Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

12 hours ago, Dumbledore said:

Ovim putem zelim da se zahvalim svima koji su se potrudili da se osecam lepo u igri.

@Marinac od pocetka mog dolaska na ovaj server bio si tu za mene , kad god mi zatreba prijatelj , kolega , osoba od poverenja ispao si covek i moju igru si uciinio posebnom. Kad god si ti na serveru , osecam se sigurno. Hvala ti na tome , bas si brat:pepoLove: Nadam seee da cemo sa ove godine jos jace druziti. Imao sam svoje lude bubice , koje si stavljao sa strane , gde sam ispadao bezobrazan a ti si ispadao covek svaki put. Skidam ti kapu.

@Zion @Rey_William momci za vas nemam reci . Pomagali ste mi u svemu , savetovali , bili tu za mene. Postali smo prijatelji i jako sam srecan zbog toga. Hvala na svemu:dogelick:

@Charles ukoliko nekome treba razum , ovaj decko ga ima previse. Tu je kad god treba , sta god da treba . Ljubi te brat

@Enrico Castello @Infiniity @Katarina @Codename @Dimke @Sudija @Rezy @Godfather @Florijan @Dubravac - ljubi vas brat, od sada vam naplacujem duplo vozenje u Taxiu. 🚕

@Noki @Xunder kad god sam imao neki problem , neku stvar koju treba resiti , bili su tu, hvala na tome. Bas ste braca.

@Rista :dogeL:

@Sinan @Nikola_Wolf 

Srecni Vam 2026. , da mi jos vise dajete kesa u Taxi .

@Xon 

@Didi, @Dubravac, @Thalsman, @Zion , @Kiky , @Spada, @Airwaves,@Daksi, @Milioner, @Montana^, @Rey_William , @Marinac@Lawrence_Fleming, @Divkovic, @Sudija, @Kruegeer., @Rocketman^,@Dumbledore, a @m1leta i @Dzeki. da nema ove dvojice ko bi meni budzio ubistva u statsu možda sledece godine naučite pucat,sretna vam nova ,a koga sam zaboravio sigurno nije bitan cao poz.

Edited by Makaveli.
  • Thanks 1
  • Create New...