Overview
- What's new in this club
-
Venziano_Azurrooo joined the club
-
Adin_Bilmezzz joined the club
-
Fury_Prescot. joined the club
-
DeathNN joined the club
-
Mahir_Zemunac joined the club
-
Dida joined the club
-
Grujic. joined the club
-
Crosshair joined the club
-
Goldboy joined the club
-
Scorpion.exe joined the club
-
Firmino joined the club
-
Slavisa_Misic joined the club
-
gde ste momciii hahah
-
Dzoks joined the club
-
Komplexash joined the club
-
Denis Strehovskii joined the club
-
cixoT joined the club
-
Ognjen_Cappone. joined the club
-
- Ime i Prezime (IG): Knez - Ime i Prezime (Na TS-u) Knez - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: '05 - Zašto baš Vi?: Volim, preferiram, gotivim - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Da
-
Knez joined the club
-
Rase_Moomin joined the club
-
Amfetamin joined the club
-
Mihael_Donatelo joined the club
-
- Ime i Prezime (IG): __ne$o - Ime i Prezime (Na TS-u) : 🌴 ☮ツ ᑎ€ᔕO ツ☮🌴 - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 07 - Zašto baš Vi?: Volim da upoznajem ;jude - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Bycloezan joined the club
-
Konkurs-Pavic
Kovacevic replied to pavic.'s topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Ne- 1 reply
-
- 1
-
-
- Ime i Prezime (IG): Pavic - Ime i Prezime (Na TS-u) Pavic - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 06 - Zašto baš Vi?: Svidja mi se Enforceri naziv zvuci nekako mocnije od vecine grupa - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
pavic. joined the club
-
Neso. joined the club
-
Konkurs
Kovacevic replied to Lazar_Lazic's topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Može -
- Ime i Prezime (IG): Lazar_Lazic - Ime i Prezime (Na TS-u) Laki - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 05 - Zašto baš Vi?: Svidja mi se Enforceri naziv zvuci nekako mocnije od vecine grupa - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Lazar_Lazic joined the club
-
Ne
-
- Ime i Prezime (IG):Ljave - Ime i Prezime (Na TS-u)Ljave - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Ne - Vaše godište:04 - Zašto baš Vi?:Nemam pojma reko sto da ne - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
000 joined the club
-
aleksа joined the club
-
Konkurs
Kovacevic replied to Derwanovsky's topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Setaj sebi. -
- Ime i Prezime (IG): Derwanovsky - Ime i Prezime (Na TS-u) : Derwanovsky - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 97 - Zašto baš Vi?: Jer sam Goat - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Derwanovsky joined the club
-
knauf joined the club
-
metalhead. joined the club
-
Nikola_Wolf joined the club
-
Moze
- 1 reply
-
- 1
-
-
- Ime i Prezime (IG): Ell_Destro - Ime i Prezime (Na TS-u) Destro - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 03 - Zašto baš Vi?: Zato sto mi mocno zvuci taj naziv Enforceri - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Ell Destro joined the club
-
Konkurs za Enforcera
Kovacevic replied to Dzoni_Corrona's topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Moze -
- Ime i Prezime (IG): Dzoni_Corrona - Ime i Prezime (Na TS-u): Dzoni_Corrona - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Nikada - Vaše godište: 2004 - Zašto baš Vi?: Pa ne znam, nekako mi ime Enforcer zvuči moćno i onda ono, želeo bih da budem. - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Dzoni_Corrona joined the club
-
Mika_ joined the club
-
Može
-
Kila_Stojanovic joined the club
-
- Ime i Prezime (IG): Dimitrije Djordjevic - Ime i Prezime (Na TS-u) [⁹⁹⁹][F040] Walson/ Djordjevic - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne. - Vaše godište: 2005. - Zašto baš Vi?: Imam drugara koji su u Enforcerima. - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Može
-
Nacho. joined the club
-
- Ime i Prezime (IG): Ragnar_Sa - Ime i Prezime (Na TS-u) Ragnar ! - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Nikada - Vaše godište:05 - Zašto baš Vi?: Pa jako mi se svidja grupa ikonica mislim da je najlepsa a nisam ni u jednoj drugoj grupi - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Naravno
-
Emcho_Sa joined the club
-
Zahtev
Kovacevic replied to Zubbatorenyx_Wettzx's topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Može -
- Ime i Prezime (IG):Veki_Corloene - Ime i Prezime (Na TS-u)Veki_Corleone 💙 - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Nikada - Vaše godište:2005 - Zašto baš Vi?:Eto bas ja - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
-
Zubbatorenyx_Wettzx joined the club
-
Benjix_Memic. joined the club
-
Sutra ću ući na ts3 da ti setam
-
Povlacim Konkurs
Kovacevic replied to Luka_Jovasevic's topic in [SA] Enforceri's [SA] Enforceri Pravila Konkursa
Lock. -
Daxi joined the club
-
Povlacim konkurs lock neko
-
Može
Announcements

www.sarp.gg
Važni Linkovi
Ovde možete da nađete linkove za neke od važnijih stvari.

© 2012 Skill Arena Corporation. All rights reserved