Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

@Emco @Thalsman @Mrga @Aljosa @Trigger @Rey_William @__marko42O @Kobas @Xunder @Peskir

da nezeboravim moju bracu iz LCN-a  i DR-a

hvala vam momci na predivnoj godini i da sljedecu godinu ubijemo voli vas brat ❤️

• Like 2
30 minutes ago, Eagle said:

staro drustvo necu pominjati to su ljudi decaci devojcice u srcu sve najlepse... pozdravljam takodje posto sam bio dosta puta lider tj pozdravljam vodje lidera... actim necu nisam ulizica  :D   ali sam ih pomenuo ,,,  ali spec pozz za moju familijju na sampu TVF  LIDERE @Frank_Vinci  @Mangup @Benedetto_Vinci  + @Jyn   @Daris_Oljic @Konor @Aimer @Djosla @Alex_Perreria  kentavius i mnogi drugi .... sve najlepse u novoj godini i sledecim praznicima ... 

❤️

• Imam svoj ego.
  • @Mladen_Vuksa  @Carrera.@Pejovic @Milosevicc @Djosla  @Tenzija @Hezz @Federico  @Ana @Ina @Miletic  @Vinnie Johnson  

Momci i devojke nek su srecni svi praznici ❤️

Sve najlepse Egelja zeli   

Edited by Egg

@Olympic @Sinan @Cement @Ba_Ca @Fiki @Coja_Zemunaccc @_R4G3_ @Gudrash @Vardy @Mark_House @Midjule @Dado_Golf @Tomic @Danijel_Svrzic @Coman_Delay @pavic.

Hvala vam momci na ulepsanoj igri ove godine, takodje pozeleo bih svim clanovima foruma srecnu Novu godinu i praznike. Pozz

• Like 4

@pavic. @Stepanovic i oličenje smirenog duha i tjela @Roleks

• Create New...