Jump to content

Pinned Featured Zahvalnica [2025] #MEGATHREAD

Recommended Posts

Ljubi vas brat momci i hvala na dobrim i smijesnim momentima koje cu pamtiti dugo , sArena je nasa druga kuca kojoj se uvijek vracamo,i nadamo se da cemo jos dugo vrmeena ostati ovdje ako nam ne dosadi :D 

@Suba@Adin_Brotti@Keyz@Shoone@Tahir_Tahirbegovic@Sudija@Olympic@Pejovic@Benedetto_Vinci@Enny@Codename

Sretna nova , zdravi i sretni mi bili ❤️ 

• Like 5

🫶

@Andjica @maša @Vanja_Stetak @zyn @amary @Palermo @Jankovic @Lucciano_Sanchez @Fudji @Tomic @_boki.cs @Miljana @Šapić @Petrovic. @Necika @Airwaves @Dora @Velja@Taliban @Admiral itd itd itd

Naravno special mention za exe da ne tagujem pola banovano svakako

Edited by Huky_Huston
  • Like 2
  • el amor es lo mejor que existe
  • Our shadows will walk through Vienna, and roam the Palace, frightening the Lords.
  • pre svega zahvalnica za @Xunder i @Deity sto drze server u zivotu zivi bili momci ide samp i u 2026 naravno

e sad vel'ko hvala sledecim mangupima i badzama: @Petrovic. @Tomic @grimreaper. @_boki.cs @Velja @Toxic @Juan @Ignazio_Baldassare @Bentley_Continental @Crazy_Luka @Giovanni_Reyna @Mcp @Peaceful_Hooligan @Gagula @31-29 @Cipa Corleone^ @Rey_William @Peskir @Branislav @SAMOJESMRTSIGURANPOSAO @Mihajlo_Perencevic @Grgačević ima jos al nmg se setim sad pijan sam srecna Vam Nova Godina volite nekog i neko ce voleti vas sretan USKRS

• Like 1

Sta reci osim jedno veliko Hvala na druzenju i zabavi

@Femboy @Emco @Zion @Rey_William @Makaveli. @Kaalajevac @Didi @Dide @Airwaves @Lazar @Sudija @Yamato @James_Costello @Trekonis_Tanturicci  @Hawkas @Tanic @Mrga @Dubravac  zelim vam puno uspijeha  i da se druzimo u sledecim godinama 🤍🤍ako sam koga izostavio pronaci ce se 

• Like 2
  • Love is not a safe world
  • Zelim prvo svim clanovima foruma cestitati sretna Vama i vasim obiteljima nova nadolazeca 2026. Godina puno uspjeha srece, da vam se sve zelje ostvare.

@Cement @Cizmas @Edin @Yamato @Lawrence_Fleming @Fiki @Coman_Delay @Amg @Cayac @Olympic @Ralphy @Soydere @Xenon @Nikola_Wolf @Enrico Castello @Velja @Peskir @Tomic @Godfather @Petrovic. @Katarina@_boki.csI puuuno jos prijatelja i kolega.

Drzite se svi i samo neka bude zdravlja ostalo sve bude 

:peepoHey:

• Like 5
    • Thanks 3

@Enny @Aurora @Noki @Peskir @Emily_ @Woozie @Toxic @Olympic @Rey_William 
    Srećni praznici i nova godina nek bude uspiješnija ❤️ 

@Xunder @Tolke. @Dumbledore @Šapke @Woozie @Bvlgari @Adis. @Petrovic. @Drasko @Thalsman @Bondd 
    Hvala na uljepsanoj igri :pepoLove: Želim Vam svima srećnu novu godinu i predstojeće praznike :pepoPewpew:

• Like 2
  • Živim ga ko šef kartela, lagano se dimi zaza
  • @maša@Palermo @Bajrax @Andjica @Huky_Huston @zyn @Vanja_Stetak @Tomic @_boki.cs @Cipa Corleone^ @Amg @Petrovic. @m1leta

:pepoKing:

(zaboravio sam vas pola al oprostit cete)

I naravno da ne zaboravimo predstavnike i najjace glave zajednice
    @Hrabar i @Andre Romelle

• Like 1

Ja bih da se zavhvalim nasem kompletnom staffu i nasim snajperistima sto su cuvali nas server od citera i kukolja kroz citavu ovu godinu, a sad posle global restarta da im ispunimo ono sto smo obecali a to je kuca na richmanu po njihovom izboru. 

Nema smisla da ikog tagujem jer se na nasem g chatu (chatu ljubavi, mira, harmonije i postovanja) tacno zna ko je lojalan clan zajednice, a ko je materijalista i kukolj. Tako da bih pozdravio sve lojalne clanove zajednice i pozelio srecnu novu godinu i predstojece praznike. Zeli vam Hrabar sve najbolje, lijep pozdrav i svako dobro.

• Like 2
  • La victoria será nuestra
  • @UKINIKEAIRMAXTN - hvala ti brate za svee, sam sebi si dovoljan, ne treba nikome zahvaljivati, pogotovo ne ovim "PRIJATELJIMA" koji "ZABORAVLJAJU"

• Sad 1
    • Create New...