Jump to content

Overview

1. What's new in this club
  2. gde ste momciii hahah
  3. - Ime i Prezime (IG): Knez - Ime i Prezime (Na TS-u) Knez - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: '05 - Zašto baš Vi?: Volim, preferiram, gotivim - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Da
  4. - Ime i Prezime (IG): __ne$o - Ime i Prezime (Na TS-u) : 🌴 ☮ツ ᑎ€ᔕO ツ☮🌴 - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 07 - Zašto baš Vi?: Volim da upoznajem ;jude - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  5. - Ime i Prezime (IG): Pavic - Ime i Prezime (Na TS-u) Pavic - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 06 - Zašto baš Vi?: Svidja mi se Enforceri naziv zvuci nekako mocnije od vecine grupa - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  6. - Ime i Prezime (IG): Lazar_Lazic - Ime i Prezime (Na TS-u) Laki - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 05 - Zašto baš Vi?: Svidja mi se Enforceri naziv zvuci nekako mocnije od vecine grupa - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  7. - Ime i Prezime (IG):Ljave - Ime i Prezime (Na TS-u)Ljave - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Ne - Vaše godište:04 - Zašto baš Vi?:Nemam pojma reko sto da ne - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  8. - Ime i Prezime (IG): Derwanovsky - Ime i Prezime (Na TS-u) : Derwanovsky - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 97 - Zašto baš Vi?: Jer sam Goat - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  9. - Ime i Prezime (IG): Ell_Destro - Ime i Prezime (Na TS-u) Destro - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne - Vaše godište: 03 - Zašto baš Vi?: Zato sto mi mocno zvuci taj naziv Enforceri - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  10. - Ime i Prezime (IG): Dzoni_Corrona - Ime i Prezime (Na TS-u): Dzoni_Corrona - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Nikada - Vaše godište: 2004 - Zašto baš Vi?: Pa ne znam, nekako mi ime Enforcer zvuči moćno i onda ono, želeo bih da budem. - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  11. - Ime i Prezime (IG): Dimitrije Djordjevic - Ime i Prezime (Na TS-u) [⁹⁹⁹][F040] Walson/ Djordjevic - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?: Ne. - Vaše godište: 2005. - Zašto baš Vi?: Imam drugara koji su u Enforcerima. - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  12. - Ime i Prezime (IG): Ragnar_Sa - Ime i Prezime (Na TS-u) Ragnar ! - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Nikada - Vaše godište:05 - Zašto baš Vi?: Pa jako mi se svidja grupa ikonica mislim da je najlepsa a nisam ni u jednoj drugoj grupi - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): Naravno
  13. - Ime i Prezime (IG):Veki_Corloene - Ime i Prezime (Na TS-u)Veki_Corleone 💙 - Da li ste nekada bili banovani na TS-u?:Nikada - Vaše godište:2005 - Zašto baš Vi?:Eto bas ja - Ovim konkursom prihvatam skidanje druge grupe (ukoliko je imam): DA
  14. Sutra ću ući na ts3 da ti setam
  15.  

www.sarp.gg

server.sarp.gg samp server
ts3.sarp.gg teamspeak 3 server
ts3.sa-ogc.com teamspeak 3 server
sarp.gg/discord discord server

• Create New...