Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

• 𝖉𝖎𝖋𝖋𝖊𝖗𝖊𝖓𝖙.
  • @_luidzi@Hennesy@Stef0X@Enny@Zaha@Taliban@Filip_Toretto, LaV, @Vasilije_Bogdanovic. @Matex.@Sava_Corleone @m1leta, generalno citav LCN, GFX tim i ostali pojedinci koje sam vrv zaboravio jer ne igr am vise, nek se pronadju sami :)

Edited by Srle.
    • Like 8

Ovako prvo želim da se zahvalim braći "Dalton" : @Paiser @Wondery!

Zatim da se zahvalim event timu koji je moje znanje sveo ravno nuli : @Bondd @Tolke. @Bvlgari @Šapke @Bloody @Woozie.

Zatim mom velikom prijatelju koji mi je napisao nezaboravno pismo koje sam odmah zaboravio : @Sale!

Mom su-lideru : @Dspi koji mi je pomogao u nekim situacijama,al vise mi je pogoršao. 

I za kraj mom VELIKOM prijatelju @ZoRo,svima treba da bude uzor ovaj momak!

SRETNA NOVA GODINA !!!

• Like 4
    • Haha 2

@saiyan @Xenon @Erik_Wright @Crazy_Demon @Teo_Petko @Marquise_Tomphson @Teo_Vasich @Firma @Mulavdic @Deuce @Konstantin_Aleskeevich

Cast izuzetcima koje nisam nabrojao. Da ste zovi i zdravi, pa da se vrate stari sani, i jaci nego tada…

Edited by Jug
    • Like 4

Srecna Nova godina svima, sve najlepse vama i vasoj porodici. Mnogo srece i zdravlja u novoj godini od srca ! ❤️

@Zion@Jankovic@Rey_William@Pepi@Vardy@Mark_House@Tomic@Katarina@Wondery@Paiser@Peskir@Enrico Castello@pili.@Roleks@Godfather

@Miljana@Vanja_Stetak@Fiki@Murinjo@Dado_Golf@Mwaki@Conka_Li@Srecko_Crkotina@zyn@Pindzi@Hensey@Florijan@Sudija@Cizmas@Ilija_Lee

itd... ako sam nekog zaboravio prastajte.

Edited by James_Flux
    • Like 15
    • Thanks 1
  • Spamer u pokusaju
  • @James_Flux @Pindzi @Sudija @Wondery  @Dado_Golf @Mark_House @Zion @Pepi @Tomic @Vardy @Mwaki @Florijan @Neso.

@Ribar @Olympic @Rey_William @Amg  @Cizmas @Conka_Li @Enrico Castello  hvala puno svima ! i srecna nova godina, koga sam zaboravio prastaj te..

Edited by Murinjo
    • Like 8
    • Create New...