Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

• Look If you had One shot Or one opportunity To seize everything
  • Da se zahvalim kolegama i vodjama iz staffa na pruzenoj prilici u svemu uradjenom za mene@Noki@Airwaves@Enrico Castello@Femboy@Fudji@Sale@Magicni.@Bvlgari@Bekoo@_boki.cs@Psychopath.

Takodje veliko hvala mojoj braci koja ulepsavaju svakodnevnu igru : @Baxi@Miticc@Lukica.@Ba_Ca@Sava@Viktor_Nendovic@Diego@Smicalo@Mume@Sava_Corleone

Srecna svima 2026 da ste srecni,zivi,zdravi,puno para i ljubavi u njoj <3 :D :) 

• Like 7

@ZoRo @Paiser @Zion @Nikola23 @Olympic @odysseus. @Petrovic. @Palermo @Huky_Huston @Juklis @Ecto @Magnificent @pili. @Lawrence_Fleming @Lazar @Yamato @Tolke. @Woozie @Tomic @_boki.cs @Velja @Tendency @amary @Sale @Šapke @Charles. @Bondd @Loka @Ackerman @Femboy @Wondery@Vilgot @Srecko_Crkotina @Neso. @Codename HVALAAA SVIMA NA LEPIM USPOMENAMA U 2025-toj >>>>> HVALA MOMCIII I SRETNA VAM NOVA 2026-ta  GODINA SVIMAA Puno srece zdravlja ljubavi ... :)

Edited by Besim_Sa
    • Like 6
    • Thanks 1

Nema potrebe za tagom,jos jedna lijepa godina provedena sa vama! Srecna vam od srca Nova Godina i da ih jos mnogo zajedno proslavimo!

• Like 1
    On 12/30/2025 at 4:37 PM, Bondd said:

@ZoRo  @Paiser  @Olympic  @Šapke  @Tolke.  @Yamato @Lazar  @Omcikus @Woozie @Kuka @Amg @Rey_William @Sale @Ledeni @Petrovic. @Bvlgari @Enrico Castello   @Dzery @Sudija @Tomic @Huky_Huston @Cipa Corleone^ @Marinac @Cayac @Djogani @Zeca @Loka @Sinan  @Bloody @Terzic @UKINIKEAIRMAXTN @Kovac. @Charles. @Tenzija. @Eagle @Martinn @Thalsman @Nidzo @Boc @Fallen. @Pepi @Gromoviti @Salieri @Markez...Ima vas jos dosta (ako sam nekoga zaboravio halalite).Zelim da u 2026 imate mnogo zdravlja i srece i da ostvarite svoje ciljeve koje imate isplanirane :D...

Brat  moj @Bondd preuzimaj server i izvedi ga na pravi put da se vrati stara raja ❤️ 

• Like 1

Neću da tagujem nikoga jer bi ga vjerovatno izostavio, sve najbolje želim svima naravno puno sreće i zdravlja vama i vašim obiteljima. Nadam se da se vidimo i iduće godine. Čuvajte se voli vaš brat Džoks ❤️  

• Like 1

Želim da se zahvalim svim osobama koje ću sada tagovati, oni su mi uljepšali igru na ovoj zajednici i volim ih :) i želim svima srećnu Novu godinu i ostale praznike da ih provedete u zdravlju sa svojim najbližima ❤️ 😁

@Tuborg^ @Arthur_Willson @Konstantin_Aleskeevich @Emco @Emkoo @PatrickFoster @McLoughlin112 @Vukasin_Ristic @Blunt @Kiza @Zivojinovic @Lawrence. @Sudija @Tiontey_Cobb @Rey_William @Terzic @Woozie @Nagato_Nakamoura @Toni_Scalleta @Dantrell_Dunham @Mateja_Stankovich @Teo_Petko @Crazy_Demon @Strahinja_Nadarevic @Milan_Aleksicc @Viktor_Nennadovic @Stojanovic_Aco @Stojanovich @Femboy @Kinslayer. @Tomic @Ackerman @Gruzi @Mateo_Pala @Nenad_Nenadicc @Djole_Shadow @Martinn @Danijel_Petricevic

Vjerovatno sam zaboravio još dosta njih ali će znati ko su :D❤️ !

Edited by Lukaa
    • Like 8
    • Thanks 2
    • Upvote 2

Srecna NG svima i pogotovo ovim momcima

@Dominik_Hes @Dovla @Arch_Feller @Sudija @Olympic @Woozie @Šapke @Zen @Coman_Delay @Haoru_Ryuunosuke @Airwaves @Rey_William @Suba @Indigo @Dzon1 @Vladimir_Perunovic @Tanic  @Thalsman @Femboy  @Neca @Tolke. @Tomic

ima ih jos nego me mrzi da nabrajam vise iskreno

Edited by Krle^
    • Thanks 1
    • Upvote 1

Pre svega srecna nova godina svima na ovoj zajednici, toliko lepih trenutaka sa vama i ulepsan jedan deo detinjstva.
    Zelim vam svima pre svega zdravlje, punoo srece u zivotu, da budete uspesni i da ostvarite sve sto ste zeleli u prosloj godini (naravno malo i para 😋).
    Ljudi koji su meni posebno dragi na ovoj zajednici cu im biti zahvalan i uvek tu sta god zatreba.

@Freak @Sensivity @Inaisvili @Andra @Zyrex @Edin @Yamato @Scarlxrd @Xunder
    ❤️❤️❤️ 

• Like 2

@Xunder @Deity @Joxa @Sava @Ahil🌙  @Grandov @Niki. @Omcikus @Airwaves@Anastasija. @Katarina @Beba @Enrico Castello @Adn
    Želim se zahvaliti članovima staffa što su tu i što drže red na serveru, jer bez njih ne bismo mogli.
    Želim se zahvaliti svakom igraču i korisniku SA zajednice jer ste tu činite igru i zajednicu boljom :)

• Like 3
  • it aint about right, its about money
  • @Joseph_Romano@irishman @Rusell Downs @fury_prescot @weedscoof @padre @Isaac_Sabello @Deuce @Teo_Petko @Tiontey_Cobb @Sebastian_Harrera @Theofylaktos_Huwyler @Firma@Curcin @Philip_Battaglia @Primitivo_Tafalla@Mateja_Stankovich@ignacio_arizzablaga @Aleksa_Cortez@Twain@Napaul_Lopez i ostala braca koju sam zaboravio ❤️

• Like 1
    • Thanks 1
  • frenkie veličanstveni, reci merhaba
    • Create New...