Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

12 hours ago, Dumbledore said:

Ovim putem zelim da se zahvalim svima koji su se potrudili da se osecam lepo u igri.

@Marinac od pocetka mog dolaska na ovaj server bio si tu za mene , kad god mi zatreba prijatelj , kolega , osoba od poverenja ispao si covek i moju igru si uciinio posebnom. Kad god si ti na serveru , osecam se sigurno. Hvala ti na tome , bas si brat:pepoLove: Nadam seee da cemo sa ove godine jos jace druziti. Imao sam svoje lude bubice , koje si stavljao sa strane , gde sam ispadao bezobrazan a ti si ispadao covek svaki put. Skidam ti kapu.

@Zion @Rey_William momci za vas nemam reci . Pomagali ste mi u svemu , savetovali , bili tu za mene. Postali smo prijatelji i jako sam srecan zbog toga. Hvala na svemu:dogelick:

@Charles ukoliko nekome treba razum , ovaj decko ga ima previse. Tu je kad god treba , sta god da treba . Ljubi te brat

@Enrico Castello @Infiniity @Katarina @Codename @Dimke @Sudija @Rezy @Godfather @Florijan @Dubravac - ljubi vas brat, od sada vam naplacujem duplo vozenje u Taxiu. 🚕

@Noki @Xunder kad god sam imao neki problem , neku stvar koju treba resiti , bili su tu, hvala na tome. Bas ste braca.

@Rista :dogeL:

@Sinan @Nikola_Wolf 

Srecni Vam 2026. , da mi jos vise dajete kesa u Taxi .

@Xon 

@Didi, @Dubravac, @Thalsman, @Zion , @Kiky , @Spada, @Airwaves,@Daksi, @Milioner, @Montana^, @Rey_William , @Marinac@Lawrence_Fleming, @Divkovic, @Sudija, @Kruegeer., @Rocketman^,@Dumbledore, a @m1leta i @Dzeki. da nema ove dvojice ko bi meni budzio ubistva u statsu možda sledece godine naučite pucat,sretna vam nova ,a koga sam zaboravio sigurno nije bitan cao poz.

Edited by Makaveli.
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Director of the FBI
  • @Zion @Roleks @Vardy @Palermo @amary @Huky_Huston @Vanja_Stetak @zyn @ZoRo @maša @Petrovic. @Katarina @Hensey @Pindzi  @Tomic @Exit @Lussiano_Minotaur @Cipa Corleone^ @Andjica @Bondd @Lucciano_Sanchez @Federico @Principialis. @Velja  itd, jbg koga sam zaboravio dodace se..... 

sve najlepse bando ❤️ 

Edited by Jankovic
    • Upvote 1
  • •I|Kifla is better than Burek|I•
  • @Psychopath.  @Wondery @Shakur @Codename @Extraction @Britwaa @Lawrence_Fleming @Femboy @Marinac @Zion @Woozie @Drasko @Danijel_Svrzic @Sale @Airwaves @Cayac @Amg @Rey_William @Kendi @Roleks

Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio. Zelim vam svima sretnu i uspjesnu 2026 godinu sa puno zdravlja i veselja!

• Like 1

Tačno se vidi ko su braća a ko lažni prijatelji koji me nisu mogli ni tagovati a s kojim sam više vremena proveo nego s ovim koji su me tagali, al' nmvz nek je sretna nova godina svim igračima Skill Arene, a posebno ovoj braći:

@Dough_Johnson @George_Bull @Deiv. @Jovan_Zecevic @Uros_Faraday @Beljo @Luka_Mecap @Joe_Pacino @Milioner @Archf @Hardcore @Thalsman @Karchy @Ignazio_Baldassare @Frank_Vinci @Mangup @Benedetto_Vinci @Alex_Perreria @Daris_Oljic @Lawrence_Fleming @Sudija @Zaha @Egg @UKINIKEAIRMAXTN 

• Like 2
  • "𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐭 𝐬𝐜𝐚𝐫𝐞𝐝, 𝐭𝐡𝐞𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐭 𝐝𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐚𝐬𝐭 𝐞𝐧𝐨𝐮𝐠𝐡".
  • @Stepanovic @Petrovic. @Zion @Jankovic  @975 @Union_Jack @Paulaner_Munchen @Bvlgari  

Nek’ vam je srećna Nova 2026, ljudine, puno zdravlja, sreće i uspeha želim❤️💪

Edited by Kjkszpj
    • Like 1
  • 𝙄 𝙙𝙞𝙙 𝙣𝙤𝙩 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚, 𝙄 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙨𝙚𝙚 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜𝙨 𝙙𝙞𝙛𝙛𝙧𝙚𝙣𝙩𝙡𝙮 𝙣𝙤𝙬.
  • Zelim da Vam cestitam Novu Godinu na ovaj nacin, tagovao sam Vas iz raloga jer sam imao neki kontakt s nekim od Vas. To znaci da ste mi dragi, da vas cenim i postujem. U novoj godini Vam zelim mnogo uspeha i da ostvarite ciljeve koje ste zamislili u vasoj buducnosti, sve sto niste stigli da ostvarite u ovoj, ostvarite u narednoj 2026. 

Ljude koje nisam tagovao, nema veze. I vama zelim srecnu novu 2026. godinu. 😛 

@Ogy @Zen @Yamato @Gabrellone. @Cayac @zyn @Airwaves @Noki @Xunder @Amg @Cofi @Cipa Corleone^ @Jelic @Destroyer  @esko. @Laki_Slash @Majstorovic @Olympic @Šapke @Rey_William @Marinac @Shea_Toretto @James_Flux @ZoRo @Lawrence_Fleming @Edin @Bvlgari @Petrovic. @Shakur @Teea @Ina @Markoski @Femboy @Hrabar @Andre Romelle @Enrico Castello @White. @optical. @odysseus. @Woozie @Huriya @Johny_Depp @Tamara @Emilijq @Kjkszpj @Rista @Huky_Huston @ZoRo @Laza_Simonovic @Zoran_Jaksic @Lalee @Gargamel

• Like 1
    • Create New...