Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

@Emco @Thalsman @Mrga @Aljosa @Trigger @Rey_William @__marko42O @Kobas @Xunder @Peskir

da nezeboravim moju bracu iz LCN-a  i DR-a

hvala vam momci na predivnoj godini i da sljedecu godinu ubijemo voli vas brat ❤️

• Like 3
30 minutes ago, Eagle said:

staro drustvo necu pominjati to su ljudi decaci devojcice u srcu sve najlepse... pozdravljam takodje posto sam bio dosta puta lider tj pozdravljam vodje lidera... actim necu nisam ulizica  :D   ali sam ih pomenuo ,,,  ali spec pozz za moju familijju na sampu TVF  LIDERE @Frank_Vinci  @Mangup @Benedetto_Vinci  + @Jyn   @Daris_Oljic @Konor @Aimer @Djosla @Alex_Perreria  kentavius i mnogi drugi .... sve najlepse u novoj godini i sledecim praznicima ... 

❤️

• Imam svoj ego.
  • @Mladen_Vuksa  @Carrera.@Pejovic @Milosevicc @Djosla  @Tenzija @Hezz @Federico  @Ana @Ina @Miletic  @Vinnie Johnson  

Momci i devojke nek su srecni svi praznici ❤️

Sve najlepse Egelja zeli   

Edited by Egg
    • Like 2

@Olympic @Sinan @Cement @Ba_Ca @Fiki @Coja_Zemunaccc @_R4G3_ @Gudrash @Vardy @Mark_House @Midjule @Dado_Golf @Tomic @Danijel_Svrzic @Coman_Delay @pavic. @Terzic 

Hvala vam momci na ulepsanoj igri ove godine, takodje pozeleo bih svim clanovima foruma srecnu Novu godinu i praznike. Pozz 

Edited by Cizmas
    • Like 5

@pavic. @Stepanovic i oličenje smirenog duha i tjela @Roleks

• [SA] Admin Level 4
  • @VuleSimbasretna nova 2026 godina batooo

Edited by Mihajlo_Legacy

@Dominik_Hes @Vatrogasac @Impossible @Nikola_Tokyo @Njegos_Escobarr @Corelli_Basic @Zephyr_Velqir @Dubravac @Sudija @Rey_William @Xunder @m1leta @Makaveli. @Seholino
     @Djogani

Hvala ekpi iz Condora.
    Hvala celoj Administraciji za pomoc.
    I hvala kolegama liderima koji su pravili akcije i zabavu celu godinu.

Sve najlepse ekipo i da se druzimo jos dugo !

• Like 1

@Yamato @Charles. @Tolke. @Bondd @Bvlgari @Makaveli. @Extraction @Emco @Katarina @Sudija @Femboy @pili. @Djogani @Drasko @Dzeki. @Kruegeer. @Rey_William @Peskir @Dubravac @Roleks @Dzihanovic @Dumbledore @Atina @Vardy @Noki @Omcikus @Xunder @Airwaves @Zion @Katarina @Milanaa @Miljana 
    hvala vam ljudi na predivnoj godini i da sljedecu godinu ubijemo voli vas kolega Woozie, sretna nova godina da ste zdravi i zivi bili <3. Sry ako sam nekoga zaboravio tagati i voli vas brat Woozie :D

• Like 1
  • [𝕊𝔸] 𝔸𝕕𝕞𝕚𝕟 𝕃𝕖𝕧𝕖𝕝 𝟜
  • @Zion @Bondd @ZoRo @Terzic @Olympic @Woozie passater v2 @John Montona Srecna nova

Edited by Bloody
    • Create New...