Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

• [SA] Direktor | Vodja Promotera
  • @Branislav @Alen @Noki @Magicni. @Enrico Castello @Rista @Omcikus @Peskir @Yamato @Šapke @UKINIKEAIRMAXTN @Fudji @Gargamel @MilkovskiMalo old ekipice ❤️

P.S Ostala ekipa je odavno napustila, al sve vas volim 🥺 

• Like 3

Srećna Nova 2026. godina! Neka vam donese puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha. Da svaki dan bude ispunjen osmehom, a svaka želja barem korak bliže ostvarenju! ❤️

@Sudija@Noki@Omcikus@Paiser@Rey_William@Olympic@Zion@Neso.@Peskir@Dumbledore@Lazar@Dimke@Airwaves@Florijan@Dubravac@Wondery

• Like 2
    1 hour ago, Spartanac said:

@Lazar_Pele rodjak srecni praznici!!

hvala rodjak takođe živ bio 

Bio sam kratko , ali ljudi dobrih ima, sretna nova 2026. godina, svima sve najbolje, ako sta god treba, na forumu, ts3, discordu sam uvijek dostupan, svaki dan u bilo kojem trenutku me mozete kontaktirati i naravno da cu odgovoriti ❤️ 

Posebno zelim izdvojiti: @m1leta ts3 helpera, @Lawrence_Fleming anticitera, @Dzeki. citera, @UKINIKEAIRMAXTN covjeka koji je promjenio 800 nickova, @Matex. ragebaitera, @Karchy permanog, @Makaveli. bogatog, @Samir_Campone Lidera TVF, @Shakur pomagaca, @Cvele_Elkapone rokaca, @Sudija Taxi lidera, @Sinan moderator ❤️, @Bondd lidera AET nadam se , @Dubravac pomagac, @Zivojinovic zika patka, @Diego_Hernando RP-era, @SkankY_Jr kolegu, @Edin citera u svakoj igrici, @Rey_William hvala na prilici u TS3 Helpere, Vodja lidera najjaci, @Djogani najbrzeg TS3 Helpera, @Johny_Depp Ex. Dragon Head, @Olympic Head Admina, @Amg vodju, @Hrabar JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ, @Andre Romelle STISLO I NE PUSTA, @Tomic bokijev drugar.❤️ 

SVE VAS VOLIM! ❤️ 

Edited by Miguel_Crymore
    • Like 7

@Pavle_Eskobar @Robilad_Najimod @Vladan.@Tony_Rogers @Janko_Sarrabuzzi @Duke_Mexicanos @Mihailo_Eskobar @Kule_Castello @Lucciano_Sanchez @Leksouu_Montemayor @Enzo. @Sodi @Velja @Šapić @Cupo_Aleksa @Carnage @Aco @Nikola_Taskovic  @Mystically @Myth @Dome_Utoka @Becir Cehic @Nikella @Dino_Capone @Gosh @Kalpa. @Dzoi_Barbaro @Billy @Acke  @Knotty @Dime_Klisa @Nikola_Musk @Zoro @Dinke @Savo Kos @Ivan Valent @Nikola Rogic @Ristov_Adrijan Braća Dacići Eco i ostali @Stefan_Sumadinac i brat @Rio_Gangster @Copy Stefanovic @Losmi_Somi @Ivan Gaucho @Nikola_Knez (stari) @Darko Milanovic @Radovic (stari a6) @Nelly @Jeca @Smith (Mato) @Skrillex_Math @Brutal @Pogba @Principialis. @Federico @Enny i ostala ekipa, većina je prestala al eto pozz od Manojlovića (Tref, Quentin_Tarantino) 😁

• Like 2
    • Thanks 1

Sretna nova godina svima da ispunite sve svoje zelje u 2026 sve najbolje❤️ @Legendary @Djogani @Neso. @Vatrogasac @Mrga @Bajric_Abdurahman @Thalsman @Dubravac @Marinac @Enrico Castello @Airwaves @Noki @Xunder @Dominik_Hes @Tomic @UKINIKEAIRMAXTN @Izzy i ostali narod koji sam upoznao ove godine

Edited by Impossible
    • Like 2

Hvala pink panterima, mojim bivšim kolegama novinarima i članovima propalog LSPD-a, a tag zaslužuje samo @Mihajlo_Tons

• Create New...