiniity@Smicalo@Kaca@Teea@Ralphy@Scarlxrd@Tref@Tamara@Hanzo@Emilijq@Floric

Zelim svima sretnu novu godinu i da je provedu uz najmilije osobe i u veselju! Srdacan pozdrav od Jhina

@Tea @Teea| Sretna nova godina.

Edited by Jhin
    :)

Najjbitnii covek @Rocker  Brat mojj carr ❤️ 

@Mr.Aleksa Javi mi se Ts3 ke sredime  Lock.

@Smicalo Aloo baa Sta je sad

@Gargamel  Kad dojdes MKD javi mi idemo na PIVO

@Nokicovek od reci @Omcikusznam da sam bio najjaci GM do sad @Xunderovek jure samperki @Aurora @Marozza @Deity@CarryGold @Daco @Preduzetnik lopatar @Tebrex.jbg naleto si @Optimus^ @Laila @Vardy @Vartolu @Anell Prof. Dr " @Rista. @Edin @Ancho @Marijan @Reed @Tref @Ahmed Corleoni @Nikolq @Ivo_Jaster  @Felooo @Celar @Hejli @Endzi  @Enny @Mirenajjaci vodja @Black_ @Mc_Gregor @Bocaa @Exo @Veselinovic. @capital^ @Joe. @Johny_Depp @Beretta. @Pjevac. @Snezni @hjuki @Ela  @Panter. @Emilijq @SHARKE @Ajdin @Marinac @Mercy @Dorijan^ @Enemy@KNOTTY^ @Pogba @Optimus^ @DOX @Yamato @Qwerty @Crysler @Airwaves @Ogisa.  @Nexus@Nikola_Dimovski @Kika @Tatjana_Castello

Zahvalujem se vam na svemuu Braca moja ❤️  :D  

ps:Ako sam neko Zab piseajte PM !

Edited by Agent
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • 2 hours ago, Profesionalac said:

@Edin - vratio mi je account koji je bio obrisan zbog neaktivnosti.

@Preduzetnik - ubacio me u GM tim, frajer i vrlo specijaliziran za bauštelu.

@Mehanicar - najjači lik kojeg sam upoznao na zajednici.

@Bocaa - bratina, veliki pozdrav za tebe, samo malo bolje nauči igrati Rocket Ligu.

@Vardy - legenda, sve najbolje njemu. Dodatni komentari nepotrebni.

@Petar_Lopez - dobar momak, nadam se da si živ.

@Amco - kidara ali najjača, brat moj. Pozdrav i nadam se da će ti tata jednog dana vratiti kompjuter.

@Stefan_Casteelo - dobar čovjek i iskusan u RolePlay-u.

@Dusan_Zaric. - dobar si.

@Scarlxrd - pametan čovjek i ubacio me u Helper tim dok je bio vođa.

@Unkerica - pozdrav za tebe (ne mogu te tag zbog nekog razloga).

@Uki_Makarov - legenda.

@Agent - dobar čovjek.

@Drazen. - najjači GameMaster ikada.

@Omcikus - ubacio me u Admin tim.

Izdvojio sam 15 ljudi. Sretna Nova godina svima.

ljubi te brat

• Nothing is over until you stop trying!
  • 𝔏𝔬𝔰𝔱 𝔦𝔫 𝔪𝔶 𝔬𝔴𝔫 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱𝔰.
  • 5 hours ago, Uki_Makarov said:

rorooooo nadam se da imas preovz u februaru za moje punoletstvo inace ode glavaaaa ❤️❤️❤️

Hahaha za tebe uvijek

Srecna nova godina svima sve najbolje sve sto niste uspeli da ostvarite u ova zelim da ostvarite u sledeca 

@DeityDa se tebi zahvalim treba mi 3 dana da pisem  @XunderLik koj uvek bio tu kad trebao i pomogo vise od dovolno veliko postovanje @Omcikus @Ajdin @Dimke @Celar @Rista. @Noki @Edin Najjaci i najludi lik  Veliko postovanje @Yamato @Marozza @Ancho @Enemy @Pogba @Aurora @Smicalo Familijo Baa  @Zeus.  @Nexus Ex vodja i covek koj zasluzuje veliko potovanje @Kika Najbolja sefica bila i ostala Respekt  @xyzian420__ @Princess_Ozzana @Exody @Cvijovic @Fyther  @Laila  @Bonaparta @Qwerty @Nikolq @Gargamel @Dimke @Reed @Airwaves  @ProfesionalacMasina od coveka Respekt bratko @Vardy @Galaxy @Nevena  @Micko  @Preduzetnik @Fiora @Lazar_Vacic @Vajde @Hanzo  @Mc_Gregor @Lenox Veliko hvala do tebe da nisi bio ti nikad ne bi bio tolko spreman oko pravila i propisa po srw  @kemal @Inaisvili @Emilijq @Tamara Meduzic @Tebrex. @Dorijan^ Najbolji dj i ludak Postovnje do brata @Tref  @Beretta. @Bertonja @Amon @Kablar  @Ogy   @Mystically @Limma^ @Palikuca @Palikuca @Medar^ @Knez @Anell @Vartolu  @Kruska @Noky___ @Shaqiri 

Moja Mafja sa ulice: @Thor @Chapo @SHARKE @Exo @viksa @Leki Santos @KNOTTY^ @Black @White Glavni svercer z gorivo :D @Dugi @__WeSt. @Andrija_Matijevic  @Undetected @DOX @Marijan  @Ledeni.  @Rey_william  @Bomber Najjaci Rper respekt @Unca @Pop  @Marko Garcia @Laza_Petrovic @DOX @Zeko.  @Ledeni. @Ledeni_Escobar @Magicni. @Kivi @Nightcrawler. @NemessiS @Aimoff @SNICKERS @Stefan_Trajanov @Olympic @Davor_Dakii @Deny.  @Jakov  @Casper @Kvacilo. @Turcin @Amg @Drakula @Limar. @Bane @Bocaa   @Cofi @Janka @Tony_Montana @Dojs  @Zertex^ @Mina Znas ti sve 💖 @Andrija_Micovic  @Timberwolf  Palog brat @Nikola_Dimovskiizvinjavam se ostalima koj sam zaboravio il nemogu upmatim  vasi ludi nickovi jbt  al ima vas preko 300 nemogu se setim 5 6 godina krvavo ratovanje u pitanje :D :D :D pisite pa cu vas oznacim :D 

Poseben Pozdra do BRACA! i po srw i u rl do kraja zivota @Optimus^ Definitivno naj misteriozni i najjaci lik @Agent Cika komsoo ❤️ @CarryGold @Daco Careee @Stefan_CasteeloLegenda u Rp svet @Mr.Aleksa Najbolji a i bgm najstrog vodja ikada :d respek 

Srdecan pozdrav i do Dusmane i Neprijatelja slabi ste bile ova godina ocekujem nesto bolje u sledeca Potrudite se mozete vi to :D :kekW:

Edited by Rocker

Mrzi me sve tagati, ima mnogo osoba, imam samo da im kazem jedno veliko hvala za ovu dobru provedenu i iskoriscenu godinu, nadam se da ce sledeca biti jos bolja.

< 3

• 𝙄 𝙙𝙞𝙙 𝙣𝙤𝙩 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚, 𝙄 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙨𝙚𝙚 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙙𝙞𝙛𝙛𝙧𝙚𝙣𝙩𝙡𝙮 𝙣𝙤𝙬.
  • @Deity @Noki @Xunder @Yamato  @Marozza @Omcikus @Rista. @Daco @Tref

@Laki_Slash @Manic @Bakan @Veki_Corleone@Tobi  @Ogy @Gabrellone. @MolteyZ. @Mc_Gregor @baltazar @Rav_Ravovic.

@Don_Fernandez @Hanzo@Mire_Mecap @Dusic @Error @Gargamel @Lazar_Pele @Teea @Mirkovic @Beretta. @Ogisa. @Walter_Boss @Zen 

@Ljave. @Pajke. @DOX @NemessiS @White. @Joe.@Fyther @CarryGold @Galaxy @Olympic @Mehanicar @Fudji @tEo 

@Darkness_Mexicanos @Gehen @Selim @Black_Escobar @Ajke_Corleone. @Commandant @Cayac @Nemanja_Vukotic 

Želim da se zahvalim gore tagovanim osobama što su mi ulepšali 2022 godinu na bilo koji način.

Sve najlepše vam želim u novoj godini i da vam se ostvari sve što zaželite.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...